شنبه، 12 بهمن 1392

پرسش :

هنگامى که در مراسم صبحگاهى مدرسه یکى از خواهران قرآن را با صوت تلاوت مى کند دبیران مرد صداى وى را مى شنوند، آیا به طور کلّى تلاوت قرآن در صورت شنیدن نامحرم توسط خواهران گناه است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر با آهنگ باشد اشکال دارد و اگر به طور ساده باشد مانعى ندارد.
منبع: makarem.ir