0

خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان

از شما درخواست میکنم که  رشته ای که در اون تحصیل میکنید رو معرفی کنید و یه توضیح کلی راجع به اون رشته خوب یا بد بودنش ; دشواری های همراه اون ; جذابیت هاش ; آینده ی شغلی ; اینکه اون رشته چه چیزهایی رو دنبال میکنه و............ بدید و ما رو هم با رشته ای که در اون تحصیل میکنید آشنا کنید.

خواهشا هرکس نظر و دیدگاه خودش رو بگه و کپی پیست ممنوع!

سپاس فراوان از عزیزانی که در این بحث شرکت میکنند

پنج شنبه 8 تیر 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

پاسخ به:خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به کاربران فعال راسخونی

یکی از دوستام کارشناسی حسابداری داره بهش گفتم بیا به این تاپیک جواب بده گفت اگه الان از من بپرسی حسابداری چیه نمیدونم حالا بیام اینقدر توضیحم بدم گفتم شاید شما هم از این دسته باشید

اما رشته ی خودم معماری

من هنوز ترو 2 ام و به اهمیت این رشته اونوقتی پی بردم که وقتی استادمون وارد کلاس شد یه جمله ی کوتاه گفت و گفت معماری موفقه که همه ی کارهاش حول این محور باشه و اون جمله این بود که :

معماری ظرفی است برای مظروفی مثل انسان

تو این رشته کسایی بیشتر موفق هستن که صرفا هدفشون پاس کردن واحدها نباشه بلکه به اون علاقه داشته باشن و واسش وقت بزارن چون دردسرش زیاد و البته شیرینه

خیلی لذت بخشه و قتی در جمع دوستامون یا حتی تنهایی میشینیم و کروکی میزنیم هرچند دختر و پسر هیچکدوم از  تیکه انداختن دریغ نمیکنن ولی واقعا وقتی کروکی میزنیم کل اون روز تا وقتی که بریم تو تختخواب شادابیم پیشنهاد میکنم حتما یه بار کروکی زدن رو در فضای باز تجربه کنید

خیلیا میگن معماری خیلی راحته و معمار یه نقشه میکشه و تموم میشه میره البته خودم هم همین تفکرو داشتم ولی واقعا اینطوری نیست و معماری به نظر من مساوی با ایده هستش و فقط این نیست که صرفا یه مربع ترسیم کنیم و پذیرایی ,آشپز خونه و ... طراحی کنیم بلکه هرکس ایده ی بهتری داشته باشه طراحیش بی نظیر, در نتیجه موفقیت هاش بیشتر

.

.

بقیشم بعدا میگم

سه شنبه 13 تیر 1391  6:18 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
mehdigerdali
mehdigerdali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5587

آشنایی با رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار

"بعضی از افراد تصور می كنند كه مهندسی سخت افزار در حد یك تعمیركار كامپیوتر است در حالی كه كار یك مهندس سخت افزار، تعمیر یا نصب و راه اندازی كامپیوتر نیست. هر چند كه می تواند چنین كاری را انجام دهد. در واقع كار یك مهندس سخت افزار، طراحی های سخت افزاری است كسانی هم یك اپراتور را در حد یك مهندس نرم افزار می دانند، یك مهندس نرم افزار لازم است از دانش ریاضی خوبی برخوردار باشد تا بتواند برنامه های كامپیوتری را طراحی كند و آنها را توسعه دهد. برای مثال باید بتواند یك كار گرافیكی را از بنیان طراحی كند. كاری كه از عهده یك اپراتور بر نمی آید. و به همین دلیل ما معتقدیم كه كلاسهای آزاد آموزش كامپیوتر هیچ وقت نمی توانند یك مهندس كامپیوتر پرورش دهند

آشنایی با رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار و سخت افزار ؛ تواناییهای فارغ التحصیلان، ماهیت مهندسی ، آینده شغلی، بازار كار، درآمد، توانایی های جسمی، علمی، روانی و ... مورد نیاز و قابل توصیهرشته کامپیوتر را باهم بررسی خواهیم کرد

آشنایی با رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار و سخت افزار

كامپیوتر دارای دو جزء متفاوت سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیكی و قابل

page title
لمس كامپیوتر مانند مدارها و بردهای الكترونیكی سخت افزار نامیده می شوند.نرم افزار جزء غیرقابل لمس كامپیوتر است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است كه به كامپیوتر فرمان می دهند كه چه عملی را انجام دهد. یك مهندس نرم افزار یاد می گیرد كه چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی كند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.پس بدین گونه نسبت كه یك تعمیركار كامپیوتری یك مهندس سخت افزار و یك اپراتور كامپیوتر یك مهندس نرم افزار تلقی گردد.

مهندسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار

نرم افزار در حقیقت روح و جان كامپیوتر است كه به سخت افزار هویت می بخشد و اصولاً به برنامه ای گفته می شود كه برای به كارگیری سخت افزار ساخته شده باشد.

نرم افزارها را می توان به دوره كلی دسته بندی كرد كه عبارتند از : نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای كاربردی.

نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند كه كامپیوتر برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم كامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشد.

نرم افزارهای كاربردی نیز برنامه هایی هستند كه كاربر یا خود آن ها را می نویسد یا شركت های نرم افزاری آنها را تهیه كرده و برای فروش عرضه می كنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند."

مهندسی سخت افزار

مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، كنترل سخت افزاری و شبكه های كامپیوتری می پردازد. برای مثال یك مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری كند كه با IC ها كار كند، با كامپیوتر كار كند و یا از دروازه های كامپیوتر استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. كه البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع كارشناسی ارشد و دكتری پرداخته می شود.

هدف اشتغال و آموزش رشته مهندسی كامپیوتر

رشته مهندسی كامپیوتر كه به طراحی و ساخت اجزای مختلف كامپیوتر می پردازد، لذا اهمیت بسیار زیادی در دنیای امروز برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت كارشناسانی است كه در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاهها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگه داری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت كنند. طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش، ویرایش و ... همه مفاهیمی هستند كه با بالاترین دقت و در كوتاهترین مدت زمان ممكن در برنامه های نرم افزاری كامپیوتر انجام می شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است.

تواناییهای فارغ التحصیلانمهندسی کامپیوتر – گرایش نرم افزار و سخت افزار

فارغ التحصیلان این مقطع، قابلیتها و تواناییهای زیادی دارند و چنانچه در مسیر مناسب هدایت شوند، قادر خواهد بود مشكلات زیادی را حل كنند. برخی از این تواناییها به شرح زیر است:

۱) بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به كارگیری آنها.

۲) بررسی كمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخشهای صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امكان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع كمبودها.

۳) تجزیه و تحلیل سیستمهای كوچك و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آنها.

۴) طراحی مجموعه های كوچك و متوسط نرم افزاری و سخت افزرای و تولید طرحهای اجرایی برای انها.

۵) اجرای طرحهای كامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آنها.

۶) پشتیبانی و نگه داری سیستمهای نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امكانات جدید به سیستمها.

۷) عیب یابی كامپیوترها و سیستمهای كامپیوتری و رفع عیبها.

۸) شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت كامپیوتر و ارزیابی و به كارگیری آنها.

تواناییهای ذكر شده مربوط به كارشناسان نرم افزار و سخت افزار می باشد، اما روشن است كه كارشناسان نرم افزار در محدوده مسائل نرم افزاری توانایی بیشتری دارند و برعكس كارشناسان سخت افزار در محدوده مسائل سخت افزاری از توانایی بیشتری برخوردارند.

گرایش های مقطع لیسانس:

رشته مهندسی كامپیوتر در مقطع كارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است كه البته این دو گرایش در مقطع كارشناسی تفاوت قابل توجهی با یكدیگر ندارند.

گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های كامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یكی از شاخه های مهم آن به نام معماری كامپیوتر (طراحی و ساخت كامپیوتر) می باشد.

هدف از گرایش نرم افزار كامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد.

آینده شغلی، بازار كار، درآمد:

با توجه به گسترش روزافزون دنیای كامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان كامپیوتر احساس می شود. امروزه یك مهندس كامپیوتر اگر علاقمند به كار باشد، هیچ وقت با مشكل بیكاری روبه رو نمی شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت های شغلی بیشتری داشته و برای كاركردن نیاز به امكانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصت های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است كه نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار كار می شوند بلكه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار كار شده و فعالیت كنند. برای مهندسین سخت افزار هم امكان كار در شركتهای تولید كننده قطعات و دستگاهها و مراكز صنعتی تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتكار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبكه اینترنت زمینه كار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.

توانایی های جسمی، علمی، روانی و ... مورد نیاز و قابل توصیهرشته کامپیوتر

توانایی علمی: یك مهندس كامپیوتر باید سخت كوش و با پشتكار باشد چون رشته كامپیوتر رشته پویایی است و همیشه باید اطلاعاتش به روز بوده و به دنبال فراگرفتن مطالب جدید باشد. مهندس كامپیوتر باید پایه ریاضی قوی داشته و توانایی اش در زمینه فیزیك خوب باشد. همچنین لازم است فردی خلاق باشد تا بتواند مسایل را از راههای ابتكاری حل كند.

علاقمندیها: مهندس كامپیوتر نرم افزار و سخت افزار باید به یادگیری و مطالعه علاقمند باشد تا پیشرفت در خور توجه داشته باشد. همچنین باید از جستجو و كاوش در مدارها و ریزساختارها استقبال كند و به كار با كامپیوتر علاقه داشته باشد.

توانایی مالی: با توجه به توضیحات گفته شده داشتن یك دستگاه كامپیوتر برای یك مهندس كامپیوتر امری ضروری به نظر می رسد ولی این گونه نیست كه بدون داشتن كامپیوتر دانشجویان از ادامه تحصیل و پیشرفت باز بمانند.

وضعیت نیاز كشور به این رشته در حال حاضر:

رشته كامپیوتر كه باعث جهانی شدن اطلاعات و ارتباطات شده است ، رشته روز و رشته آینده است تا جایی كه پیش بینی می شود تا ۱۰ سال دیگر در كشورهای پیشرفته مردم همان قدر كه بر نیروی برق وابسته هستند به شبكه اینترنت وابسته خواهند شد. با توجه به توضیحات گفته شده روند رو به رشد استفاده از كامپیوتر در زندگی روزانه اشتغال و موقعیت كاری برای فارغ التحصیلان این رشته فراهم است تا در قالب شركتهای تولیدكننده نرم افزار، شركتهای تولیدكننده قطعات، مراكز صنعتی تولیدی، شركتها و موسسات خدماتی، مراكز آموزشی و ... مشغول به كار شده و فعالیت كنند. با توجه به پیشرفت كند ایران نسبت به جامعه جهانی كامپیوتر در سالهای اخیر نیاز به مهندسین خلاق و كوشا در این زمینه كاملاً احساس می شود.روند رو به رشد استفاده از كامپیوتر در محافل عمومی و خصوصی، استفاده گسترده از شبكه اینترنت و زمینه های مرتبط با آن، فراهم آمدن شرایط آموزش و تجارت الكترونیك همه و همه دست به دست هم داده اند تا از اكنون چشم انداز روشنی نسبت به آینده این رشته وجود داشته باشد به نحوی كه فعالان در این زمینه از آینده معلوم و مطمئنی برخوردار خواهند بود. تنها نگرانی به قسمت نرم افزار مربوط می شود كه باید مهندسان خلاق ایرانی اقدام به تهیه نرم افزارهای گوناگون و كارآمد كرده تا تنها مصرف كننده صرف نباشیم.

نكات تكمیلی:

"بعضی از افراد تصور می كنند كه مهندسی سخت افزار در حد یك تعمیركار كامپیوتر است در حالی كه كار یك مهندس سخت افزار، تعمیر یا نصب و راه اندازی كامپیوتر نیست. هر چند كه می تواند چنین كاری را انجام دهد. در واقع كار یك مهندس سخت افزار، طراحی های سخت افزاری است و به همین دلیل در دانشگاه دروسی مثل ریاضیات و یا مدارهای منطقی را مطالعه می كند همچنین برخلاف تصور كسانی كه یك اپراتور را در حد یك مهندس نرم افزار می دانند، باید گفت كه یك مهندس نرم افزار لازم است از دانش ریاضی خوبی برخوردار باشد تا بتواند برنامه های كامپیوتری را طراحی كند و آنها را توسعه دهد. برای مثال باید بتواند یك كار گرافیكی را از بنیان طراحی كند. كاری كه از عهده یك اپراتور بر نمی آید. و به همین دلیل ما معتقدیم كه كلاسهای آزاد آموزش كامپیوتر هیچ وقت نمی توانند یك مهندس كامپیوتر پرورش دهند.

***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***

آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79

پنج شنبه 15 تیر 1391  12:44 PM
تشکرات از این پست
architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

رشته ی تحصیلی بنده کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید میباشد! بعضاً بهش تولید صنعتی هم میگویند!!

راستش را بخواهید با این وضعیت دانشگاه و آموزش عالی و اساتید و غیره، ما بعد از 4-5سال درس خوندن خودمون هم درست از سر و ته رشته مون و اینکه کلاً چی میخواد از یه مهندس ساخت و تولید نفهمیدیدم!!! به قول برخی دوستان مهندسی ساخت و تولید مثل یه دکتر عمومی میمونه!! از خیلی از علوم مرتبط به ساخت و تولید قطعات مختلف صنعتی یه 2-3واحدی پاس میکنیم ! تقریباً مثل دکتر عمومی که در هیچ قسمت خاصی تخصص نداره، در مقطع کارشناسی ساخت و تولید هم همینطور است! بیشتر در حد آشنایی کلی یاد میگیرم!

به طور کلی میتوانم بگویم در رشته ی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید شما روش های مختلفی را یاد میگیرید که اولاً قطعه مورد نظر را طراحی کنید(با اصول مهندسی)، سپس آن را نمونه سازی کرده و نمونه ای از آن را بسازیدو بعد از حل و فصل ایرادات نمونه و بهینه سازی آن،قطعه را به مرحله تولید(یا همون ساخت در مقیاس صنعتی و انبوه)برسانید.    بنده ساده ترین حالتی که میتوانستم رشته ی خود را به شما معرفی کنم همین بود!

حال چندتا مطلب را از اینترنت دراینباره کپی پیست میکنم :

گرایش مکانیک در ساخت و تولید
هدف تربیت کارشناسانی است که با به کاربردن تکنولوژی مربوط به ابزارسازی، ریخته‌گری ، جوشکاری، فرم دادن فلزات ، طرح کارگاه یا کارخانه‌های تولیدی آماده کار در زمینه ساخت و تولید ماشین‌آلات صنایع (کشاورزی ،
نظامی، ماشین‌سازی، ابزارسازی ، خودروسازی و ... ) باشند. فارغ‌التحصیلان این دوره قادر خواهند بود در صنایعی مانند ماشین‌سازی، ابزارسازی، خودروسازی ، صنایع کشاورزی، صنایع هوایی و تسلیحاتی به ساخت و تولیدی ماشین‌آلات، طراحی کارگاه و یا کارخانه تولیدی بپردازند و نظارت و بهره‌برداری و اجرای صحیح طرحها را عهده‌دار شوند. داوطلبان این رشته باید در دروس ریاضی، فیزیک و مکانیک از آگاهی کافی برخوردار باشند. دروس این دروه شامل مطالبی در مورد نحوه تولید، طراحی قالبهای پرس، طراحی قید و بندها، کار و برنامه‌ریزی با ماشینهای اتوماتیک، اصول کلی و نحوه کار با ماشینهای دستی و تعمیر و نصب تمام سرویسهای صنعتی می باشد و درصد نسبتا بالایی از آنها به صورت عملی ارائه می‌گردد. داوطلب باید سالم باشد تا بتواند کارهای کارگاهی را به خوبی انجام دهد و استعداد کارهای فنی را داشته باشد. با توجه به خودکفایی صنایع کشور این رشته دارای بازار کار خوبی است.

معرفی رشته ساخت و تولید از شاخه فنی وحرفه ای گروه مکانیک:

در گستره صنعت، ساخت و توليد به معنی تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است. که اين عمل مستلزم سازماندهی طرح محصول، مواد اوليه، ابزار و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است. فرايندهای مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولات قابل استفاده را می توان به فرايندهای برش کاری، شکل دادن، مونتاژکاری، و پرداخت کاری تقسيم بندی کرد. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتی با بهره گيری از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهای پيشرفته، خدمات ارزنده ای به جوامع بشری عرضه می گردد. هنرجويان اين رشته در طی دوران تحصيل با محاسبات فنی، رسم فنی، طراحی قطعات مختلف صنعتی، آزمايشگاه اندازه گيری دقيق، جوشکاری و ريخته گری قطعات صنعتی، ساخت قطعات به وسيله ماشينهای تراش، فرز و صفحه تراش آشنا می شوند. در ضمن زمينه های شغلی رشته مذکور عبارت است از: _ سرپرستی آزمايشگاه اندازه گيری دقيق _ کارگاههای تراشکاری _ کارگاههای فرزکاری _ کارگاههای ابزار تيزکنی _ کارگاههای چرخ دنده تراشی با ماشينهای مخصوص _ سرپرستی کارگاههای تراشکاری، فرزکاری، برشکاری و... _ اپراتوری ماشينهای اتوماتيک، فرم تراشی و سری تراشی _ کارگاههای سنگ زنی و پرداخت سطوح تخت و گرد _ و...رشته ساخت و توليد: در گستره صنعت، ساخت و توليد به معنی تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است. که اين عمل مستلزم سازماندهی طرح محصول، مواد اوليه، ابزار و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است. فرايندهای مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولات قابل استفاده را می توان به فرايندهای برش کاری، شکل دادن، مونتاژکاری، و پرداخت کاری تقسيم بندی کرد. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتی با بهره گيری از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهای پيشرفته، خدمات ارزنده ای به جوامع بشری عرضه می گردد. هنرجويان اين رشته در طی دوران تحصيل با محاسبات فنی، رسم فنی، طراحی قطعات مختلف صنعتی، آزمايشگاه اندازه گيری دقيق، جوشکاری و ريخته گری قطعات صنعتی، ساخت قطعات به وسيله ماشينهای تراش، فرز و صفحه تراش آشنا می شوند. در ضمن زمينه های شغلی رشته مذکور عبارت است از: _ سرپرستی آزمايشگاه اندازه گيری دقيق _ کارگاههای تراشکاری _ کارگاههای فرزکاری _ کارگاههای ابزار تيزکنی _ کارگاههای چرخ دنده تراشی با ماشينهای مخصوص _ سرپرستی کارگاههای تراشکاری، فرزکاری، برشکاری و... _ اپراتوری ماشينهای اتوماتيک، فرم تراشی و سری تراشی _ کارگاههای سنگ زنی و پرداخت سطوح تخت و گرد _ و...

در گستره ي صنعت، ساخت و توليد به معني تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است.که اين عمل مستلزم سازمان دهي طرح محصول، مواد اوليه، ابزار ساخت و كنترل و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است.

فرايندهاي مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولاتقابل استفاده را مي توان به مراحل ايده- طرح- ساخت- كنترل- مونتاژكاري- پرداخت كاري و بسته بندي تقسيم بندي نمود. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتي با بهره گيري از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهاي پيشرفته، خدمات ارزنده اي به جوامع بشري عرضه مي گردد.

هنرجويان اين رشته در طي دوران تحصيل با دروس محاسبات فني،رسم فني، طراحي قطعات مختلف صنعتي، آزمايشگاه اندازه گيري دقيق، جوشکاري و ريخته گري قطعات صنعتي، ساخت قطعات به وسيله ماشينهاي تراش، فرز و صفحه تراش آشنا مي شوند.

آينده علمي اين رشته :هنر جويان اين رشته مي توانند در دوره هاي كارداني –كارشنـــــاســي و كارشناسي ارشد و دكترا در دانشــگا ههاي داخل و خارج كشور به ادامه تحصيل بپردازند.

آينده شغلي اين رشته‌:براي كساني كه مهارتهاي لازم را در بخش هــاي مختلف اين رشه بدست آورند بــــازار گار خوب و مطلوبي در سراسر ايران خصوصــــــاً در كارخانجات صنعتــــــي كارگاههاي صنعتي ،و كليه شهر هاي با جمعيت از متوسط به بالا وجود دارد و امكــــــان احداث كارگاههاي كوچك شخصي نيز بسيار آسان است

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 16 تیر 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول mehdigerdali

سلام

خیلی ممنون که در این تاپیک شرکت کردید.

جمعه 16 تیر 1391  11:06 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام
خیلی دوست داشتم یه چیزایی راجع به این رشته بدونم ممنون از مطالب کاملی که اراِئه دادید.

جمعه 16 تیر 1391  11:09 AM
تشکرات از این پست
bivafa nikbakht88
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول architect0811

سلام به کاربران فعال راسخونی

یکی از دوستام کارشناسی حسابداری داره بهش گفتم بیا به این تاپیک جواب بده گفت اگه الان از من بپرسی حسابداری چیه نمیدونم حالا بیام اینقدر توضیحم بدم گفتم شاید شما هم از این دسته باشید

اما رشته ی خودم معماری

من هنوز ترو 2 ام و به اهمیت این رشته اونوقتی پی بردم که وقتی استادمون وارد کلاس شد یه جمله ی کوتاه گفت و گفت معماری موفقه که همه ی کارهاش حول این محور باشه و اون جمله این بود که :

معماری ظرفی است برای مظروفی مثل انسان

...........

روح سرگردان معماری جایی را می خواهد...

با سلام.

خوشحالم در این سایت کسایی هم از مهندسی معماری هستن که فعالیت میکنن...

من خودمم مهندسی معماری تموم کردم و همین رشته رو تدریس میکنم...

از کاربران عزیز راسخون اگه سوالی یا راهنمایی در این رشته خواستید خوشحال میشم پاسخگو باشم...

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

جمعه 16 تیر 1391  11:56 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول hamed_yurdum

با سلام.

از کاربران عزیز راسخون اگه سوالی یا راهنمایی در این رشته خواستید خوشحال میشم پاسخگو باشم...

سلام

سپاس از شرکت شما در این تاپیک

راستش همونطور که میدونید من ترم 2 هستم و اطلاعات چندان زیادی ندارم میشه لطف کنید و به همه ی سوالات پرسیده شده جواب بدید

یه سوال دیگه داشتم راجع به حق امضاء که بعد از چه مدت از گرفتن کارشناسی به فرد تعلق میگره و خلاصه یه توضیح مفید راجع به اون

مچکرم دست شما درد نکنه

شنبه 17 تیر 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول hamed_yurdum

با سلام.

سلام

سپاس از شرکت شما در این تاپیک

راستش همونطور که میدونید من ترم 2 هستم و اطلاعات چندان زیادی ندارم میشه لطف کنید و به همه ی سوالات پرسیده شده جواب بدید

یه سوال دیگه داشتم راجع به حق امضاء که بعد از چه مدت از گرفتن کارشناسی به فرد تعلق میگره و خلاصه یه توضیح مفید راجع به اون

مچکرم دست شما درد نکنه

سلامی دوباره.

حق امضا برای مهندسین معماری در رشته معماری بعد از اخذ مدرک 3 سال است.البه برا رشته معماری هر از گاهی یه قانون میاد بعضی وقتا میگن اونایی که کاردانی به کارشناسی قبول میشن و کارشناسی میگیرن یا مدرک تکنولوژی معماری دارن حق طراحی ندارن ....یا تصویب میکنن حق امضا که بعد از 3 سال میتونی بگیری باید سابقه کار داشته باشی (باید تو شرکت یا دفتر فنی سابقه کار داشته باشی)و اینم بگم امتحان نظام مهندسی سخته و برای قبول شدن در این ازمون باید زحمت زیادی کشید ،اخر سر خوب شد یادم افتاد باید پایان خدمت هم داشته باشید

شنبه 17 تیر 1391  8:19 PM
تشکرات از این پست
architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

رشته دانشگاهي من مهندسي كشاورزي گرايش زراعت واصلاح نباتات است همكلاسيهاي من همه دنبال كارهستن رشته خوبيه امابعلت فارغ التحصيلي زيادونبودن نهادينه

هاي اقتصادي يادركارقبلي خودمشغول بكارهستند وياكساني هم كه مثل من كارمند بودن به كارخودادامه مي دهند. عرض ديگه اي نيست

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 19 تیر 1391  1:19 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول hamed_yurdum

با سلام.

سلام جناب hamed_yurdum

یه سوال دیگه ام داشتم بعضی از استادامون کاردانی به کارشناسی خوندن و بعضیا میگن کسایی که کاردانی به کارشناسی میخونن چون واحدهای بیشتری پاس میکنن خیلی موفق تر از کسایی هستن که کارشناسی میخونن حالا از نظر شما کدومش بهتره کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی؟؟؟

یه توضیحم میدید که قضیه ی این کوروکی کشیدن و ماکت درست کردن چیه صرفا برای اینکه دارای خلاقیت بشیم یا یه چیزای دیگه هم در پشتش نهفته است؟

بعد 3 سال حق امضاء منظورتون اینکه بعد از گذشت 3 سال از فارغ التحصیلی حق امضاء میدن؟

نظر شما چیه رو کارای ترسیم فنی بهتره که با دست کار کنیم یا اتوکدی البته یکی از استادامون میگفت معمار باید دستش قوی باشه

شرمنده که باید به این همه سوال جواب بدید

ممنون از لطفتون

شنبه 24 تیر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

رشته دانشگاهي من مهندسي كشاورزي گرايش زراعت واصلاح نباتات است همكلاسيهاي من همه دنبال كارهستن رشته خوبيه امابعلت فارغ التحصيلي زيادونبودن نهادينه

هاي اقتصادي يادركارقبلي خودمشغول بكارهستند وياكساني هم كه مثل من كارمند بودن به كارخودادامه مي دهند. عرض ديگه اي نيست

سلام

از این که 4 سال درس خوندید و یه جورایی به کاری که الان دارید مربوط نیست ناراحت نیستید

یه سوال : فارغ التحصیلان این رشته قراره که چه کاره بشن ؟؟؟

از نظر سطح کیفی چطوره رشته ی سختیه یا آسون ؟؟

در کل اگه یکی از شما بپرسه مهندسی کشاورزی رشته ی خوبی هست یا نه شما چی میگید؟؟؟

شنبه 24 تیر 1391  11:59 AM
تشکرات از این پست
mostafa199455
mostafa199455
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

نقل قول bivafa

سلام

رشته ی تحصیلی بنده کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید میباشد! بعضاً بهش تولید صنعتی هم میگویند!!

راستش را بخواهید با این وضعیت دانشگاه و آموزش عالی و اساتید و غیره، ما بعد از 4-5سال درس خوندن خودمون هم درست از سر و ته رشته مون و اینکه کلاً چی میخواد از یه مهندس ساخت و تولید نفهمیدیدم!!! به قول برخی دوستان مهندسی ساخت و تولید مثل یه دکتر عمومی میمونه!! از خیلی از علوم مرتبط به ساخت و تولید قطعات مختلف صنعتی یه 2-3واحدی پاس میکنیم ! تقریباً مثل دکتر عمومی که در هیچ قسمت خاصی تخصص نداره، در مقطع کارشناسی ساخت و تولید هم همینطور است! بیشتر در حد آشنایی کلی یاد میگیرم!

به طور کلی میتوانم بگویم در رشته ی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید شما روش های مختلفی را یاد میگیرید که اولاً قطعه مورد نظر را طراحی کنید(با اصول مهندسی)، سپس آن را نمونه سازی کرده و نمونه ای از آن را بسازیدو بعد از حل و فصل ایرادات نمونه و بهینه سازی آن،قطعه را به مرحله تولید(یا همون ساخت در مقیاس صنعتی و انبوه)برسانید.    بنده ساده ترین حالتی که میتوانستم رشته ی خود را به شما معرفی کنم همین بود!

حال چندتا مطلب را از اینترنت دراینباره کپی پیست میکنم :

گرایش مکانیک در ساخت و تولید
هدف تربیت کارشناسانی است که با به کاربردن تکنولوژی مربوط به ابزارسازی، ریخته‌گری ، جوشکاری، فرم دادن فلزات ، طرح کارگاه یا کارخانه‌های تولیدی آماده کار در زمینه ساخت و تولید ماشین‌آلات صنایع (کشاورزی ،
نظامی، ماشین‌سازی، ابزارسازی ، خودروسازی و ... ) باشند. فارغ‌التحصیلان این دوره قادر خواهند بود در صنایعی مانند ماشین‌سازی، ابزارسازی، خودروسازی ، صنایع کشاورزی، صنایع هوایی و تسلیحاتی به ساخت و تولیدی ماشین‌آلات، طراحی کارگاه و یا کارخانه تولیدی بپردازند و نظارت و بهره‌برداری و اجرای صحیح طرحها را عهده‌دار شوند. داوطلبان این رشته باید در دروس ریاضی، فیزیک و مکانیک از آگاهی کافی برخوردار باشند. دروس این دروه شامل مطالبی در مورد نحوه تولید، طراحی قالبهای پرس، طراحی قید و بندها، کار و برنامه‌ریزی با ماشینهای اتوماتیک، اصول کلی و نحوه کار با ماشینهای دستی و تعمیر و نصب تمام سرویسهای صنعتی می باشد و درصد نسبتا بالایی از آنها به صورت عملی ارائه می‌گردد. داوطلب باید سالم باشد تا بتواند کارهای کارگاهی را به خوبی انجام دهد و استعداد کارهای فنی را داشته باشد. با توجه به خودکفایی صنایع کشور این رشته دارای بازار کار خوبی است.

معرفی رشته ساخت و تولید از شاخه فنی وحرفه ای گروه مکانیک:

در گستره صنعت، ساخت و توليد به معنی تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است. که اين عمل مستلزم سازماندهی طرح محصول، مواد اوليه، ابزار و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است. فرايندهای مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولات قابل استفاده را می توان به فرايندهای برش کاری، شکل دادن، مونتاژکاری، و پرداخت کاری تقسيم بندی کرد. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتی با بهره گيری از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهای پيشرفته، خدمات ارزنده ای به جوامع بشری عرضه می گردد. هنرجويان اين رشته در طی دوران تحصيل با محاسبات فنی، رسم فنی، طراحی قطعات مختلف صنعتی، آزمايشگاه اندازه گيری دقيق، جوشکاری و ريخته گری قطعات صنعتی، ساخت قطعات به وسيله ماشينهای تراش، فرز و صفحه تراش آشنا می شوند. در ضمن زمينه های شغلی رشته مذکور عبارت است از: _ سرپرستی آزمايشگاه اندازه گيری دقيق _ کارگاههای تراشکاری _ کارگاههای فرزکاری _ کارگاههای ابزار تيزکنی _ کارگاههای چرخ دنده تراشی با ماشينهای مخصوص _ سرپرستی کارگاههای تراشکاری، فرزکاری، برشکاری و... _ اپراتوری ماشينهای اتوماتيک، فرم تراشی و سری تراشی _ کارگاههای سنگ زنی و پرداخت سطوح تخت و گرد _ و...رشته ساخت و توليد: در گستره صنعت، ساخت و توليد به معنی تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است. که اين عمل مستلزم سازماندهی طرح محصول، مواد اوليه، ابزار و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است. فرايندهای مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولات قابل استفاده را می توان به فرايندهای برش کاری، شکل دادن، مونتاژکاری، و پرداخت کاری تقسيم بندی کرد. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتی با بهره گيری از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهای پيشرفته، خدمات ارزنده ای به جوامع بشری عرضه می گردد. هنرجويان اين رشته در طی دوران تحصيل با محاسبات فنی، رسم فنی، طراحی قطعات مختلف صنعتی، آزمايشگاه اندازه گيری دقيق، جوشکاری و ريخته گری قطعات صنعتی، ساخت قطعات به وسيله ماشينهای تراش، فرز و صفحه تراش آشنا می شوند. در ضمن زمينه های شغلی رشته مذکور عبارت است از: _ سرپرستی آزمايشگاه اندازه گيری دقيق _ کارگاههای تراشکاری _ کارگاههای فرزکاری _ کارگاههای ابزار تيزکنی _ کارگاههای چرخ دنده تراشی با ماشينهای مخصوص _ سرپرستی کارگاههای تراشکاری، فرزکاری، برشکاری و... _ اپراتوری ماشينهای اتوماتيک، فرم تراشی و سری تراشی _ کارگاههای سنگ زنی و پرداخت سطوح تخت و گرد _ و...

در گستره ي صنعت، ساخت و توليد به معني تبديل مواد خام به محصولات قابل استفاده است.که اين عمل مستلزم سازمان دهي طرح محصول، مواد اوليه، ابزار ساخت و كنترل و تجهيزات مورد نياز، افراد ماهر و گروه مديريت در هر سيستم مولد است.

فرايندهاي مورد استفاده در تبديل مواد اوليه به محصولاتقابل استفاده را مي توان به مراحل ايده- طرح- ساخت- كنترل- مونتاژكاري- پرداخت كاري و بسته بندي تقسيم بندي نمود. امروزه در ساخت و توليد قطعات مختلف صنعتي با بهره گيري از ماشين آلات مجهز به نرم افزارهاي پيشرفته، خدمات ارزنده اي به جوامع بشري عرضه مي گردد.

هنرجويان اين رشته در طي دوران تحصيل با دروس محاسبات فني،رسم فني، طراحي قطعات مختلف صنعتي، آزمايشگاه اندازه گيري دقيق، جوشکاري و ريخته گري قطعات صنعتي، ساخت قطعات به وسيله ماشينهاي تراش، فرز و صفحه تراش آشنا مي شوند.

آينده علمي اين رشته :هنر جويان اين رشته مي توانند در دوره هاي كارداني –كارشنـــــاســي و كارشناسي ارشد و دكترا در دانشــگا ههاي داخل و خارج كشور به ادامه تحصيل بپردازند.

آينده شغلي اين رشته‌:براي كساني كه مهارتهاي لازم را در بخش هــاي مختلف اين رشه بدست آورند بــــازار گار خوب و مطلوبي در سراسر ايران خصوصــــــاً در كارخانجات صنعتــــــي كارگاههاي صنعتي ،و كليه شهر هاي با جمعيت از متوسط به بالا وجود دارد و امكــــــان احداث كارگاههاي كوچك شخصي نيز بسيار آسان است

رشته ی تحصیلی یه منم اینه البته من از هنرستان وارد این رشته شدم و یک ماه دیگه کنکور دارم البته بازم من رشتم مکانیک

یادمان باشد بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا و مامان و پدربزرگ و مامان بزرگ

یک شنبه 25 تیر 1391  12:33 PM
تشکرات از این پست
architect0811
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول hamed_yurdum

سلام جناب hamed_yurdum

یه سوال دیگه ام داشتم بعضی از استادامون کاردانی به کارشناسی خوندن و بعضیا میگن کسایی که کاردانی به کارشناسی میخونن چون واحدهای بیشتری پاس میکنن خیلی موفق تر از کسایی هستن که کارشناسی میخونن حالا از نظر شما کدومش بهتره کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی؟؟؟

یه توضیحم میدید که قضیه ی این کوروکی کشیدن و ماکت درست کردن چیه صرفا برای اینکه دارای خلاقیت بشیم یا یه چیزای دیگه هم در پشتش نهفته است؟

بعد 3 سال حق امضاء منظورتون اینکه بعد از گذشت 3 سال از فارغ التحصیلی حق امضاء میدن؟

نظر شما چیه رو کارای ترسیم فنی بهتره که با دست کار کنیم یا اتوکدی البته یکی از استادامون میگفت معمار باید دستش قوی باشه

شرمنده که باید به این همه سوال جواب بدید

ممنون از لطفتون

....

با سلام

اونایی که کاردانی به کارشناسی خوندن اکثریتشون از زمانی که در سال دوم دبیرستان انتخاب رشته کردن رشته شون معماری بوده یعنی دیپلم معماری گرفتن و اومدن کنکور دادن کاردانی قبول شدن و بعد ان دوباره کنکور دادن برا کارشناسی...با این حساب کاردانی به کارشناسیا زیاد با معماری سرو کار داشتن و در بازار کار  میتونن خوب کار کنن چون کسی که دیپلم معماری داره اگه خوب خونده باشه تقریبا در حد کاردانی میدونه البه تقریبا گفتم ها....

چون ترم های پایین تر هستین برا اینکه نترسید از طرح دادن و نقشه کشیدن باید دستتونو قویتر کنید دائما خط بکشید کروکی بزنید و ماکت درست کنید که تجسم خیالتان برا خلاقیت بیشتر بشه...این یه طرفه قضیه بود یه طرفه قضیه هم اینه در پروژه های بزرگ اگه دقت کرده باشین قبل اینکه پروژه ساخته بشه ماکت ان را درست میکنن با کل محوطه سازی اینا تا اگه طراحی خود پروژه و محوطه ان مشکل داشت رفع کنن و در مورد کروکی هم باید بگم اصطلاحی به نام اسکیس در معماری هست که باید کروکی زدنو خوب بلد باشید تا اونو یاد بگیرید ،زیاد در مورد اسکیس نمیگم که به مرور زمام یاد میگیرید فقط این یادت باشه که در ازمون ارشد معماری همین اسکیس بالاترین ضریب داره ....

بله بعد از گذشت 3 سال از فارغ التحصیلی حق امضاء میدن...

در مورد ترسیم فنی: باید با دست کار کنین ...گفتم که با دست کار کردن و خط کشیدن باعث میشه نترسید از کارهایی که انجام میدید در معماری

البته برای بهتر درک کردن و تجسم کردن درس ترسیم فنی میتونید از حجمهای ساخته شده استفاده کنید....برای مثال ایزومتریک هایی که 3نماهای ان را کار میکنید برای درک بهتر میتونید حجم ایزومتریک را با یونولیت یا اسفنج بسازید و از هر طرف به حجم نگاه کنید ...

یک شنبه 25 تیر 1391  1:42 PM
تشکرات از این پست
architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها