چهارشنبه، 23 بهمن 1392

پرسش :

انقلاب اسلامی ایران تاکنون چه دستاوردهایی داشته است؟

پاسخ :
پاسخ از مقام معظم رهبری (مدّ ظله العالی):
- استقلال در تصمیم‌گیری، حفظ تمامیت ارضی کشور، و رساندن ایران به عزّت و کرامت لایق خود
- ارتقاء جایگاه ایران در جهان، صدور شعارهای انقلاب و الهام‌بخشی به حق‌طلبان عالم
- گسترش آزادی‌های عمومی، تشویق جوانان به آزاداندیشی و طرح آزاد مباحث
- گسترش برخورداری‌های عمومی و امکانات مادّی (در مقایسه با پیش از انقلاب و کشورهای هم‌تراز)
- پیشرفت در معنویات و امکان سیر تکاملی در فضای انقلاب
- گسترش عدالت اجتماعی
- اهتمام به مبارزه با فساد و برخورد با عوامل فساد
- توان ایستادگی در برابر زورگویان و سلطه‌طلبان جهانی
- مقایسه پیشرفت انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌های دنیا
- رشد علمی و صنعتی
* حرکت در مرزهای علوم
* پیشرفت فوق العاده در علم پزشکی و داروسازی
* فن‌آوری هسته‌ای
منبع: پایگاه دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری (ادام اللّه ظله)