0

شاید من جدا شوم اما پورموسوی می‌ماند

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

یک شنبه 9 آبان 1395  2:38 PM

قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان می گوید نماینده‌های مجلس اهواز، استانداری و مدیران باشگاه قرار است جلساتی برگزار کنند تا به زودی این مشکلات حل شود.‌

به گزارش"ورزش سه"، پورکیانی قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان در مورد حضور پورموسوی در کمیته اخلاق، اعتراض به محکومیت تیمشان و همچنین جدایی سرمربی به فارس گفت:

من در کمیته اخلاق حاضر نشدم

خیر کمیته اخلاق پورموسوی را دعوت کرده بود و من برای انجام کارهای تیم در سازمان لیگ به تهران آمدم. این بحث خصوصی است و درست نیست که من در جلسه حاضر شوم. کمیته اخلاق فعالیت ارشادی دارد و این موضوعی بین آنها و پورموسوی بوده است.او مربی بزرگی است و هیچ قصد و غرضی ندارد. پورموسوی هیچ باشگاهی را سرزنش نکرده است.

سنگ پرانی از حیطه وظایف ما خارج بود

رای کمیته انضباطی قابل تجدید نظرخواهی بود به همین خاطر دیروز درخواست‌مان را به مسئولان مربوطه ارائه کردیم. از حسن محبت کمیته انضباطی و کمیته استیناف همیشه تشکر کردیم. دیروز به اسماعیل حسن‌زاده توضیحات لازم را دادیم. هر تصمیمی که در نهایت اتخاذ شود مورد قبول باشگاه است و بدون اعتراض کارمان را می‌کنیم. باشگاه ما به دور از جنجال و هیاهو است. اعلام کردیم که سنگ‌پرانی که در ورزشگاه غدیر صورت گرفت از حیطه وظایف ما خارج بود. همیشه سعی کردیم بهترین میزبانی را داشته باشیم و هیچ وقت موافق این اتفاق نبودیم.

شاید من جدا شوم اما پورموسوی می ماند

امیدوارم این مشکلات به زودی حل شود. نماینده‌های مجلس اهواز، استانداری و مدیران باشگاه قرار است جلساتی برگزار کنند تا به زودی این مشکلات حل شود.‌ پورموسوی را هر طور شده حفظ می کنیم. او عضوی از پیکره باشگاه است که به هیچ وجه اجازه جدایی این عضو را از باشگاه نمی‌دهیم. شاید روزی من از باشگاه جدا شوم اما این اتفاق برای پورموسوی نمی‌افتد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها