شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

این جانب بدون داشتن خانه شخصى رنج مى برم و بدون وام قدرت خرید خانه ندارم بدین جهت با دریافت وام دولتى (و یا شخصى) خانه اى خریده ام آیا در مبدأ سال خمسى به مازاد بر مایحتاجم خمس تعلق مى گیرد و آیا به هنگام پرداخت اقساط بانکى و یا شخصى تخمیس قسطها را واجب مى دانید؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
تخمیس قسطها واجب نیست امّا زاید بر قسطها اگر داشته باشید خمس دارد.
منبع: makarem.ir