سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

اگر شخصى زنى را براى خود عقد دائم یا موقّت نماید، و تمام تمتّعات (غیر از دخول) را ببرد، و بعدآ او را طلاق بدهد، یا مدّتش تمام شود، یا مدّتش را ببخشد، آیا در این صورت مى‌تواند بدون رعایت عدّه طلاق، خواهر یا دختر آن زن را عقد کند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
چنین زنى عدّه ندارد، و ازدواج با خواهر یا دختر او بلامانع است.
منبع: makarem.ir