دوشنبه، 14 بهمن 1392

پرسش :

اگر با زن بى شوهرى که در عدّه نیست زنا کند، بعداً مى تواند با او ازدواج نماید؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر با زن بى شوهرى که در عدّه نیست زنا کند بعداً مى تواند با او ازدواج نماید، ولى احتیاط مستحب آن است که صبر کند تا آن زن حیض ببیند بعد او را به عقد خود درآورد.
منبع: makarem.ir