0

فرمانده انتظامی: مرگ خاموش جان ۲ سنندجی را گرفت

 
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

فرمانده انتظامی: مرگ خاموش جان ۲ سنندجی را گرفت

 

سنندج- ایرنا- فرمانده انتظامی سنندج گفت: ۲ مرد بر اثر گازگرفتگی در خانه باغی واقع در روستای گندمان این شهرستان جان خود را از دست دادند.

سرهنگ سیاوش زیستی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برابر اعلام مرکز پیام، مبنی بر وقوع مرگ مشکوک در روستای گندمان بلافاصله عوامل گشت کلانتری 19 حسن آباد به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: گزارش ماموران حاکی از مرگ 2 مرد میان سال واقع در خانه باغی خارج از روستا است که شب هنگام برای استراحت به آنجا رفته و به دلیل نشت گاز co2 (دی اکسید کربن) از اجاق زغالی دچار خفگی و مرگ خاموش شده اند.
به گفته سرهنگ زیستی به دلیل برودت هوا و آغاز فصل سرما بدیهی است شهروندان در صورت استفاده از وسایل گرمایشی باید مسیر لوله های بخاری و دودکش های پشت بام را بازدید و بعد از اطمینان از کارکرد وسیله گرمایشی، نسبت به استفاده شبانگاهی از آن اقدام کنند.
طبق اعلام پزشکی قانونی در نیمه نخست سال جاری چهار نفر بر اثر گاز منواکسیدکربن در استان کردستان جان خود را از دست دادند که با حادثه امروز تعداد جانباختگان به 6 نفر افزایش یافته است.
3034/6108
** خبرنگار: حسن حسین زاده/ ** انتشار دهنده: امید بهمنی

یک شنبه 9 آبان 1395  3:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها