سه‌شنبه، 26 آذر 1392

پرسش :

اگر کسى در حال حیات وصیّت کند که بعد از مرگش اعضاى بدنش را جهت پیوند در اختیار بیماران نیازمند قرار دهند، آیا ورثه مى توانند مانع اجراى وصیت شوند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
جلوگیرى ورثه تأثیرى در این مسأله ندارد، و در صورتى که آن اعضا براى نجات جان بیماران لازم باشد برداشتن آن جایز است، همچنین اگر براى نجات عضو مهمّى مانند چشم لازم باشد.
منبع: makarem.ir