شنبه، 12 بهمن 1392

پرسش :

استمنا کردن براى شخص جوانى که 25 سال سن دارد و نمى تواند ازدواج کند، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
حرام است; باید به فکر راه هاى مشروع باشد و چنانچه از عوامل تحریک نظیر فیلم ها و کتاب ها و نشریات فاسد و مجالس آلوده، دوستان ناباب و حتّى مناظر تحریک کننده اجتناب کرده و اوقات فراغت را با مطالعه و کار و مانند آن پر کنید و بر خداوند توکل نمایید و هر روز مقدارى ورزش کنید، ان شاءالله بر هواى نفس و وسوسه هاى شیطان غالب مى شوید. ما هم براى موفقیت شما دعا مى کنیم.
منبع: makarem.ir