دوشنبه، 23 دی 1392

پرسش :

اگر پرده بکارت دخترى بر اثر ورزش و مانند آن زایل شود، یا دخترى به عقد مردى درآید و قبل از عروسى طلاق بگیرد، و یا در حین عقد از طریق غیر متعارف آمیزش کنند، ولى بکارت او محفوظ باشد. آیا در این موارد سه گانه اذن پدر ساقط مى‌شود؟ بطور کلّى دختر باکره که در ازدواج نیاز به اجازه ولى دارد، به چه دخترى گفته مى‌شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در صورتى که دختر شوهر کند و سپس طلاق بگیرد در مرتبه بعد بدون اذن ولى مى‌تواند ازدواج کند.
منبع: makarem.ir