سه‌شنبه، 15 بهمن 1392

پرسش :

اگر در ضمن عقد لازمى (همچون نکاح) به زوجه وکالت دهیم که هرگاه عارضه اى پیش آمد، خود را مطلّقه سازد. سپس زوج مجنون شود، آیا زن مى تواند با استفاده از این وکالت، خود را مطلّقه سازد، در حالى که علما مى فرمایند: «وکالت، عقدى جایز است، و با جنون باطل مى شود»؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
درست است که وکالت با جنون باطل مى شود; ولى یکى از مجوّزات فسخ نکاح جنون است، هر چند بعد از ازدواج عارض شده باشد.
منبع: makarem.ir