شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

اگر کسى شک داشته باشد که پدر یا برادر او، خمس یا زکات مالش را مى دهد، آیا مى تواند به صرف این که با چشم خود نمى بیند حمل بر صحّت کند؟ تکلیف سایر اعضاى خانواده در مصرف پول و مایحتاج روزانه که به آن احتیاج دارند چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
فعل او را حمل بر صحّت کند و بگوید ان شاءاللّه به وظیفه خود عمل مى کند، و براى او اشکال ندارد.
منبع: makarem.ir