0

کنایه طالبی به دستمزد بالای بازیگران ایرانی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

یک شنبه 9 آبان 1395  9:14 AM

برنامه سینمایی «هفت» بامداد شنبه 8 آبان ماه با موضوع سینمای آخرالزمان روی آنتن شبکه سه سیما رفت. ابوالقاسم طالبی  کارگردان فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران»  که به تازگی و پس ازکش و قوس های فراوان برپرده های سینمای کشورآمده است همزمان با آغاز اکران این فیلم میهمان بهروز افخمی بود.

به گزارش خبرآنلاین، بخش ابتدایی «هفت» طبق روال هر هفته به مرور آمار فروش فیلم‌های روی پرده اختصاص داشت و سپس ویدئویی از آثاری که ابوالقاسم طالبی پیش از این در سینما ساخته است پخش و با مرور کارنامه این کارگردان، بخش اصلی برنامه آغاز شد.طالبی به همراه علیرام نورایی و «برایان طرفه» بازیگران و سحر جراحی مترجم این فیلم از مهمانان این بخش بودند .

برای چنین اتفاق تلخی باید یک کتاب در سینما داشته باشیم
طالبی درخصوص حواشی ممانعت از اکران فیلم «یتیم خانه ایران» اظهار کرد: فیلم طبق برنامه قراربود ازپنجم آبان اکران شود اما شرایط ناگهان عوض شد و اعلام کردند مشکل دفاتر وجود دارد، پس ازپیگیری های زیاد مشکل برطرف شد.به گزارش فارس وی افزود: خیلی ها گفتند چرا  این فیلم را در قالب سریال نساختی. سریال تلویزیونی باچنین موضوعی جامعه را دچار افسردگی می کند. سریال روزنامه است و سینما کتاب. به نظرم رسید باید برای چنین اتفاق تلخی یک کتاب در سینما داشته باشیم. متاسفانه همه از قحطی آن سال ها خاطراتی مبهم به یاد دارند و این فاجعه عظیم در کتب درسی تاریخی ما نیز از زمان پهلوی تا پس از انقلاب گنجانده نشده است.

فیلم را با 8 میلیارد تومان ساختیم
طالبی درخصوص هزینه های ساخت فیلم «یتیم خانه ایران» گفت: برآورد مالی فیلم بسیاربالا بود. در سفری که با بهروز افخمی به سوریه داشتیم اتفاق های خوبی افتاد و آن جا با کمک افخمی و تجهیزات و لوکیشن های مانده از فیلم «فرزند صبح» توانستیم ازهزینه تولید فیلم به اندازه 9 میلیارد تومان بکاهیم. بسیاری باورشان نمی شود ما این فیلم را با 8 میلیارد تومان تولید کردیم.طالبی کنایه‌ای هم به دستمزد بازیگران ایرانی زد ودر بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به دستمزد بازیگران ایرانی و مقایسه آن با بازیگران خارجی گفت: بازیگران خارجی را با رج زنی خوب به گونه‌ای به ایران آوردیم که هزینه همه آنان کمتر از بازیگران ایرانی شد؛ چیزی کمتر از 500 میلیون تومان. بازیگران خارجی فیلم را با وب کم و گفت و گوی اینترنتی انتخاب کردم تا هزینه ها کاسته شود. جعفر دهقان درفیلم یک بازی جدید ارائه کرد و این نقش را قرار بود مرحوم انوشیروان ارجمند بازی کند.

هیچ کدام از بازیگران «قلاده های طلا» بایکوت نشدند
طالبی  در خصوص این که گفته می شود برخی بازیگران «قلاده های طلا»  پس از نقش آفرینی در این فیلم بایکوت شدند ،گفت: یکی از معضلات و مشکلات سینما توهم است. امین حیایی هیچگاه بعد از «قلاده های طلا» بایکوت نشد و هیچ کس اصلا نمی تواند و جرات ندارد کسی را بایکوت کند. سعی کردند این جو را ایجاد کنند ولی هیچ کدام از بازیگران«قلاده های طلا» هیچگاه واقعا بایکوت نشدند! وی افزود:  «طرفه برایان » بازیگر خارجی «یتیم خانه ایران»اهل انگلیس است، اما در فیلمی کاملا ضد انگلیسی بازی کرده است. اصلا سینما واقعی نیست و مجاز است. برخی خیلی واقعی آن را نگاه می کنند و بچه بازی درمی آورند. باید این طرز نگاه را کنار بگذارند. کسانی که چنین تصورات خام و چنین خیالاتی در سر دارند، باید به روان پزشک مراجعه کنند. به طور قطع با خوردن قرص خوب می شوند.

من فیلمساز انقلابی‌ام
طالبی تصریح کرد: ما پنج سال برای «یتیم خانه ایران» وقت گذاشتیم و الان نیز داریم روی فیلم جدیدی کار می کنیم. اصلا دست این افراد نیست. همه چیز دست خداست. اندیشه های من مشخص است. من یک فیلمساز انقلابی ام.
 16 سالم بود با امام (ره) بیعت کردم و تا زنده ام همین خواهد بود. هیچگاه کتمان نکردم و ادا هم درنیاوردم.طالبی با اشاره به توقیف فیلم «آقای رئیس جمهور» گفت:  وقتی این فیلم را می ساختم می دانستم چنین برخوردی  با آن می شود. فیلم را توقیف کردند و هنوز هم حاضر نشدند در تلویزیون آن را پخش کنند. زمانی به شوخی به آقای ضرغامی می گفتم نمی خواهید فیلم را پخش کنید؟ او هم می گفت مگرپخش نکردند؟! در نهایت گفت آقای خاتمی بدش می آید. بعد گفتند آقای احمدی نژاد بدش می آید. حالا نمی دانم آقای روحانی هم بدشان می آید یا خیر.وی اظهار کرد: افرادی که اهل فکر و نظرند  و وقت مطالعه و پژوهش ندارند فیلم «یتیم خانه ایران» را ببینند تا با قطعه ای گم شده از تاریخ معاصر ایران آشنا شوند.

برخی گمان می کنند سینما ملک پدری شان است
علیرام نورایی بازیگر نقش اصلی «یتیم خانه ایران» بیان داشت:  به دنبال ارتقا و بهبود آمادگی بدنی ام برای بازی در ماراتن سخت این فیلم آموزش های زیادی دیدم  از جمله آموزش سوارکاری و... .وی درخصوص شایعات بایکوت او بعد از بازی در فیلم «قلاده های طلا» گفت: اول از همه باید گفت چه کسی بایکوت می کند؟ من پس از «قلاده های طلا» همچنان مشغولم و راهم را در سینما ادامه می دهم. برخی گمان می کنند سینما ملک پدری شان است و همین آنها را دچار توهم می کند. «برایان طرفه» بازیگر خارجی فیلم بیان داشت: تجربه همکاری با ابوالقاسم طالبی تجربه بسیار خوبی بود. مانند کودکی بودم که قرار بود به او شنا یاد دهند اما ناگهان به درون آب پرتش کرده باشند. بازی با یک گروه ایرانی و بزرگ و فارسی صحبت کردن شبیه این بود. من بازیگر تئاتر کمدی و موزیکال در انگلستان بودم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها