دوشنبه، 25 آذر 1392

پرسش :

کسى که به علّت جراحات جنگى بول و غائط او بى اختیار خارج مى شود، با توجّه به اینکه هیچ گونه احساسى ندارد تا بفهمد چه موقع خارج مى گردد، آیا مى تواند با یک وضو، دو نماز بخواند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در صورتى که بول و مدفوع مرتّباً از او خارج مى شود، براى هر نماز یک وضو بگیرد. و اگر احتمال مى دهد که بعد از گرفتن وضو براى نماز اوّل چیزى از او خارج نشده، مى تواند نماز دوّم را با آن بخواند.
منبع: makarem.ir