دعوای 122 هزار فرشته (داستان جالب )
عایشه میگوید روزی با رسول خدا در خانه نشسته بودیم دیدم صدای دق الباب آمد !رسول خدا به من اشاره کردند که در خانه را باز کنم رفتم دیدم پدرم بر ما وارد شد پیامبر اشاره کردند بنشین دو مرتبه صدای دق الباب آمد !در را باز کردم یکی دیگر از صحابی وارد شد پیامبر اشاره کردند بنشین مرتبه سوم که صدای دق الباب آمد پیغمبر فرمود خودم در را بازمیکنم در را باز کردند حضرت علی وارد شدند پیغمبر سر و روی علی را بوسیدند و جای خود را به او دادند از پیامبر صلی الله علیه و آله پرسیدم چرا ایندفعه به من اجازه ندادید در را باز کنم پیغمبر فرمود اولین باری که در زده شد جبرئیل نازل شد و فرمود بنشین دومین دفعه هم جبرئیل از جانب خدا دستور آورد بنشین سومین دفعه برادرم جبرئیل نازل شد و فرمود برخیز که صد و بیست و دو هزار ملک پشت در دعوا میکنند که چه کسی در را به روی علی باز کند یا رسول الله خودت برو و آن ها راآرام کن و در را باز کن .
«جانم علی»
منابع: صحیح بخاری ج ۲ صفحه۶۲۱ صحیح مسلم جلد ۳ صفحه ۴۵۲ ابن حجر عسقلانی ج ۱ ص ۱۹۸ هرسه منبع از معتبر ترین کتب اهل سنت
زندگی در هرشرایطی با تمام مشکلات وبالا و پاینش زیباست و جریان دارد. پس لبخند بزن و زیبا فکر کن زیبا ببین زیبا زندگی کن.Labkandatzibast
مطالب و گنجینه ثابت و معتبر اسلامی در ادرس زیر
entesharaat14.rzb
پاسخ به:دعوای 122 هزار فرشتگان و درباز کردن برای حضرت علی (ع) (داستان جالب )
خداروبینهایت شکرکه پیروحضرت علی (ع) وانشاالله شیعه آن حضرت باشیم.
پاسخ به:دعوای 122 هزار فرشته (داستان جالب )
درشــــــــأن علی سخن توان دریا گفت
در وصف علی سخــن توان هر جا گفت
حب علـــــــی و مهر علی در دل ماست
در وصف علـــــــی سخن همه پیدا گفت
فی البداهه: منصور مقدم 2/2/1395
بسیار عالی بود
یا علی (ع)
روز بزرگ مرد تاریخ و نوازشگر یتیمان مبارک باد
خوشا به حال حضرت کاش کمی به ما هم عنایت شود.
جانم به فدای علی (ع)
یاعلی