جمعه، 13 دی 1392

پرسش :

هنگام خواندن زیارت عاشورا در روزهایى به غیر از عاشورا، در قسمت هایى که مثلا مى گوید «در این روز عاشورا (هذا الیوم)»، ما نیز همین گونه بخوانیم، یا مثلاً «در آن روز (ان یوم)» بگوییم؟ آیا تطابق روز و شب نیز لازم است مثل این که به جاى «ان هذا الیوم»، «ان هذا اللیل» گفته شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللّه العظمی ناصر مکارم شیرازی (دامت برکاته):
زیارت و دعا را آن چنان که وارد شده به قصد رجا بخوانید.
منبع: makarem.ir