شنبه، 12 بهمن 1392

پرسش :

آیا خواهر و برادر، یا پسر و مادر، یا دختر و پدر، یا عمو و دختر برادر، و مانند آن، مى توانند با همدیگر به حمام بروند (با توجّه به این که در حمام معمولاً تمام بدن به جز عورتین برهنه است). مخصوصاً در مواردى که افراد مسنّ نیاز به همراه و مراقبت دارند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
تا ضرورتى نباشد اقدام به این کار نکنند.
منبع: makarem.ir