يکشنبه، 29 دی 1392

پرسش :

راه‌های عملی برای دستیابی به وحدت شیعه و سنی چیست و چه باید کرد تا همه مسلمانان برادرانه زندگی کنند؟

پاسخ :
برای رسیدن به وحدت مطلوب راه‌های مختلفی باید پیموده شود تا امت اسلامی اعتقاد و باور پیدا کند که رمز موفقیت در یکپارچگی و یکدلی، صفا و صمیمیت است اما به عنوان راه‌های عملی با رعایت اختصار 10 راه ذیل را پیشنهاد می‏کنیم تا ان‌شاءالله مورد توجه قرار گیرد.
1 - مراجعه به قرآن و سنت و عترت رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) که همواره مسلمانان را توصیه به برادری و یکدلی و مهربانی می‏فرمایند.
2 - داشتن سعه صدر و تحمل نظر مخالف.
3 - پرهیز از تعصبات خشک و بی‏منطق.
4 - آشنایی بیشتر شیعه و سنی از یکدیگر با مطالعه کتب فرقه یکدیگر و پرسش از دانشمندان.
5 - آشنایی با ترفند و و توطئه‏های دشمن برای ایجاد تفرقه.
6 - پرهیز از اهانت به مقدسات یکدیگر.
7 - پرهیز از تهمت و افترا.
8 - ارتباط مستمر اندیشمندان فرقه‏های اسلامی و گفتگوهای صمیمی جهت رفع سؤ تفاهم‏ها.
9 - کنترل افراد تندرو که همواره موجب نفاق و تفرقه می‏گردد.
10 - تأکید و تقویت نقاط مشترک.
eporsesh.com