0

گواردیولا: در ژانویه مدافع نخواهیم خرید

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

شنبه 8 آبان 1395  4:44 PM

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی مدعی شد که قصد تقویت خط دفاعی اش در ژانویه را ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا در طول تابستان یک دروازه بان، یک مدافع، یک هافبک میانی و دو هافبک هجومی به سیتی اضافه کرد ولی در کناره‌ها ترجیح داد به کولاروف، کلیشی، زابالتا و سانیا اعتماد کند. همگی به جز کولاروف در پایان فصل قراردادشان با سیتی به پایان خواهد رسید و انتظار می‌رود باشگاه را ترک کنند، هر چند که اینتر قصد دارد در ژانویه برای جذب زابالتا اقدام کند. در حالیکه گفته می‌شد سیتی علاقه مند به جذب هکتور بیرین ، دیوید آلابا و خوان برنات است، حال گواردیولا مدعی شد که قصد خرید بازیکن در ژانویه را ندارد.

او گفت:" نه من به جذب بازیکن در ژانویه فکر نمی‌کنم زیرا وقتی پابلو زابالتا و باکاری به میادین برگردند و ونسان کمپانی هم بتواند 90 دقیقه بازی کند، گزینه‌های زیادی در خط دفاعی خواهیم داشت.فکر می‌کنم ما خوب دفاع می‌کنیم. نمی‌دانم روی ضربات کاشته چند گل خورده ایم، نمی‌دانم چند بار در دوئل های تک به تک محوطه جریمه شکست خورده ایم. به خاطر دارم که در گلاسکو (مقابل سلتیک) خیلی خوب دفاع را پر نکردیم ولی در نهایت فکر می‌کنم برای مثال مهاجمین یونایتد از مدافعین ما قوی تر و قدبلند تر هستند، زلاتان، پوگبا، راشفورد و خیلی های دیگر ما مقابل آنها خوب دفاع کردیم."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها