چهارشنبه، 16 بهمن 1392

پرسش :

درباره اماره فراش و نفى ولد به سؤال زیر پاسخ دهید: آیا براى اجراى اماره فراش، احراز وقوع مطلق نزدیکى کافى است، یا نزدیکى باید به گونه اى باشد که احتمال حاملگى، هر چند به صورت ضعیف، وجود داشته باشد؟ مثلا برخى از فقهاى عظام وطى در دبر را، به ویژه در صورت عزل، یا عدم انزال، براى جریان اماره فراش کافى نمى دانند. نظر حضرتعالى چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در تمام این موارد احتمال انعقاد فرزند هست، و اماره فراش محسوب مى شود.
منبع: makarem.ir