شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

الف) آیا سپرده هاى بلند مدّت بانکها که توسط بانک در گردش کارى مى باشد مشمول خمس است؟ ب) بهره اى که به این پس انداز تعلّق مى گیرد، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
الف)چنانچه خمس آن را نپرداخته باشد باید بپردازد.
ب)چنانچه شرط خاصّى در مورد پس انداز نکرده باشید و خود آنها بهره اى بدهند; اشکالى ندارد، ولى خمس به آن تعلّق مى گیرد.
منبع: makarem.ir