يکشنبه، 20 بهمن 1392

پرسش :

اگر زنى که در حالت حیات مهریه اش را مطالبه نکرده فوت کند، آیا ورثه این زن مى توانند مهریه او را از شوهر مطالبه کنند، اگر شوهر هم مرده باشد حکم مسأله چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
همانطور که در بالا اشاره شد مهریه مانند سایر دیون است و به ارث منتقل مى شود، و ورثه مى توانند آن را مطالبه کنند.
منبع: makarem.ir