شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

خانمى زمین موروثى پدرى را فروخته و پول آن را هزینه کرده، آیا در صورت گذشتن یک سال یا بیشتر بر زمین یا پول زمین، خمس به آن تعلّق مى گیرد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
ارث مشمول خمس نیست; مگر این که قیمت زمین از زمانى که مال الارث به او منتقل شده، افزایش یافته باشد که به افزایش آن خمس تعلّق مى گیرد، امّا اگر قبل از گذشتن سال آن را هزینه کرده، در این صورت چیزى بر او نیست.
منبع: makarem.ir