شنبه، 12 بهمن 1392

پرسش :

اخیراً برخى از بانوان نسبت به ابرو یا دور لب، عملیات تاتو انجام مى دهند، (پررنگ کردن دور ابرو و لب با خال کوبى) که طبعاً زینت تلقّى مى شود. و گاه پوشاندن آن نیز مقدور نمى باشد. لطفاً بفرمایید که این عمل مشمول آیه شریفه (وَلاَ یبْدِینَ زِینَتَهُنَّ)(1) مى باشد، یا نه؟ نگاه به صورت چنین زنانى چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
آیه (وَلاَ یبْدِینَ زِینَتَهُنَّ) با توجه به جمله (اِلاَّ مَا ظَهَرَ مِنْهَا)(2) زینت هاى موجود در صورت و دست ها تا مچ را شامل نمى شود. ولى اگر این زینت تند و زننده باشد، و منشأ مفاسدى شود، جایز نیست.

پی نوشت:
1 . سوره نور، آیه 31 .
2 . سوره نور، آیه 31 .
منبع: makarem.ir