سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

زنى است که شوهرش بر اثر تصادف از بین رفته، و پنج فرزند از او باقى مانده است، که بعضى کبیر و بعضى صغیر هستند. این زن با میل و رضایت خود حقّ حضانت اولادش را به جدّ پدرى بچّه ها واگذار کرده، و کلاّ حقّ حضانت را از خود اسقاط نموده است؛ بعد از یک سال و اندى ادّعاى رجوع به حقّ حضانت مى‌کند، آیا حقّ رجوع دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
بعد از واگذارى حقّ حضانت، حقّ بازگشت ندارد.
منبع: makarem.ir