به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس به نقل از آفتاب دل، صغری ملاولی مدیر حوزه ی علمیه خواهران سریش آباد پیش از ظهر امروز در همایش طلایه داران عفاف که در مجتمعفرهنگی نور سنندج برگزار شد اظهار کرد: پوشش و عفاف از آن جهت که یک امر فطری است و برای حیات اجتماعی انسان ضرورت دارد، در ادیان و مذاهب الاهی دارای جایگاه خاصی است. تمام ادیان آسمانی، حجاب و پوشش را بر زن واجب و لازم شمردهاند و جامعه بشری را به سوی آن فراخوانده اند؛ زیرا حیا و لزوم پوشش به طور طبیعی در نهاد زنان به ودیعت نهاده شده است .
وی گفت: پوشش زنان در ایران باستان هم بنا به شرایطی که ذکر شد همیشه سبک و اسلوب خاصی داشتهاست. بررسیها نشان میدهد که پوشش تمام بدن در دورههای مختلف تاریخی چه نزد زنان و چه نزد مردان در ایران یک حقیقت بودهاست و به هیچ وجه ایرانیان در برهنگی به سر نمی بردهاند.
وی ادامه داد: ابعاد وجودی انسان دارای دو بعد جسمانی و روحانی است و این دو بعد وجودی انسان با هم در ارتباطند و از همدیگر تأثیر می پذیرند و برهم تأثیر می گذارند.
ملاولی با بیان اینکه روح و جسم با هم به وجود می آیند و در کنار هم زندگی می کنند و در نهایت به دو صورت از هم جدا می شوند خاطر نشان کرد: روح نیاز به علم و عملی دارد که بر اساس سرشت و به نفع انسان است و باعث بزرگ شدن و به کمال رسیدن روح می شود.
وی تصریح کرد: عملکرد هر انسانی بر اساس تفکرات اوست. انسان ها به تنهایی و با تکیه بر علوم خویش نمی تواند خودش تشخیص دهد که چه نوع عملی برای روحش مفید است. زیرا قطعاً کسی که مخترع است چم و خم ان وسیله را بهتر می داند پس خالق ما ابعاد وجودی ما را بهتر می شناسد و بهتر می داند چه نوع علم و عملی بر ایمان بهتر است.
مدیر حوزه ی علمیه خواهران سریش آباد با اشاره به اینکه خداوند جنس مونث را زیباتر افرید و در واقع زن مظهر جمال الهی گشت گفت: انکه مطلوب است هیچگاه طالب را مورد تهاجم قرار نمی دهد لذا خداوند در قرآن به جنس مذکر نفرموده خودت را بپوشان بلکه به زن دستو ر داده که خود را بپوشد لذا اینجاست که خداوند در قران فرموده است که زینت های خود را آشکار نکنید.
وی با بیان اینکه حجاب مسأله ای اجتماعی است و عمل نکردن به برخی واجبات خسارت اجتماعی به دنبال دارد گفت: با آشکار کرد ن زینت توسط جنس مونث، طلاق در جامعه زیاد و ازدواج کاهش، افزایش روابط نامشروع ، فزایش خشونت علیه زن ، افزایش امار دخترانی که بازیچه ی دستاوران و کاهش میزان بازدهی کار و تحصیل در جامعه را به دنبال خواهد داشت .
انتهای پیام/ غ