0

تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

 

 این گونه است که کودکان از همان دوران ابتدایی تولدشان علاقه شدیدی نسبت به این ابزارها نشان داده و در بعضی از اوقات به گونه ای با این وسایل کار می کنند که باعث حیرت اطرافیان‌شان می شود. هوش و استعداد کودک در زمینه کار کردن با وسایلی نظیر تلفن های همراه هوشمند یا تبلت ها باعث ذوق زدگی بیش از حد اطرافیان می شود و همین ماجرا منجر به رفتاری می شود که تشویق کننده کودک در به کارگیری این گجت هاست. با توجه به این که علاقه مندی های نسل جدید به طور کل با آن چیزی که ما در کودکی می خواستیم و بودیم فرق می کند، باید توجه بیشتری به این موضوع نشان داد که البته می بینیم روانشناسان در بخش های مختلف همیشه نگاه ویژه ای به این موضوع داشته و سعی کرده اند تا با اعلام نظرات و نتایج تحقیقات خود ذهن والدین را برای رویارویی با این مشکل، آماده تر کنند.


بسیاری از پدر و مادرها هنوز اطلاع درستی ندارند که آیا استفاده کودکان از این ابزارها در سنین ابتدایی تولد، کار درستی است یا به ضرر کودک است. شرکت هایی نظیر اریکسون که یکی از تولید کنندگان تلفن های همراه هست، در این مورد تحقیقات گسترده ای را انجام داده و براساس گزارشی منتشر کرده که تا سال 2020 تقریبا 90 درصد از کودکان بالای 6 سال صاحب تلفن همراه خواهند بود. نتایج تحقیقات این شرکت مشخص کرده است که بخش عمده استفاده از تلفن های همراه در آینده برای تماشای ویدئوها خواهد بود و به همین دلیل است که گوشی های هوشمند باید دارای صفحه های بزرگ تر و با کیفیت تری باشند. با توجه به همه گیر شدن رسانه هایی نظیر شبکه های اجتماعی فیس بوک، اینستاگرام و توییتر، کودکان نسل بعد به شکل متفاوت تری دچار بلوغ خواهند شد. آمار این شرکت در مورد نظر والدین شرکت کننده در این نظر سنجی این بوده است که بیشتر پدر و مادرها اعتقاد دارند که اگر فرزندشان از گجت های دیجیتالی مانند تلفن همراه هوشمند و تبلت زودتر استفاده کند و در سنین پایین تر به اینترنت دسترسی داشته باشد، زودتر هم بالغ خواهد شد. حدود 77 درصد از والدینی که در این نظر سنجی شرکت داشته اند موافق این جریان بوده و همین آمار کمی نگران کننده است. زیرا اگر تلفن همراه و استفاده زود هنگام از آن به ضرر کودک باشد، باید طیف وسیعی از جامعه این ماجرا را باور کرده و جلوی کودک خود را بگیرند.


برای تولید کنندگان تلفن همراه یا دیگر گجت های دیجیتالی این ماجرا که استفاده از تکنولوژی و فناوری های جدید، مربوط به سن خاصی نشود، خیلی بهتر و پر سودتر است. زیرا تعداد مشتریان و کاربرانشان روز به روز افزایش پیدا می کند اما باید با نگاهی باز این موضوع را تحلیل کرد و دید که آیا واقعا کودکان امروزی باید مانند بزرگترهایشان به تمامی فناوری ها دسترسی داشته باشند؟ در موضوع ویژه این هفته به این مقوله خواهیم پرداخت و نظراتی که کارشناسان و روانشناسان در این رابطه دارند را بررسی خواهیم کرد تا بتوانیم تصمیم گیری بهتر و مناسب تری در این زمینه داشته باشیم.


استفاده از فناوری سن دارد؟
عده ای از متخصصان و کارشناسان اعتقاد دارند که پیشرفت علم همیشه هم خوب و سازنده نیست. طبق گفته دانشمندانی نظیر انیشتن، رسیدن روزی که تکنولوژی از تعامل انسانی، پیشی بگیرد چندان خوشایند نخواهد بود. در چنین روزی نسلی از بشر رشد خواهد کرد که مانند گذشته از ذهن و مغزش استفاده نمی کند. این که آیا استفاده زود هنگام از فناوری خوب است یا بد، سئوالی است که پاسخ های مبهمی در رابطه با آن وجود دارد. تلفن همراه یکی از این محصولاتی است که مزایای بیشمار آن غیر قابل انکار است. به خصوص این که تلفن های همراه نسل فعلی، همه کار می کنند و علاوه بر تلفن، دوربین، رایانه همراه و.... می توانند با استفاده از نرم افزارهای مختلف به یک منشی اختصاصی برای شما هم تبدیل شوند. اما همین دستگاه ها و ابزارهای محبوب و دوست داشتنی که بسیاری از مردم را به شدت به خود وابسته کرده اند، برای کودکان می‌توانند خطراتی داشته باشند. متاسفانه بسیاری از والدین در مورد این که فرزندان کوچکشان دائما یک گوشی همراه در دستش دارد و به خوبی با آن کار می کند، با افتخار صحبت می کنند. تا چند سال پیش دیدن یک کودک 5 یا 6 ساله که گوشی هوشمندی در دست دارد، برای ما عجیب بود و فکر می کردیم که استفاده از فناوری در این سن می تواند عجیب باشد اما در حال حاضر با گذشتن چند سال دیده می شود که کودکان 2، 3 یا حتی یک ساله گوشی هوشمند پدر و مادر خود را در دست گرفته و به بخش های مختلف آن سرک می کشند. پدر و مادرها هم از باز کردن یک فایل تصویری یا صوتی توسط کودک خود به قدری ذوق زده می‌شوند که گویی جایزه نوبل را کسب کرده اند. در این زمان است که باید کمی جدی تر به این ماجرا نگاه کرد و به دنبال این بود که آیا واقعا این استفاده زود هنگام از فناوری، هیچ گونه خطری برای کودک ما ندارد؟ آیا این که ما او را از سنین پایین به استفاده و به کارگیری ابزارهایی مانند تلفن همراه و تبلت، تشویق می کنیم، باعث رشد و پیشرفت او می شود یا این که به شکل خطرناکی آینده اش را تحت تاثیر خود قرار می دهد؟ در حال حاضر برخی از پدر و مادرها از این که تا قبل از سن 12 تا 17 سالگی برای فرزند خود تلفن همراه تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده ها هم هنوز از این که تلفن همراه را در اختیار فرزند خود قرار دهند می ترسند زیرا فکر می کنند که این ابزار کوچک می تواند باعث انحراف فرزندانشان شود. این طرز تفکر برای عده دیگری از والدین به دوره دبستان یا راهنمایی محدود می شود ولی عده دیگری هم هستند که اعتقاد دارند در زمینه استفاده از فناوری نباید هیچ گونه محدودیتی را به وجود آورد و بهتر است از هر سنی کودک تمایل داشت با ابزارهایی مانند تبلت یا تلفن همراه کار کند.



خودتان که استفاده می کنید
وقتی که پدر و مادر به شکل افراطی جلوی چشم کودک خود از این ابزارها استفاده می کنند و لحظه ای از تلفن همراه خود دل نمی کنند، نباید توقع داشت که کودک دلش نخواهد این ابزار جادویی را در دست بگیرد. زمانی که شما با گوشی خود حرکات و رفتارهای دلنشین کودک خود را ضبط کرده و حتی این فیلم ها را به او هم نشان می دهید نباید انتظار داشته باشید که کودک بتواند مقاومت کند و تا سنین بالایی نظیر سن رسیدن به دوره راهنمایی یا دبیرستان به سراغ استفاده از این ابزارها نرود. کار شما زمانی سخت تر خواهد شد که کودک ببیند بیشتر کودکان هم سن و سال خودش این وسایل را در دست گرفته و به آسانی در دسترسشان قرار دارد. باید گفت که والدین باید در این زمینه به شدت مراقب باشند، کودکان و نوجوانان زمانی که با فناوری‌ها و ویژگی‌های مختلف تلفن همراه یا تبلت نظیر پیامک، پخش تصاویر و موسیقی یا بازی‌های مختلف آشنا می شوند، دیگر کمتر جذب دیگر اسباب بازی هایی می شوند که مناسب سن‌شان است. زمانی که کودک شما از پخش شدن یک فایل تصویری در گوشی همراه شما سر ذوق می آید خیلی سخت می توانید این جذابیت را از طریق اسباب بازی های معمولی مانند یک ماشین بازی یا عروسک، برایش به وجود آورید و معمولا کودک به قدری گریه خواهد کرد تا دوباره به چیزی که به او نشان داده اید دسترسی پیدا کند. این رفتار اشتباه است که باعث می شود خودتان با دست خودتان کودکتان را وارد ورطه ای کنید که راه برگشتی برایش وجود ندارد. مشاوران خانواده معتقد هستند که والدین باید با استفاده متعادل و صحیح از ابزارهای الکترونیک به یک الگوی خوب برای فرزند خود تبدیل شوند. به این نکته باید توجه داشت که شیوه رفتاری پدر و مادر در این زمینه باعث شکل گیری رفتار ذهنی و الگوی فکری کودک در هر زمینه ای خواهد شد. مطالعاتی که به تازگی در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده نشان می دهد، استفاده زیاد و افراطی از ابزارهای الکترونیک در سنین جوانی، مهارت های اجتماعی کودکان را با خطر جدی روبه رو کرده و به تحلیل می برد. مشاوران خانواده در کشور انگلیس هم به مردم توصیه می کنند که تا زمانی که کودک شخصیت رفتاری اش در این زمینه شکل نگرفته جلوی چشمش به هیچ عنوان زمان خاصی را صرف استفاده از ابزارهای الکترونیک نکنند. مسلما کودک همان چیزی را اجرا خواهد کرد که جلوی چشمش قرار می گیرد. اگر استفاده از ابزارهایی مانند تلفن همراه کمتر در معرض دید فرزندان قرار گیرد، آن ها از سن بالاتری به سمت این فناوری ها جذب خواهند شد.



زمانی که تسلیم خواسته کودک خود می شوید
فرض را بر این بگیریم که شما به هیچ عنوان حریف کودک خود نشده اید و در نهایت به دلیل این که او در اطرافش دیده است که تلفن همراه در اختیار کودکان همسن و سالش قرار گرفته است، از شما می خواهد تا به خواسته او تن داده و یکی از ابزارهای الکترونیک را در اختیارش قرار دهید. این امکان وجود دارد که شما از فرزندتان بپرسید که به چه دلیلی موبایل یا تبلت می خواهد و سن او هنوز مناسب داشتن این فناوری ها نیست و او در پاسخ به شما بگوید: همه هم کلاسی ها و دوستانش و هم سن هایش دارند و چرا او نداشته باشد؟ البته عده ای از والدین هم هستند که به دلیل شیوه فکری متفاوتشان، قبل از این که کودکشان هر نوع خواسته ای را مطرح کند برایش این ابزارها را تهیه می کنند. به هر حال از زمانی که تصمیم می گیریم دستگاهی مانند تلفن همراه یا تبلت را در اختیار کودک خود قرار دهیم باید در مورد اثرات جانبی آن اطلاعات کافی داشته باشیم. در گام اول لازم است، زمانی که برای فرزند خود تلفن همراه می خرید به صورت کاملا جدی او را متقاعد کنید که از تلفن همراه خود فقط و فقط برای مواقع اضطراری و تماس های ضروری استفاده کند و زمان گفت وگوی خود با دوستانش را تا حد امکان محدود کند. سعی کنید از سیم کارت های اعتباری استفاده کرده و هزینه های مربوط به ارتباطات فرزند خود را به نوعی در دست بگیرید. به این ترتیب کودک متوجه خواهد شد که این وسیله برای او به نوعی کارکرد ارتباطی و نظارتی دارد. خوشبختانه تمامی گوشی های امروزی به تفصیل میزان دقیقه های تماس های تلفنی و تعداد پیام های کوتاه رد و بدل شده را در خود نگهداری می کنند و شما می توانید به آسانی عملکرد روزانه فرزند خود را مورد بررسی قرار دهید. توجه کنید که کودکان به نوعی از تلفن های همراه علاقه نشان خواهند داد که هوشمند باشد. مسلما خواسته هر کودکی داشتن گوشی تلفن همراهی است که قابلیت اتصال به اینترنت، نصب بازی های مختلف و گرفتن عکس و تصاویر مختلف را داشته باشد. فرزند شما گوشی را دوست خواهد داشت که بتواند با آن به آسانی فایل های تصویری مختلف را دریافت و پخش کند. به این ترتیب در زمان خرید باید به اندازه کافی توجه داشته باشید که کودک شما از هر قابلیتی به چه شکلی استفاده خواهد کرد و شاید برای استفاده از هر کدام از قابلیت ها سن مناسبی وجود داشته باشد. باید به هر شکلی که می توانید فرزند خود را آگاه کنید که هیچ گاه به افراد غریبه و حتی دوستان خود اجازه ندهد تا از او تصویری را ضبط کنند و در صورتی که شخصی اقدام به این کار کرد حتما شما را مطلع از این موضوع کند. فرزند شما باید به خوبی بداند که اطلاعاتی نظیر عکس افراد خانواده یا اطلاعاتی که در تلفن همراهش ذخیره شده است، بسیار شخصی و خصوصی است و باید توجه داشته باشد که هیچ گاه عکس های خانوادگی، مهمانی ها و جشن های خانوادگی را به دوستان خود نشان ندهد. بهتر است در هنگام خرید تلفن همراه به شکلی مفصل با فرزند خود صحبت کرده و به او بفهمانید که هدف اصلی از این خرید چه بوده و هر گونه رفتار او تحت نظارت شما قرار دارد. بسیاری از شرکت های تولید کننده تلفن همراه، برنامه هایی را مختص والدین تولید کرده اند تا به آسانی با استفاده از آن برنامه ها بتوانند محتوای پیام های ارسال شده فرزندان خود را بررسی کنند و در این حال حتی در صورت پنهان کردن یک سری از فعالیت ها نظیر پیامک های ارسالی باز هم شما می توانید از رفتارهای پنهانی فرزند خود در این زمینه اطلاع پیدا کنید. تحقیقات انجام گرفته توسط موسسه Mobile Life Report نشان از این دارد که کودکانی که تلفن همراه دارند، این وسیله را بهترین دوست خود می دانند و حاضر نیستند این وسیله را از خود جدا کنند.



سیاست های تدوین شده
مرکز تحقیقاتیPEW، گزارشی را منتشر کرده است که بر طبق آن مشخص می شود بیشتر نوجوانان آمریکایی اولین تلفن همراه خود را در بین سنین 12 تا 13 سالگی خریداری می کنند و در اکثر موارد تمامی هزینه‌های خرید تلفن و پرداخت قبوض خط موبایل به عهده والدین است. در این گزارش مشخص شده است که 23 درصد از نوجوانان اولین تلفن همراه خود را در سن 12 سالگی و 23 درصد هم در 13 سالگی خریداری می کنند و 54 درصد از فرزندان هم زمانی اولین تلفن خود را صاحب می شوند که تنها 11 سال یا حتی کمتر از آن سن دارند و این آمار بسیار قابل تامل است. در این میان ممکن است کاری از دست والدین برنیاید زیرا معمولا پدرها و مادرها بسیار دلرحم بوده و طاقت دیدن ناراحتی یا آشفتگی فرزند خود را ندارند و هر طور شده با خواسته فرزند خود موافقت می کنند تا احساس نکند از هم سن و سال هایش محدودتر است اما با توجه به این که کودک از سن 6 سالگی به بعد یا حتی زودتر می تواند ساعت های زیادی را در مراکز آموزشی مانند مدرسه یا کودکستان بگذراند، می توان با استفاده از وضع قوانین در این محیط ها از جانب یک عامل پر نفوذ به جز پدر و مادر، کودک را با محدودیت مواجه کرد. با توجه به این که نوجوانان بیشتر زمان خود را در محیطی مانند مدرسه می گذرانند، مدرسه یکی از مهم ترین و بهترین مکان هایی است که قدرت دارد با سیاست گذاری صحیح، استفاده درست از تلفن همراه را به فرزند شما آموزش دهد. در ایران یک سیاست قدیمی در این رابطه وجود دارد. رویه معمول این است که آوردن تلفن همراه یا وسایل الکترونیکی به مدرسه به طور کامل ممنوع است که البته دانش‌آموزان به خوبی دور زدن این قوانین را می دانند. باید گفت که این اوضاع فقط به کشور ما محدود نمی شود، بلکه در کشورهایی نظیر آمریکا که از جمله کشورهای پیشرو در صنعت تلفن همراه است، برای آوردن تلفن همراه به مدرسه ممنوعیت اعمال می شود. طبق آمار در حال حاضر تنها 12 درصد دانش آموزان به صورت رسمی اجازه دارند تا تلفن های همراه خود را حتی تا سر کلاس درس با خود ببرند و 62 درصد از دانش آموزان هم می توانند با تلفن همراه به مدرسه بروند اما این اجازه را ندارند که تلفنشان را سر کلاس درس ببرند و 24 درصد از دانش آموزان هم به طور کل اجازه بردن تلفن همراه به مدرسه را ندارند. این که روشن بودن تلفن همراه سر کلاس خلاف قوانین مدرسه است، توسط بیشتر نوجوانان پذیرفته شده اما باز هم با این اوصاف به گفته بسیاری از کودکان آن ها بارها سر کلاس درس " اس ام اس بازی" کرده اند.



اجبار و محدودیت جواب نمی دهد
مشخص است در شرایطی که والدین از ابتدا با رفتار اشتباه خود الگوی ذهنی کودک را در رابطه با چگونگی استفاده از تلفن همراه تغییر می دهند و برای او تلفن همراه یا تبلت می خرند دیگر نباید انتظار داشته باشیم که با ایجاد محدودیت در مدرسه کودک رفتار خود را اصلاح کند. معمولا ایجاد ممنوعیت و برخورد قهر آمیز، به هیچ عنوان کارایی نداشته و جواب نمی دهد و لازم است که فرهنگ‌سازی به شکل درستی انجام شود. خوشبختانه بسیاری از مسئولان کشور ما هم به این نکته رسیده اند و چندی پیش دبیر کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات از تصویب کلیات " خدمات خاص کودکان و نوجوانان در ارتباطات موبایلی" خبر داد. با نگاهی به سیاست های جهانی در این زمینه می توانیم به نمونه های مشابهی دست پیدا کنیم به عنوان مثال در همین سال کمیسیون اروپا تصمیم گرفت که در پی شکایت ها و نگرانی های والدین در کشورهای اروپایی در مورد نحوه ارائه اپلیکیشن ها در موتور جست وجو، شیوه جدیدی از قانون گذاری را برای حفاظت از کودکان در برابر صنعت پیش رونده برنامه ها و اپلیکیشن های تلفن همراه اتخاذ کند. اروپا در نهایت با شرکت گوگل در مورد ارائه نتایج جست وجو از طریق سایت این شرکت توافقی را انجام داد. بر اساس این توافق قرار شد که برای ارائه برنامه ها و بازی های آنلاینی که دارای پرداخت درون برنامه ای هستند، قوانین جدیدی تصویب شود که براساس آن این بازی ها به عنوان بازی های رایگان ارائه نشوند. سیاست بعدی کمیسیون اروپا این است که به والدین آموزش داده شود تا دسترسی فرزندانشان به اینترنت، شبکه های اجتماعی و برنامه‌های کاربردی تلفن همراه را خودگردانی کنند. این کمیسیون از هر گونه برنامه‌ای که به والدین اجازه می دهد تا دسترسی فرزندان خود به تکنولوژی های ارتباطی را کنترل کنند، حمایت خواهد کرد. بدون شک کارهایی مانند تصویب قوانین، فرهنگ سازی و حمایت از راه هایی مانند آموزش به والدین و فرزندان برای استفاده صحیح و سازنده از فناوری ها می تواند روند رو به خطری که در حال حاضر وجود دارد را تا حدی تعدیل کرده و عوارض جانبی موجود را کمتر کند. یادمان باشد که این ما هستیم که کنترل همه چیز را می توانیم در دست داشته باشیم.

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 22 دی 1393  1:45 AM
تشکرات از این پست
amayen mamas_5924 mhn1592 alizareei omiddeymi1368 nafas73 shayesteh2000 nargesza shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan ali_kamali mosadegh
moharramali
moharramali
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 196
محل سکونت : آذربایجان غربی
دوشنبه 22 دی 1393  9:17 AM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan
ghalbeiran2
ghalbeiran2
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 798
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

مطلب خوبی بود ولی منکه نفهمیدم آخرش از کی به بچه موبایل و ... بدیم؟؟؟

اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای

http://ghalbeiran.rasekhoonblog.com

دوشنبه 22 دی 1393  3:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 5428
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

مطالب مفید وارزشمندی بود

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

سه شنبه 23 دی 1393  4:00 PM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan
gomgashteh71
gomgashteh71
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 22
محل سکونت : اذربایجانشرقی

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

نظر من اینه که کلا هیچوقت نباید به بچه گوشی داد خودمونم باید از زندگیمون حذفش کنیم خیلی چیز مزخرفیه..............

ارزو میکنم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد....

سه شنبه 23 دی 1393  6:39 PM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan
09132417637
09132417637
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 66
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

بسیار جالب بود و باید برنامه ریزی شود

سه شنبه 23 دی 1393  8:08 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shirdel2 tachberdee mojtabamojtabarayan
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

سلام

تلفن همراه هم می تونه دوستِ باب باشه هم دوستِ ناباب، بستگی به طرز استفادش داره. طرز استفاده ای که دفترچه خاصی نداره، یعنی دفترچه راهنماش نوشتنی نیست تجربی است.

سه شنبه 23 دی 1393  8:21 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ria1365 tachberdee mojtabamojtabarayan
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

بنام خدا

سلام دوست خوبم

اول اعتراض کنم که چرا مطلب را خیلی طولانی نوشتی،بعد تشکر کنم از مطلب خوب و کاملی که نوشتی،اما جالبه در خطبه های نماز جمعه یکی از امام جمعه ها می گفت اخیرا تلفن همراه جزء سیسمونی کودک شده است. عجیبه که خیلی از ما  در همه چیز افراط و تفریط داریم و متاسفانه بدون بررسی و تحقیق دست به کارهائی میزنیم که در تمام دنیا سالها روی آن کار و تحقیق کرده اند.

بهر حال هر چیزی می تواند خوب یا بد (باب یا ناباب ) باشد مشروط بر اینکه راه درست استفاده کردن آن چیز را بدانیم.

                  

سه شنبه 23 دی 1393  8:41 PM
تشکرات از این پست
ria1365 tachberdee mojtabamojtabarayan nargesza ravabet_rasekhoon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوست خوبم

اول اعتراض کنم که چرا مطلب را خیلی طولانی نوشتی،بعد تشکر کنم از مطلب خوب و کاملی که نوشتی،اما جالبه در خطبه های نماز جمعه یکی از امام جمعه ها می گفت اخیرا تلفن همراه جزء سیسمونی کودک شده است. عجیبه که خیلی از ما  در همه چیز افراط و تفریط داریم و متاسفانه بدون بررسی و تحقیق دست به کارهائی میزنیم که در تمام دنیا سالها روی آن کار و تحقیق کرده اند.

بهر حال هر چیزی می تواند خوب یا بد (باب یا ناباب ) باشد مشروط بر اینکه راه درست استفاده کردن آن چیز را بدانیم.


سلام

ممنون از شما برادر عزیز بابت مطالعه مقاله 

چون مقاله قسمتهای مختلفش مرتبط باهم بود مجبور بودیم اینطور بزاریم ولی در مطالب بعدی به امید خدا مطالب بلند رو در چند قسمت برای استفاده شما عزیزان میزارم تا استفاده از اون هم راحتتر بشه

در پناه الله


     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 23 دی 1393  8:55 PM
تشکرات از این پست
tachberdee shirdel2 mojtabamojtabarayan nargesza ravabet_rasekhoon
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی
سه شنبه 23 دی 1393  9:50 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shirdel2 mojtabamojtabarayan nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!


نقل قول gomgashteh71

نظر من اینه که کلا هیچوقت نباید به بچه گوشی داد خودمونم باید از زندگیمون حذفش کنیم خیلی چیز مزخرفیه..............


 

سلام

در مورد استفاده کردن یا نکردن از امکانات ارتباطی هرکس یه نظری داره ولی باید واقعیت رو هم قبول کنیم در عصر حاضر این امکانات قسمتی از  زندگی ماها شده و اگر یکروز نباشن انگار ادم یک چیزی رو گم کرده مثالشم همون موبایله شما هرجا بری بدون شک میبریش اگر پنج  دقه دستتون نباشه انگار یک چیزی رو ندارین  در مورد استفاده بچه ها هم بستگی به طرز فکر خانواده اون فرد  و  البته نظارت والدینش داره

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 23 دی 1393  10:03 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 mojtabamojtabarayan nargesza ravabet_rasekhoon
mojtabamojtabarayan
mojtabamojtabarayan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 37
محل سکونت : یزد

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

سلام بستگي به شعور و درك و فهم افراد دارد تا چه جوري ازش استفاده كرد

mojtabarayan

چهارشنبه 24 دی 1393  9:37 AM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza ravabet_rasekhoon
sajjadez
sajjadez
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 249
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

والا تو این زمونه تا بچه  زبون بازمیکنه براش موبایل میخرن 

 ولی والدینی که به گوشیه بچه هاشون نظارت کنن کم اند

 

چهارشنبه 24 دی 1393  9:14 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ravabet_rasekhoon
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:تلفن همراه، دوست باب یا ناباب؟!

متاسفانه هميشه بدون تحقيق و بررسي خيلي چيزها در جامعه پيش ميره.... خيلي از پدر و مادر ها حتي خبر ندارن كه با شارژي كه براي بچه هاشون مي خرن بچه وارد لاين يا وايبر ميشه و از سنين خيلي كم با چيزهايي آشنا ميشه كه نبايد و در بزرگسالي عواقب اون رو خواهند ديد.

حالا هر خانواده اي يه مدل طرز تفكري داره اما من كه فرزندم همكلاسي فرزند آنهاست چه كنم وقتي فرزندشان همان چيزها رو توي گوشي به فرزند من نشان ميدهد و من هم بي اطلاع هستم......

واقعا اگر يكم والدين به كردارشون فكر كنند چه خوب مي شود.

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
پنج شنبه 25 دی 1393  11:21 AM
تشکرات از این پست
ria1365 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها