دوشنبه، 14 بهمن 1392

پرسش :

اگر مرد یا زن طواف نساء (یکى از اعمال حجّ) را به جا نیاورد، آیا همسرش بر او حرام مى شود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر مرد طواف نساء را که یکى از اعمال حجّ است به جا نیاورد، زن که به واسطه احرام بستن بر او حرام شده بود حلال نمى شود، این حکم درباره زن نیز ثابت است، ولى اگر بعداً طواف نساء را به جا آورند به یکدیگر حلال مى شوند.
منبع: makarem.ir