شنبه، 12 بهمن 1392

پرسش :

لطفاً در مورد تزیین زنان به انگشتر و حلقه نامزدى به سؤالات زیر پاسخ دهید: الف) در دست کردن حلقه نامزدى طلا در جلوى مرد نامحرم چه حکمى دارد؟ ب) اگر در مورد سؤال استعمال آن بى اشکال باشد، ولى همین عمل از نظر مرجع تقلید بنده (شوهر) جایز نباشد، آیا استفاده از آن براى همسرم منعى دارد؟ آیا لازم است از او بخواهم که استفاده نکند؟ ج) زن از چه انگشترى مى تواند در جلوى نامحرم استفاده کند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
الف: اشکال ندارد.
ب: هرکس باید به فتواى مرجع تقلید خود عمل کند، و شما نمى توانید او را از این کار نهى کنید.
ج: هر نوع انگشترى که منشأ مفسده خاصّى نگردد اشکالى ندارد.
منبع: makarem.ir