0

جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها

اگر به صورت ناگهانی و بدون دلیل برنامه تلگرام گوشی شما اجرا شده و در یک پنجره پاپ آپ با درخواست ورود به گروه یا کانالی عجیب مواجه می‌شوید، باید حتما این مقاله را مطالعه کنید. در این مقاله به آموزش جلوگیری از اجرا یا باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به گروه و کانال‌های آن می‌پردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.

مطلب مرتبط: نکات و ترفندهایی به منظور استفاده بهتر از اپلیکیشن پریزما (Prisma) یا پریسما

مقدمه‌ای در رابطه با باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها

به تازگی گزارش‌های متعددی در رابطه با یک مسئله بسیار شایع به دست کارشناسان موبایل کمک رسیده است. بنا به ادعای عده کثیری از کاربران، برنامه تلگرام نصب شده در دستگاهشان به طور خودکار اجرا می‌شود و با ارائه یک پنجره پاپ آپ درخواست عضویت آن‌ها به کانال خاصی را ارائه می‌کند. این اتفاق مادامی رخ می‌دهد که کاربر حتی برنامه تلگرام را اجرا هم نکرده است!

باز شدن خودکار تلگرام

باز شدن خودکار تلگرام

به عنوان مثال هنگامی که کاربر در حال وبگردی باشد یا در حال انجام برخی تنظیمات مورد نظرش در بخش Settings دستگاه است، ناگهان به صورت خودکار برنامه تلگرام اجرا می‌شود و  تصویری مانند عکس‌های فوق پیش روی کاربر قرار می‌گیرد. با انتخاب گزینه “باشه” کاربر به کانال یا گروهی اضافه می‌شود که به هیچ عنوان عملی مبنی بر عضویت در آن انجام نداده است! ظاهر شدن این موضوع بسیار مشکوک و آزاردهنده است. کاربر در این شرایط حتی ممکن است به حریم خصوصی و ضریب امنیتی خود در برنامه تلگرام مشکوک شود که مطمئنا با توجه به اتفاقی که رخ داده، شک کردن به این موضوع جایز خواهد بود.

مطلب مرتبط: آموزش قطع دسترسی هکر به اکانت کلش اف کلنز (Clash of Clans)

اما به واقع دلیل اجر یا باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها چیست؟ ما پس از  بررسی‌های دقیق توانستیم دلیل اصلی این موضوع را شناسایی کنیم. در این مقاله قصد داریم که به آموزش نحوه جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌های آن بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و موارد شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها  راهنمایی بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.

دلیل باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها چیست؟

دلیل اصلی که برنامه تلگرام به صورت خودکار اجرا شده و شما را به عضویت در کانال‌های ناخواسته‌ای دعوت می‌کند، با نصب بودن یک برنامه مخرب در دستگاهتان ارتباط دارد. متاسفانه به تازگی یک روش تبلیغاتی به شدت در بین توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های سوم شخص فارسی رایج شده است. در این روش، برنامه‌ یا اپلیکیشن مخربی که دانلود می‌کنید، شامل یک خط کد اختصاصی می‌شود که به منظور تبلیغات، ارائه شده است. این خط کد مخرب با لینک عضویت کاربر به کانال تلگرام خاصی در ارتباط است و منجر به باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها می‌شود.

مطلب مرتبط: پاک کردن خودکار حافظه کش تلگرام با تنظیم گزینه Keep Media

بنابراین اگر با مسئله باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال مواجه شدید، مطمئن باشید که یکی از اپلیکیشن‌ها یا برنامه‌های نصب شده در دستگاهتان مخرب بوده و حاوی کد تبلیغاتی نامبرده شده است. برای رفع این مشکل یک راه حل اصلی پیش‌رویتان قرار دارد و پس از آن برای افزایش امنیت دستگاه توصیه می‌کنیم تا یک روش دیگر را هم به کار ببرید. با ادامه مقاله همراه باشید تا با نحوه جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها آشنایی پیدا کنید.

روش جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال

همانطور که اشاره داشتیم، دلیل باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها با وجود یک کد تبلیغاتی در برنامه مخرب خاصی ارتباط دارد که در دستگاهتان نصب شده است. برای رفع این مشکل کمی فکر کنید و دقیقا به خاطر آورید که این مشکل از چه زمانی در دستگاهتان مشاهده شد! اگر مشکل باز شدن خودکار تلگرام به تازگی در دستگاهتان پدیدار شده، بدون تردیدی یکی از برنامه‌ها یا بازی‌هایی که به تازگی در دستگاهتان نصب کرده‌اید منجر به بروز این مشکل شده است. معمولا این برنامه‌های مخرب از دانلود بسیار بالایی برخوردار هستند و جزو برنامه‌های محبوب و پربازدید مارکت‌های اندروید ایرانی هستند.

بنابراین برنامه یا بازی‌های مشکوکی که به تازگی در دستگاه نصب کرده‌اید را حذف کنید یا با استفاده از روش‌های خاصی نظیر اجرای یک برنامه فایروال، دسترسی برنامه مورد نظر را به اینترنت متوقف کنید. در این حالت برنامه مورد نظر بلاک شده و قادر به اتصال به اینترنت نخواهد بود. با این حال توصیه اصلی ما برای رفع این مشکل، حذف کامل اپلیکیشن‌ها یا بازی‌هایی است که مشکوک به مخرب بودن هستند. شناسایی برنامه مخرب موجود به هیچ وجه امر دشواری نیست و با کمی تفکر و به خاطر آوردن زمان شروع معضل باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها، قادر به شناسایی اپلیکیشن مخرب موجود خواهید بود. برای مثال شما می‌توانید تک تک برنامه‌هایی که به آن مشکوک هستید را پاک کنید و بعد از پاک کردن هر برنامه تست کنید ببینید آیا تبلیغی ظاهر می‌شود یا نه؟ در واقع با این کار متوجه می‌شوید برنامه مخربی که باعث باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته شما به کانال می‌شود، چه برنامه‌ای است. (شما می‌توانید در قسمت نظرات همین مطلب، برنامه‌هایی که باعث بروز این مشکل شده است را بنویسید تا دیگر کاربران نیز متوجه اسم این برنامه‌ها شوند).

پس از اینکه اپلیکیشن مخرب موجود را حذف کردید، مشکل باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها برطرف می‌شود. بنابراین این مشکل هیچ ارتباطی با خود برنامه تلگرام و مسائل امنیتی آن ندارد.

مطلب مرتبط: چگونه در لیست پیشنهاد فالو در اینستاگرام قرار بگیریم؟

روش جلوگیری از دعوت ناخواسته به گروه

در مرحله بعدی توصیه می‌کنیم که به منظور افزایش امنیت خود نسبت به انجام یک عمل دیگر اقدام کنید. این بار این عمل از طریق بخش تنظیمات امنیتی خود تلگرام انجام می‌شود. (این روش فقط برای دعوت ناخواسته به گروه کاربرد دارد و برای جلوگیری از دعوت ناخواسته به کانال باید از روش قبلی که خدمتتان توضیح دادیم استفاده نمایید). ابتدا برنامه تلگرام را اجرا کنید. از منوی اصلی و سمت چپ برنامه تلگرام گزینه Settings را انتخاب کنید.

باز شدن خودکار تلگرام

پس از مراجعه به منوی Settings باید گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید.

باز شدن خودکار تلگرام

سپس باید گزینه Groups را انتخاب کنید.

باز شدن خودکار تلگرام

در بخش فوقانی تنظیمات این بخش، دو گزینه با عناوین Everybody و My Contacts قرار دارد. اگر به طور پیش فرض گزینه Everybody انتخاب شده، باید نسبت به انتخاب گزینه My Contacts اقدام کنید. با انتخاب این گزینه، ارسال دعوت کردن از شما به منظور عضویت در گروه‌های تلگرام تنها برای افرادی مقدور می‌شود که در لیست مخاطبین شما قرار دارند. به بیان دیگر افراد ناشناسی که در لیست مخاطبین شما وجود نداشته باشند، قادر به دعوت شما به منظور عضویت در گروه‌های تلگرام نخواهند بود.

مطلب مرتبط: فعال کردن گزینه Send by Enter در تلگرام و ارسال پیام با کیبورد

باز شدن خودکار تلگرام

دقت داشته باشید که روند فوق در دستگاه‌های اندرویدی طی می‌شود. همین گزینه‌ها در نسخه آی او اسی برنامه تلگرام هم باید طی شوند. بنابراین تفاوتی مابین نسخه آی او اسی و اندرویدی برنامه تلگرام در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

جمع‌بندی

همانگونه که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش نحوه جلوگیری از اجرا یا باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها پرداختیم. فراموش نکنید که بروز این مشکل با نصب بودن یک برنامه مخرب و حاوی تبلیغات کد نویسی شده در گوشی هوشمندتان ارتباط دارد، بنابراین در قدم اول باید نسبت به حذف این برنامه اقدام کنید. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و موارد شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی بخواهید.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 8 خرداد 1396  1:51 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 amirali123 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet nargesi shayesteh2000 mty1378 shirdel2 omiddeymi1368 pebdani
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به:جلوگیری از باز شدن خودکار تلگرام و دعوت ناخواسته به کانال‌ها

سلام طاعات قبول .تلگرام من هم دچار همین مشکل شده .

از وقتی کش رو پاک کردم و نرم افزار مدیریت انتقال برنامه به کارت sd رونصب کردم .تبلیغات آزار دهندست .

حالا نمیتونم این نرم افزار رو پاک کنم چون برنامه هام روشه و گوشیم سبک شده .چه کار میتونم بکنم؟

یاطبیب القلوب heart

پنج شنبه 11 خرداد 1396  2:52 PM
تشکرات از این پست
siryahya mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon pebdani
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

از وقتی کش رو پاک کردم و نرم افزار مدیریت انتقال برنامه به کارت sd رونصب کردم .تبلیغات آزار دهندست .

حالا نمیتونم این نرم افزار رو پاک کنم چون برنامه هام روشه و گوشیم سبک شده .چه کار میتونم بکنم؟

سلام. طاعات شمام مورد قبول حق

این مشکل رو اکثر مردم این روزا دار و دلیل این هم نصب کردن برنامه های غیر رسمی هستش که اونا هم چون درامدی میخان کسب کنن ناچار به این کار هستند!

روش گفته شده در بالا رو ب صورت کامل انجام بدین و ب اصطلاح دعوت به گروه و کانال رو محدود کنین و یا به کل ببندین. حل میشه ایشالا

در ضمن پاک کردن کش هیچ ربطی ب این مورد نداره

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 11 خرداد 1396  3:18 PM
تشکرات از این پست
mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon pebdani
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
نقل قول shayesteh2000

این مشکل رو اکثر مردم این روزا دار و دلیل این هم نصب کردن برنامه های غیر رسمی هستش که اونا هم چون درامدی میخان کسب کنن ناچار به این کار هستند!

روش گفته شده در بالا رو ب صورت کامل انجام بدین و ب اصطلاح دعوت به گروه و کانال رو محدود کنین و یا به کل ببندین. حل میشه ایشالا

ممنوناین راه  بالا رو قبلن هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشته .یه  راهی هست که کلن اجازه ادکردن به هیچ گروهی رو نمیده ...اگر اطلاع دارید ممنون میشم .

یاطبیب القلوب heart

پنج شنبه 11 خرداد 1396  4:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon pebdani
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000
نقل قول siryahya
نقل قول shayesteh2000

ممنوت.این راه  بالا رو قبلن هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشته .یه  راهی هست که کلن اجازه ادکردن به هیچ گروهی رو نمیده ...اگر اطلاع دارید ممنون میشم .

سلام. باید تلگرامتون ب روز باشه

در قسمت تنظیمات  -- تنظیمات دعوت به گروه یا کانال-- My Contacts رو انتخاب کنین ولی تو قسمت استثناها (  add exceptions ) --- باید در قسمت Always Allow فقط یک نفر معتبر که میدونین اصلا این کارو نمیکنه رو وارد کنین. به عبارتی فقط این یک نفر هست که میتواند از مخاطبای شما اینوایت کند. باید در هر دو قسمت گروه ها و کانال ها انجام بدین. حل میشه 

توضیح کوتاه:

بعد از انتخاب My Contacts، در پایین این بخش، گزینه‌ای برای استثناها وجود دارد که می‌توانید حالت انتخاب شده را، شخصی سازی بیشتری کنید. برای مثال ممکن است که تعداد مخاطبان شما زیاد باشد یا حتی در بین آن‌ها نیز افرادی وجود داشته باشند که عادت بد Invite کردن بی اجازه‌ی شما به گروه‌های مختلف را داشته باشند. از همین رو بعد از انتخاب گزینه‌ی My Contacts دو گزینه‌ی Always Allow و Never Allow به معنای "همیشه" و "هرگز" را در اختیار خواهید داشت. اگر این بخش را بدون تغییر رها کنید، از این پس تنها افراد حاضر در کانتکت‌های شما قادر به Invite کردن شما در گروه‌ها خواهند بود. اگر روی گزینه‌ی Never Allow لمس کنید می‌توانید تنها افرادی که دوست ندارید را از این امکان منع کنید و برعکس اگر از گزینه‌ی Always Allow استفاده کنید، می‌توانید تنها افرادی که مشکلی با Invite کردن آن‌ها ندارید را انتخاب کنید تا از این پس تنها کاربران مشخص شده قادر به دعوت شما به گروه‌های مختلف باشند.

جمعه 12 خرداد 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon pebdani
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

ممنونم از راهنماییتون آقای طاهرزاده

یاطبیب القلوب heart

شنبه 13 خرداد 1396  2:14 PM
تشکرات از این پست