0

بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است

 
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 2005
محل سکونت : اصفهان

بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است

بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است
 
سرطان  تقسیم سلولی
 
تحقیقات جدید در زمینه ابتلای به انواع سرطان نشان می‌دهد که علت اصلی را باید در "اشتباه تصادفی" در نحوه تقسیم سلول‌های پایه جستجو کرد.
 
نشریه علمی ساینس ژورنال در شماره اخیر خود گزارش تحقیقات دو پژوهشگر آمریکایی به نام‌های برت ووگلستاین و کریستیان توماستی را منتشر کرده که گفته‌اند ابتلای به دو سوم از انواع سرطان‌ها بیشتر حاصل "بدشانسی" در جهش ژنتیکی است تا شرایط زندگی فرد، عوامل محیطی و وراثت ژنتیکی.
 
این مقاله با عنوان "تنوع در خطر سرطان در میان بافت‌ها می‌تواند توسط تعداد تقسیم سلول پایه تبیین شود" منتشر شده و نویسندگان آن گفته‌اند که خطر ابتلای به سرطان در اندام‌هایی از بدن انسان بالاتر است که دفعات تقسیم سلول پایه در آنها بیشتر است. به عنوان مثال، دفعات تقسیم سلول پایه در روده بزرگ انسان چهار بار بیش از دفعات تقسیم سلول پایه در روده کوچک است و موارد ابتلای به سرطان روده بزرگ هم بیش از سرطان روده کوچک بروز می‌کند.
 
در موش‌ها، وضعیت درست عکس این است و موش‌ها بیش از انسان در معرض خطر ابتلای به سرطان روده کوچک قرار دارند.
به گفته این دو پژوهشگر دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا، "بدشانسی در جهش سلولی" زمانی بروز می‌کند که هنگام همانندسازی سلولی، "یکی از حروف دی‌ان‌ای اشتباها با حرف دیگری جابجا می‌شود" و این اشتباه تببین‌کننده ابتلای به ۲۲ نوع سرطان از ۳۱ نوع سرطانی است که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
 
این پژوهش نشان می‌دهد که به چه دلیل افرادی که در معرض عوامل سرطانزا، مانند سیگار کشیدن، قرار دارند گاه بیش از افراد دیگر عمر می‌کنند. علت مصون ماندن این افراد از ابتلای به سرطان، داشتن سابقه ژنتیکی بهتر نیست بلکه طول عمر آنان را باید به "خوش شانسی" نسبت داد.
 
سرطان  تقسیم سلولی
 
 
در عین حال، بر این نکته تاکید شده است که شرایط محیطی و شیوه زندگی، از جمله کشیدن سیگار یا قرار گرفتن در معرض سایر عوامل خطرساز، احتمال "بدشانسی" در ابتلای به سرطان را افزایش می‌دهد و به این ترتیب، نباید این عوامل را نادیده گرفت.
 
برت ووگلستاین، یکی از دو نویسنده این مقاله، گفته است: "ابتلای به تمامی انواع سرطان‌ها معلول ترکیبی از بدشانسی، شرایط محیطی و شیوه زندگی و همچنین عوامل ژنتیکی است و ما توانسته‌ایم الگویی را تدوین کنیم که امکان آن را به ما می‌دهد تا بدانیم هر یک از این عناصر تا چه اندازه در ایجاد سرطان دخیل است."
 
الگوی ارائه شده توسط این دو پژوهشگر پس از بررسی آمار ابتلای به انواع سرطان همراه با وضعیت تقسیم سلولی در اندام‌های مختلف تدوین شده است. مدل ریاضی ارائه شده در این الگو حاکی از همبستگی آماری قابل توجه بین میزان ابتلای به انواع سرطان در طول عمر افراد با کل دفعات تقسیم سلولی اندام‌های مختلف در این مدت بوده است.
 
البته مانند هر پژوهش علمی دیگری، نظریه این دو پژوهشگر مورد بررسی و نقد و انتقاد سایر پژوهشگران و کارشناسان قرار خواهد گرفت اما پرفسور ووگلستاین گفته است که این تحقیقات نتیجه عملی مشخصی هم دارد. به گفته او، پژوهش جدید نشان می‌دهد که پیش‌بینی خطر بروز سرطان کاری ساده نیست و بهترین راه مبارزه با خطرات ناشی از ابتلای به این بیماری، تشخیص سریع و درمان به موقع آن است. وی گفته است که برای این منظور، لازم است منابع بیشتری به شناسایی و مداوای این بیماری اختصاص یابد.
 
داگلاس لویی، معاون موسسه ملی سرطان شناسی بتیسدا، مریلند، این توصیه را تایید می‌کند اما می‌افزاید که اکثر موارد ابتلای به سرطان "قابل پیشگیری" است و تلاش یرای مقابله با این بیماری باید ادامه یابد. همچنین، لازم است مردم با انتخاب شیوه‌های سالم‌تر زندگی، خطر ابتلای به انواع سرطان را کاهش دهند.

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

 

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

 

سه شنبه 16 دی 1393  8:20 AM
تشکرات از این پست
nargesza sadegh936ali borkhar roohifadak tachberdee namjoo63 mosadegh
sajjadez
sajjadez
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 249
محل سکونت : آذربایجان شرقی
سه شنبه 16 دی 1393  2:02 PM
تشکرات از این پست
ehsanez nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان
سه شنبه 16 دی 1393  4:17 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1390 
تعداد پست ها : 57
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است

اون از خدا بی خبرها اسمشو گذاشتن بدشانسی !!

ماها میگیم قسمت میگیم حکمت...

راضی باشیم به رضای خدا.

چهارشنبه 17 دی 1393  2:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
ghalbeiran2
ghalbeiran2
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 798
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است

به نظر من کارهای خودمون بیشتر موثر است تا شانس

اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای

http://ghalbeiran.rasekhoonblog.com

چهارشنبه 17 دی 1393  8:08 PM
تشکرات از این پست
moharramali
moharramali
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 196
محل سکونت : آذربایجان غربی
پنج شنبه 18 دی 1393  12:33 AM
تشکرات از این پست
namjoo63
namjoo63
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 58
محل سکونت : فارس
پنج شنبه 18 دی 1393  9:09 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:بیشتر موارد ابتلای به سرطان نتیجه 'بد شانسی' است

خدا انشاله كه با عاقبت بخيري از دنيا ببرمون.... حالا بيماري كه بهانست....

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
شنبه 20 دی 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها