سه‌شنبه، 15 بهمن 1392

پرسش :

اگر زن بعد از عقد بفهمد که شوهرش معتاد است، آیا مى تواند عقد را فسخ کند؟ تکلیف مهریه چه خواهد شد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر زن در موقع عقد شرط کند که هر گاه شوهرش معتاد به موادّ مخدّر گردد، اختیار طلاق با او باشد، این شرط باطل است; ولى هر گاه شرط کند که او از طرف شوهرش وکیل باشد که هر گاه این کار را انجام دهد خود را مطلّقه کند، این وکالت صحیح است، و در چنین صورتى حق دارد خود را طلاق دهد.
منبع: makarem.ir