يکشنبه، 20 بهمن 1392

پرسش :

همسر اوّل شخصى به هنگام وضع حمل فوت مى کند، سپس فرزندش فوت مى نماید، شوهر یک سال پس از فوت تنها فرزندش با دخترى ازدواج مى کند، و بیست سال با هم زندگى مى کنند، ولى صاحب فرزندى نمى شوند. اکنون شوهر فوت کرده است، ارث زن چگونه است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
هر گاه شوهر در زمان مرگ هیچ فرزندى نداشته، یک چهارم اموال او (غیر از زمین) به همسرش مى رسد، و بقیه متعلّق به ورثه دیگر است.
منبع: makarem.ir