دوشنبه، 3 آذر 1393

پرسش :

دیدگاه مذاهب اسلامی درباره لقب منجی چیست؟

پاسخ :
به ملاحظه روایاتی که از شیعه و سنی به دست ما رسیده، پی می‌بریم که همگی بر این اتفاق دارند که لقب منجی جهانی «مهدی» است.

حاکم نیشابوری به سند خود از ابن‌سعد خدری نقل کرده که رسول‌خدا(ص) فرمودند:
«المهدی منا اهل البیت»؛(۱)
«مهدی از ما اهل‌بیت است».

پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
«یخرج المهدی و علی رأسه غمامة فیها مناد ینادی هذا المهدی خلیفة الله فاتبعوه»؛(۲)
«مهدی خروج می‌کند درحالی‌که بالای سر او ابری است، در میان آن ابر کسی است که ندا می‌کند: این مهدی خلیفه خدا است، او را پیروی کنید.»

پی‌نوشت‌ها:
۱. مستدرک حاکم، ج۴، ص۵۵۷.
۲. بحارالانوار، ج۵۱، ص۸۱.
منبع: پورتال جامع مهدویت