چهارشنبه، 16 بهمن 1392

پرسش :

اهل کتاب و اهل سنّت، به صیغه (ازدواج موقّت) عقیده ندارند. بنابراین در صورتى که زن از اهل کتاب یا اهل سنّت باشد صیغه اى که خوانده مى شود، فقط لقلقه زبان است. آیا صیغه بدون اعتقاد، صحیح خواهد بود؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر به خاطر اعتقاد شوهر اعلام آمادگى براى این امر کند، کافى است.
منبع: makarem.ir