سه‌شنبه، 24 دی 1392

پرسش :

شخصى براى مدّتى از طریق دادگاه زندانى شده، و پس از چندى با حصول برائت یا تحمّل حبس آزاد مى‌شود، اگر در این مدّت به عائله تحت تکفّل وى از طریق مراجع دولتى نفقه‌اى داده باشند، یا هیچ وجهى در این مدّت نگرفته باشند، آیا آنها حقّ مطالبه نفقه گذشته را دارند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
احتیاط واجب آن است که نفقه آنها را بپردازد، یا با آنها مصالحه کند.
منبع: makarem.ir