0

سوالات ماه مبارک رمضان "تالار مهدویـــــــت"

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سوالات ماه مبارک رمضان "تالار مهدویـــــــت"

با سلام و عرض ادب و قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه پر خیر و برکت

1 - بهترین عمل و بهترین حاجت در ماه مبارک رمضان از نگاه امام زمان (عج) کدام است؟

2 - امام زمان(عج) در مورد کدام دعا فرمودند: «این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید»؟

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 2 تیر 1394  11:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 mehdi0014 farshon khodaeem1 ria1365 shirdel2 alirezaHmzezadh shayesteh2000 farnaz_s lovermohamad namebaran zinab84 parseman_110 reza_rasekhekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:سوالات ماه مبارک رمضان "تالار مهدویـــــــت"

پاسخ سوال۱

عملی که درچهارچوب خواسته های آن امام همام باشدوباعث خشنودی ایشان گردد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 4 تیر 1394  5:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh ria1365 shirdel2 farnaz_s lovermohamad zinab84 reza_rasekhekhoon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

1 - بهترین عمل و بهترین حاجت در ماه مبارک رمضان از نگاه امام زمان (عج) کدام است؟

امام زمان (عج) در پاسخ به نامه اهل ري بهترين عمل در ماه رمضان را فراگرفتن مسائل شرعي و بهترين حاجت را طلب عاقبت به خيري از خداوند عنوان فرمودند.

2 - امام زمان(عج) در مورد کدام دعا فرمودند: «این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید»؟

دعای افتتاح . علامه مجلسی می‌گوید: با سند معتبر روایت شده که امام عصر(عج) خطاب به شیعیان فرمود: این دعا را در تمام شب‌های ماه مبارک رمضان بخوانید، زیرا فرشتگان به آن گوش فرا می‌دهند و برای خواننده این دعا، طلب بخشش می‌کنند. فراز آغازین این دعا چنین است:

«اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الثَّنَاءَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّکَ وَ أَیْقَنْتُ أَنَّکَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ فِی مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ…».

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 4 تیر 1394  7:07 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ria1365 shirdel2 farnaz_s lovermohamad zinab84
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

در مورد سوال اول شما ما نمیتونیم دقیقا بگیم امام زمان نظرشون رو  چیه چون احادیث زیادی در دسرس نیست از این نظر

ولی در نگاه به احادیث سایر امامان میتونیم این مطالب رو ببینیم چون شیوه امام زمان همان شیوه امامان دیگر وپیامبر ماست.

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 4 تیر 1394  7:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2 farnaz_s lovermohamad zinab84
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام.

1. بهترین عمل در ماه رمضان فراگرفتن مسایل شرعی و آگاهی دینی و بهترین حاجت طلب عاقبت به خیری از خداوند است.

2. دعاى افتتاح ؛ «اللهم انّى افتتح الثّناء بحمدك و انت مسددٌ للصواب بمنّك...»

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

جمعه 5 تیر 1394  2:18 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh shirdel2 farnaz_s lovermohamad zinab84
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

- امام زمان(عج) در مورد کدام دعا فرمودند: «این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید»؟

اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الثَّنَاءَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّکَ وَ . . .

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

جمعه 5 تیر 1394  3:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh shirdel2 farnaz_s lovermohamad zinab84
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

1- بهترین عمل و بهترین حاجت در ماه مبارک رمضان از نگاه امام زمان (عج) کدام است؟

به نظر من بهترين عمل كمك به فقراست و بهترين حاجت انتظار فرج و دعا براي تعجيل در فرج پس همه با هم اللهم عجل الوليك الفرج

دعاي «اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الثَّنَاءَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّکَ وَ أَیْقَنْتُ أَنَّکَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ فِی مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ…».

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 7 تیر 1394  7:23 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

در زمان غیبت صغری اهل ری نامه ایی نوشتند و به شیخ صدوق دادند و در آن دو سوال از محضر امام عصر(عج) پرسیدند.

یکی این که بهترین عمل در ماه رمضان چیست؟ و دوم این که بهترین حاجتی که در دعاهایمان بخواهیم چه حاجتی است؟

شیخ صدوق نامه راگرفت و به بغداد رفت و توسط یکی از نواب اربعه خدمت امام زمان (عج) نامه را تقدیم کرد و جواب را گرفت. آن حضرت در جواب نامه فرمودند:

بهترین عمل در ماه رمضان فراگرفتن مسایل شرعی و آگاهی دینی و بهترین حاجت طلب عاقبت به خیری از خداوند است.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 8 تیر 1394  11:18 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farnaz_s lovermohamad
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

1 - بهترین عمل و بهترین حاجت در ماه مبارک رمضان از نگاه امام زمان (عج) کدام است؟قبلن دوستان جواب دادن آجی

2 - امام زمان(عج) در مورد کدام دعا فرمودند: «این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید»؟دعای افتتاح.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 11 تیر 1394  2:32 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

1 - بهترین عمل و بهترین حاجت در ماه مبارک رمضان از نگاه امام زمان (عج) کدام است؟ همانگونه که اکثر دوستان پاسخ داده اند یکی از پاسخ هائی که امام زمان (عج) به سوال داده اند ، فرموده اند: «بهترین عمل در ماه رمضان فراگرفتن مسائل شرعی و آگاهی دینی و بهترین حاجت طلب عاقبت به خیری از خداوند است»

اما بنده اعتقاد دارم بهترین عمل ها از نگاه امام زمان (عج) همان دستورات قرآن و پیامبران و ائمه اطهار میباشد ،چون ایشان ادامه دهنده راه پیامبران و آخرین فرستاده خدا پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) و امامان معصوم (ع) بوده و هستند و لذا هر کاری که مورد رضای خدا باشد مورد عنایت ایشان هم خواهد بود.ان شاء الله

2 - امام زمان(عج) در مورد کدام دعا فرمودند: «این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید»؟امام عصر(عج) خطاب به شیعیان مرقوم فرمودند:

این دعا را (دعای افتتاح) در تمام شب های ماه مبارک رمضان بخوانید. زیرا فرشتگان به آن گوش می دهند و برای خوانندۀ این دعا طلب آمرزش می کنند.( صحیفه مهدیه )

پنج شنبه 11 تیر 1394  11:21 PM
تشکرات از این پست
farnaz_s lovermohamad zinab84 nazaninfatemeh
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

برطبق روایات  بهترین عمل اگاهی از ممسائل شرعی ودینی و اگاهی از دین اسلام وبهترین حاجت هم طلب عاقبت به خیری از خداوند متعال میباشد ....

وبه نظر خودم هم بهترین عمل  عملی است که باعث رضاخدا وخوشنودی خلق خدا شود که البته همیشه هم نیازی نیست که عمل خاصی انجام شود بلکه در خیلی از موارد عملی انجام نشود هم همان نتیجه را میدهد مانند ازار نرساندن به خلق ومردم ازاری نکردن واعمالی از این دست مثل غیبت نکردن تهمت نزدن ووووو...که با انجام ندادن کاری باعث خشنودی امام زمان (عج)میشویم وخداوند هم از ما راضی است...با امید ظهور مهدی صاحب زمان وبرقراری عدل در کل جهان وبرچیده شدن بساط ظالمان وستمگران به خلق.

دعای افتتاح

برای تعجیل درظهور آقا امان زمان(عج) صلوات

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرج

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 12 تیر 1394  8:12 AM
تشکرات از این پست
zinab84 nazaninfatemeh
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

بهترین عمل در ماه رمضان فراگرفتن مسایل شرعی و آگاهی دینی و بهترین حاجت طلب عاقبت به خیری از خداوند است.

امام عصر(عج) خطاب به شیعیان

مرقوم فرمودند:

این دعا را (دعای افتتاح) در تمام شب های ماه مبارک رمضان بخوانید.

زیرا فرشتگان به آن گوش می دهند و برای خوانندۀ این دعا طلب آمرزش می کنند.

(صحیفة مهدیه)

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

جمعه 12 تیر 1394  11:19 AM
تشکرات از این پست
zinab84 salma57 nazaninfatemeh
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با سلام

سوال دوم :

دعای افتتاح (  اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الثَّنَاءَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّکَ وَ أَیْقَنْتُ أَنَّکَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ فِی مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ )

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
جمعه 12 تیر 1394  11:55 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

اومدم به سوالات جواب بدم دیدم قبلا دوستان دیگه زحمتش رو کشیدند.

از پاسخ هاشون استفاده کردم.

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

فرازهایی از دعای افتتاح:

فَکَمْ یآ اِلهی مِنْ کُرْبَهٍ قَدْ فَرَّجْتَها وَهُمُومٍ قَدْ کَشَفْتَها وَعَثْرَهٍ قَدْ اَقَلْتَها

ای معبود من چه بسیار گرفتاری که برطرف کردی و چه بسیار اندوه که زدودی و لغزشها که چشم پوشیدی

وَرَحْمَهٍ قَدْ نَشَرْتَها وَحَلْقَهِ بَلاَّءٍ قَدْ فَکَکْتَها

و مهر و رحمت که گستردی و زنجیر بلا که از هم باز کردی.

.

.

فَارْحَمَ عَبْدَکَ الْجاهِلَ وَجُدْ عَلَیْهِ بِفَضْلِ اِحْسانِکَ اِنَّکَ جَوادٌ کَریمٌ

پس بر بنده نادانت رحم کن و از زیادی احسانت بر او ببخش که براستی تو بخشنده و بزرگواری

التماس دعا 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 12 تیر 1394  12:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh reza_rasekhekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب و قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه پر خیر و برکت

سلام

ظاهرا دیر رسیدم!

دوستان زحمت کشیدن و گفتن....

متشکر

شنبه 13 تیر 1394  1:25 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh reza_rasekhekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها