0

چه بلاهایی سر معلماتون آوردید؟؟؟

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

چه بلاهایی سر معلماتون آوردید؟؟؟

چه بلا هایی سر معلماتون آوردید؟!

یک شنبه 28 خرداد 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa mansoure1373
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

پاسخ به:چه بلاهایی سر معلماتون آوردید؟؟؟

خودم  چیزی یادم نمی یاد ولی یادم که یه معلمی داشتیم که خدارو شکر باز نشست شد جرات نمیکردیم سر کلاس نفس بکشیم .

کلی درس می خوندیم اما وقتی پای تخته می رفتیم از ترسمون چیزی یادمون نمی اومد و همیشه میگفت میز منو بالای سکو بزارید ما هم یه روزی دوتا پایه میزرو دقیقا کنار لبه ی سکو گذاشتیم بعد از چند دقیقه که معلممون نشست میز افتاد و از ترس رنگش مثل گچ سفید شد کلی حال کردیم ولی جرات نکردیم بخندیم.

یک شنبه 28 خرداد 1391  7:32 PM
تشکرات از این پست
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

من که از بس مثبت بودم تا به الان نشده که معلمی یا استادی را اذیت کنم

خلاصه بگم که خیلی خیلی آرام بودم

از اون درس خوناش بودم

یک شنبه 28 خرداد 1391  10:47 PM
تشکرات از این پست
architect0811
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

نقل قول architect0811

خودم  چیزی یادم نمی یاد ولی یادم که یه معلمی داشتیم که خدارو شکر باز نشست شد جرات نمیکردیم سر کلاس نفس بکشیم .

کلی درس می خوندیم اما وقتی پای تخته می رفتیم از ترسمون چیزی یادمون نمی اومد و همیشه میگفت میز منو بالای سکو بزارید ما هم یه روزی دوتا پایه میزرو دقیقا کنار لبه ی سکو گذاشتیم بعد از چند دقیقه که معلممون نشست میز افتاد و از ترس رنگش مثل گچ سفید شد کلی حال کردیم ولی جرات نکردیم بخندیم.

ما هم همچین کاری کردیم و مقل شما نتونستیم بخندیم..اما به جاش از کلاس اخراج شدم

سه شنبه 30 خرداد 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
architect0811
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

پاسخ به:چه بلاهایی سر معلماتون آوردید؟؟؟گریه داره

بلا که چی بگم همین ننشستن سر کلاس که هنوزم این عادت رو داریم خیلی اذیت شون می کنیم....یه بار معاون به من و آبجیم که دوقلوییم گفت  آخر شما دوتا به جیگرم گل می زنین.

یه بار پامو کردم پشت پای معاون راهنمایی مون می خواست بیفته.گفت مگه چشم نداری؟!؟!

اس ام اس های ایرانسل و همراه اول رو که با شماره ی خودم می فرستم که بماند!!!

یه بار اشتباهی رو معلم مردمون آب ریختم!!!

و......

و...

خیلی کار های دیگه....تازه مدیر به خاطر من و آجیم یه طرف در آهنی زد که وقتی دیر میریم مدرسه حتما از جلو خودشون رد شیم

دوربین مخفی هم گذاشتن دم در کلاس

امضا:منصوره

سه شنبه 30 خرداد 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خدا قوت.

تاپیک جالبه شده. انشاالله با پیگیری آن به جاهای خوب برسونیدش.

اما بنده، 

البته اگه تعریف کنم ناراحت می شید ولی می گم.

متاسفانه یا خوشبختانه بنده از اون بچه های زیادی مثبت بودم که وقتی از کنار گروه دانش آموزا رد می شدم میگفتند: هیس اومد!!

آخه من مبصر کلاس بودم. چند سال هم پشت سر هم مبصر شدم و البته به انتخاب همون بچه هایی که وقتی نزدیکشون می شدم حرفهاشونو قطع می کردند.

ردیف اول می نشستم و جزء سوگولیا بودم. معلمها را که نه، ولی دانشآموزا رو اذیت می کردم. یه شکلکی بود که واقعا خنده آور بود، اونو می کشیدم و وقتی بچه داشتند پای تخته درس را توضیح می دادند، نشونشون می دادم  و حواسشونو پرت می کردم. چند باری هم بخاطر خنده هاشون که معلوم نبود برای چیه، تنبیه شدند. به قیافه جدی من هم نمی خورد کار من باشه، حتی اگه اعتراض هم می کردند، معلم باورش نمی شد.

در ضمن از بس مرتب بودم، بعضی از بچه های کلاس از دستم کلافه بودند. 

ابتدایی و راهنمایی که هم صبح می رفتیم هم عصر، بین ظهر میرفتم خونه و لباسای مدرسمو می شستم و مجدد می رفتم مدرسه!!

... .

خوشحال شدید؟

سه شنبه 30 خرداد 1391  9:27 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و خدا قوت.

اما بنده، 

متاسفانه یا خوشبختانه بنده از اون بچه های زیادی مثبت بودم که وقتی از کنار گروه دانش آموزا رد می شدم میگفتند: هیس اومد!!

آخه من مبصر کلاس بودم. چند سال هم پشت سر هم مبصر شدم و البته به انتخاب همون بچه هایی که وقتی نزدیکشون می شدم حرفهاشونو قطع می کردند.

ردیف اول می نشستم و جزء سوگولیا بودم. معلمها را که نه، ولی دانشآموزا رو اذیت می کردم. یه شکلکی بود که واقعا خنده آور بود، اونو می کشیدم و وقتی بچه داشتند پای تخته درس را توضیح می دادند، نشونشون می دادم  و حواسشونو پرت می کردم. چند باری هم بخاطر خنده هاشون که معلوم نبود برای چیه، تنبیه شدند. به قیافه جدی من هم نمی خورد کار من باشه، حتی اگه اعتراض هم می کردند، معلم باورش نمی شد.

ابتدایی و راهنمایی که هم صبح می رفتیم هم عصر، بین ظهر میرفتم خونه و لباسای مدرسمو می شستم و مجدد می رفتم مدرسه!!

... .

خوشحال شدید؟

بله قربان مایه افتخار و غرور .

کلی خندیدم منم قیافم خیلی مثبت بود معلمامون بهم نگاه نمیکردن وهر وقت شلوغ میکردم به دوستم تذکر میدادن خیلی باحال بود .

جوانی کجایی که یادت بخیر

سه شنبه 30 خرداد 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

نقل قول architect0811

نقل قول nikbakht88

سلام و خدا قوت.

اما بنده، 

... .

خوشحال شدید؟

بله قربان مایه افتخار و غرور .

کلی خندیدم منم قیافم خیلی مثبت بود معلمامون بهم نگاه نمیکردن وهر وقت شلوغ میکردم به دوستم تذکر میدادن خیلی باحال بود .

جوانی کجایی که یادت بخیر

منم گاهی اوقات خیلی منظم و دختر خوبی هستم....امسال هم می خوام این طوری باشم..با وجود شیطنت های زیاد واسه بچه های مدرسه مون مشاور هستم.چون بچخ زرنگم

چهارشنبه 31 خرداد 1391  6:58 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام.

می بینم که همه از دم پاستوریزند، اه اه اه!!!

یکبار یکی از بچه های تنبل کلاس سر درس شیمی که دبیرش خیلی سخت گیر و خشن بود و سر کلاسش نفسمون بند می اومد

موقع ارائه درس به جای یدید سدیم گفت ید ید (به سبک هد هد بخونیدش) سدیم، کلاس هم رفت رو هوا.

دبیرمون هم نامردی نکرد و امتحانی گرفت که جز تعدا کمی، اکثرا افتادند.

(البته معلمه بلا سر ما اورد و ربطی به این تاپیک نداشت.)

چهارشنبه 31 خرداد 1391  9:48 PM
تشکرات از این پست
architect0811
mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

سلام من بترین بلایی که خودم سر یکی از معلمم های سوم راهنمایی اوردم که باعث شد یه هفته از مدرسه اخراج شم این بود که روی صندلی معلم ( صندلی معلم ما چوبی بود ) پونز گذاشتم معلم مون هم تا نشست رفت هوا بعدشم یکی از بچه های کلاسمونم منو لو داد

بعدش سال دوم هنرستان رشتم مکانیکه معلممون زیر ماشین منم اشتباهی روغن ماشینو ریختم روی صورتش کلی هم رفت توی دهنش که باعث شد بر معدشو شستشو بده همینا بود بقیشو دیگه روم نمیشه بگم

یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا و مامان و پدربزرگ و مامان بزرگ

چهارشنبه 31 خرداد 1391  11:25 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mansoure1373
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mostafa199455

سلام من بترین بلایی که خودم سر یکی از معلمم های سوم راهنمایی اوردم که باعث شد یه هفته از مدرسه اخراج شم این بود که روی صندلی معلم ( صندلی معلم ما چوبی بود ) پونز گذاشتم معلم مون هم تا نشست رفت هوا بعدشم یکی از بچه های کلاسمونم منو لو داد

بعدش سال دوم هنرستان رشتم مکانیکه معلممون زیر ماشین منم اشتباهی روغن ماشینو ریختم روی صورتش کلی هم رفت توی دهنش که باعث شد بر معدشو شستشو بده همینا بود بقیشو دیگه روم نمیشه بگم

سلام. بالاخره یکی پیدا شد که سر معلم ها بلا اورده باشد. برای تفریح خوبه اما امان از عاقبت آن!!

ما که خندیدیم. من نمی دونم این معلمها جونشون را از سر راه میارند که بدون کنترل صندلیشون می شینند!!

خوشا بحال خودم که عادت به نشستن ندارم.

پنج شنبه 1 تیر 1391  10:10 AM
تشکرات از این پست
architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول architect0811

چه بلا هایی سر معلماتون آوردید؟!

من همیشه تمام معلمها واساتیدرودوست داشتم وباهاشون شیطونی نکردم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 1 تیر 1391  10:32 AM
تشکرات از این پست
architect0811
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

بابا ایول به خودتون.....جریان پونس گذاشتنه جالب بود

جمعه 2 تیر 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی

چند وقت پیش همایش آمار داشتیم

جای همه خالی

بعد همایش بدون دعوت با مسئولین رفتیم ناهار ...مجبور شدن واس ما غذا بگیرن اما هی روزگار نگرفتن!!!!

به ما استمبولی دادن خودشون پلو خوردن

تازه دوغ شون م خوشمزه بود ولی مال ما نه...منم لجم گرفت نخوردم

وقت برگشتن هم 8نفر سوار ماشین معلم مون شدیم.6تا عقب یه بار در دستمو گرفت یه بار هم کله مو گرفت.آخه جا نبود مجبور بودیم تو شیشه بشینیم!!!!

قول داد بازم بریم با هم

خوش باشیم

جمعه 2 تیر 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

یه معلم جبر داشتیم همیشه نیم ساعت دیر می اومد باقی وقت کلاس هم باید به سخنرانیاشون در مورد فوتسال گوش میکردیم بعدشم میفرمودند تمرینا رو هم حل نمیکنیم برین حل المسائل بخرین این معلمه تاریخ امتحان میانترممون رو که گفت تاریخ ناجوری بود هر چقدر گفتیم عوضش نکرد روز امتحان ما رفتیم آقا به جای 9 ساعت 11 تشریف اوردن ماهم اعصابمون خورد بود تصمیم گرفتیم برگه ها رو سفید بدیم
رفتیم نشستیم برگه ها رو داد دیدیم سوالا در حدی راحته که بدون اغراق یه دانش اموز راهنمایی هم میتونه جواب بده هی وسوسه شدیم جواب بدیم ولی ندادیم معلمه هم هی التماسمون میکرد بچه ها تر و خدا بنویسید دید فایده نداره تهدید کرد همه تون رو میندازم اما بازم فایده نداشت همگی پا شدیم رفتیم اخر سر هم نمره هامون 17 18 شد

جمعه 2 تیر 1391  10:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها