0

چرا وبلاگ های راسخون؟

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

چرا وبلاگ های راسخون؟

چرا وبلاگ راسخون؟

در ذیل مختصری از امکانات و قابلیت های وبلاگ راسخون ذکر شده است.

امید است پس از مطالعه و آشنایی با این موارد، هر کاربر حداقل یک وبلاگ داشته و روزانه در آن به فعالیت و ارسال پست بپردازد.

• زیبایی، سادگی، سهولت و امنیت سرویس وبلاگ راسخون

• مدیریت یکپارچه و متمرکز تمام بخش های وبلاگ

• واگذاری تعدادی وبلاگ به هر کاربرعضو، با مدیریت متمرکز و یکپارچه

• ارسال ، انتشار و آرشیو آسان مطالب در وبلاگ

• ارائه آموزش های لازم برای وبلاگ نویسی، تبدیل و طراحی قالب و ....

• درج آسان متون، تصاویر، پیوندها و بهره گیری از واژه پرداز قدرتمند HTML

• ارسال مطالب به همراه پیوندهای مرتبط با این مطلب

• ارسال مطالب به همراه لینک ادامه مطلب و نمایش کامل مطلب در صفحه ی دیگر

• امکان موضوع بندی مطالب بلاگ و دسترسی به آرشیو موضوعی

• معرفی سایت های مورد علاقه و مدیریت آسان فهرست پیوندها

• امکان انتخاب و استفاده از طرح ها و قالب های متنوع برای وبلاگ

• امکان ارسال نظر و مدیریت آسان نظرات

• امکان دسترسی آسان و سریع از طریق نشانی yourweblog.rasekhoonblog.com

• انتخاب وبلاگ های برتر و اهدای جوائزی به مدیران آن ها

• نمایش آخرین وبلاگ های به روز شده در صفحه اصلی سایت راسخون

• تبلیغ در قسمت های مختلف سایت راسخون برای وبلاگ های پرمحتوا

• شرکت در مسابقات وبلاگ نویسی سایت راسخون

• و ...

لازم به ذکر است وبلاگ هایی که بهترین  فعالیت را به صورت مداوم داشته باشند، در اینجا معرفی خواهند شد.

پست های برتر وبلاگ

وبلاگ های برتر

آموزش وبلاگ نویسی در راسخون

آموزش تبدیل قالب

شنبه 29 مهر 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala hosseinb68 AliFanoodi majnon313 sajad123 1568317 zahra_53 mohammad_43 samsam amenehes mahdi522 pro_aliamini architect0811 ravabet_rasekhoon mina_k_h nooora nazaninfatemeh
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:چرا وبلاگ های راسخون؟

با سلام خدمت شما بزرگوار اگه امکان دارد می توانید آموزش طراحی سایت را بگذارید-سپاسگزار

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

یک شنبه 30 مهر 1391  12:29 AM
تشکرات از این پست
1568317 rasekhoon_weblog mohammad_43 rasekhoon_m mahdi522 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول babak110

با سلام خدمت شما بزرگوار اگه امکان دارد می توانید آموزش طراحی سایت را بگذارید-سپاسگزار

با سلام

حتماً به زودی منابع خوبی برایتان ممعرفی خواهیم کرد. به شرطی که وبلاگ نویسی را در راسخون شروع کنید!!!

یک شنبه 30 مهر 1391  11:48 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon architect0811
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

با سلام من هنوز وبلاگ کار نکردم امیدوارم با آموش از طریق تالار شما وبلاگ نویس بشوم .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 30 مهر 1391  1:03 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 rasekhoon_weblog mahdi522 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

با سلام من هنوز وبلاگ کار نکردم امیدوارم با آموش از طریق تالار شما وبلاگ نویس بشوم .

با سلام و تشکر

استفاده از وبلاگ ها خیلی ساده و راحت است. اگر می توانید در انجمن ها پست بذارید، قطعاً می توان در وبلاگ ها خیلی راحت تر و بهتر مطالب خود را قرار دهید.

یک شنبه 30 مهر 1391  3:37 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
shokraneh
shokraneh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2414

ممنون قابلیت وبلاگ سازی  این سایت برام خیلی جالب بود من وبلاگ ساختم ولی متاسفانه فرصت نکرده ام مطالبم رو در آن قرار بدم ان شاالله در آینده بتوانم این کارو انجام بدم   تشکر از زحماتتون

مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که  نظاره می کند باشیم

"کل اولئک کان عنه مسئولا"

و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است

*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*

shokraneh.rasekhoonblog.com

یک شنبه 30 مهر 1391  8:02 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mahdi522 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول shokraneh

ممنون قابلیت وبلاگ سازی  این سایت برام خیلی جالب بود من وبلاگ ساختم ولی متاسفانه فرصت نکرده ام مطالبم رو در آن قرار بدم ان شاالله در آینده بتوانم این کارو انجام بدم   تشکر از زحماتتون

با سلام و تشکر از توجه شما

استفاده از این سرویس بسیار ساده است. در هر موضوعی که علاقه مند هستید شروع به فعالیت کنید و روزانه به ارسال مطلب بپردازید.

هرگونه سوال و مشکلی در این زمینه داشتید، می توانید با ما مطرح کنید:

وبلاگ روابط عمومی

تالار وبلاگ نویسی

ایمیل : info@rasekhoon.net

دوشنبه 1 آبان 1391  12:29 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

ابتدا لازم میدونم از مسئول محترم بخش وبلاگ های راسخون تشکر ویژه داشته باشم چرا که در چند هفته ی اخیر واقعا خیلی فعال بودن.

در اینکه امکانات سیستم وبلاگ راسخون خیلی خوبه هیچ شکی نیست اما لازم میدونم نکته ای رو برای بهبود اون یاآوری کنم. واقعا قصدم بهتر شدن سامانه وبلاگ های راسخون هست.

به نظرم بخش وبلاگ راسخون خیلی شناخته شده نیست ( حتی در بین اعضای سایت ) پس لازمه تبلیغات این بخش بیشتر بشه برای مثال در صفحه اصلی سایت برای فروشگاه و تصاویر هفته قسمت ویژه ای دارید اما برای وبلاگ قسمت پایین سایت همراه با نرم افزار و .. برای وبلاگ ها لینک گذاشتید. میشه یک لینک اختصاصی برای تلیغ وبلاگ راسخون قرار بدین.

من حدود 2-3 ماه قبل ایمیل چند صفحه ای به مسئولین موسسه راسخون فرستادم و نکاتی را به مسئولین یادآوری کردم. در اون ایمیل با تحلیل به مسئولین یادآوری کردم در بین پربیننده ترین سایت های ایرانی چند سایت سرویس دهنده وبلاگ وجود دارد ( میتوانید از سایت http://www.alexa.com/topsites/countries/IR  مشاهده کنید ) این نشون میده که ایرانی ها چقدر به دنبال وبلاگ نویسی هستند پس یکی از راه های تبلیغ سایت راسخون تبلیغ سامانه وبلاگ راسخون هست . 

یک پیشنهاد دیگر هم دارم اگر امکان داره برای وبلاگ های راسخون ( یا حداقل برای 5 وبلاگ برتر راسخون ) بصورت دوره ای در سایت تبلیغات بگذارید این مورد هم باعث بهبود کیفیت وبلاگ ها و هم باعث تشویق سایر وبلاگ ها برای رقابت میشود.

همین جا لازم میدونم از طرح انتخاب وبلاگ های برتر هم تشکر کنم .

با احترام

http://majidabiri.rasekhoonblog.com/

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

دوشنبه 1 آبان 1391  12:50 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon architect0811
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064

با سلام

ابتدا لازم میدونم از مسئول محترم بخش وبلگ های راسخون تشکر ویژه داشته باشم چرا که در چند هفته ی اخیر واقعا خیلی فعال بودن.

در اینکه امکانات سیستم وبلاگ راسخون خیلی خوبه هیچ شکی نیست اما لازم میدونم نکته ای رو برای بهبود اون یاآوری کنم. واقعا قصدم بهتر شدن سامانه وبلاگ های راسخون هست.

به نظرم بخش وبلاگ راسخون خیلی شناخته شده نیست ( حتی در بین اعضای سایت ) پس لازمه تبلیغات این بخش بیشتر بشه برای مثال در صفحه اصلی سایت برای فروشگاه و تصاویر هفته قسمت ویژه ای دارید اما برای وبلاگ قسمت پایین سایت همراه با نرم افزار و .. برای وبلاگ ها لینک گذاشتید. میشه یک لینک اختصاصی برای تلیغ وبلاگ راسخون قرار بدین.

من حدود 2-3 ماه قبل ایمیل چند صفحه ای به مسئولین موسسه راسخون فرستادم و نکاتی را به مسئولین یادآوری کردم. در اون ایمیل با تحلیل به مسئولین یادآوری کردم در بین پربیننده ترین سایت های ایرانی چند سایت سرویس دهنده وبلاگ وجود دارد ( میتوانید از سایت http://www.alexa.com/topsites/countries/IR  مشاهده کنید ) این نشون میده که ایرانی ها چقدر به دنبال وبلاگ نویسی هستند پس یکی از راه های تبلیغ سایت راسخون تبلیغ سامانه وبلاگ راسخون هست . 

یک پیشنهاد دیگر هم دارم اگر امکان داره برای وبلاگ های راسخون ( یا حداقل برای 5 وبلاگ برتر راسخون ) بصورت دوره ای در سایت تبلیغات بگذارید این مورد هم باعث بهبود کیفیت وبلاگ ها و هم باعث تشویق سایر وبلاگ ها برای رقابت میشود.

همین جا لازم میدونم از طرح انتخاب وبلاگ های برتر هم تشکر کنم .

با سلام

تشکر می کنیم از شما هم بخاطر فعالیت در بخش وبلاگ ها و هم ارائه نظرات و پیشنهادات مفیدتان

ایمیل مذکور را در صورت امکان مجدداً برای اینجانب ارسال نمائید. از طریق Info@rasekhoon.net 

نظراتتان را حتما بررسی خواهیم کرد. خوشحال می شویم طرح های پینشهادی خود را نیز ارائه کنید.

سه شنبه 2 آبان 1391  9:11 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon elham_
zolqarnin
zolqarnin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 128

سلام

لینک قسمت مشاهده ی وبلاگ در پنل مدیریت بهتره به صورت پنجره ی جدید باز بشه ، الان برای اینکه از پنل مدیریت خارج نشیم مجبوریم با کلیک راست مشاهده رو در صفحه جدید باز کنیم

اگر چشم داری به دیگر سرای

به نزد نبی و علی گیر جای

سه شنبه 2 آبان 1391  4:17 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon pro_aliamini
zolqarnin
zolqarnin
کاربر برنزی

فونت مطالب

توی سیستم هایی مثل بلاگفا امکان استفاده از فونت هایی مثل فونت نستعلیق وجود داره ( البته شخصی که فونت مورد نظر رو رو سیستمش داشته باشه با فونت میبینه و اگه نداشته باشه با فونت ساده ی پیش فرض میبینه مطلبو ) ، به هر حال این امکان جالبیه که من الان دارم ازش استفاده میکنم توی بلاگفا { http://mehr0maah.blogfa.com/ }، فونتهایی مثل نستعلیق و دوات و کامران و مروارید و میترا و ... رو دیگه تقریباً همه دارن رو سیستمشون ، آیا ترفندی واسه استفاده از این فونتها در راسخون وجود داره ؟ اگه نه میشه فراهمش کنید ؟

به نزد نبی و علی گیر جای

سه شنبه 2 آبان 1391  4:25 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon pro_aliamini
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

قبل از هرچیز از لطف و مسئولیت پذیری شما تشکر میکنم. در اولین فرصت ایمیل را براتون ارسال میکنم.

با صحبت دوستمون در مورد فونت ها موافق هستم انشاا... امکانی ایجاد بشه که بتونیم از فونت های فارسی بیشتر و قشنگ تر در سامانه وبلاگ نویسی استفاده کنیم.

مورد دیگر به نظرم سامانه ی نظرات دچار مشکل هست. برای بعضی از پست های من در وبلاگم نظراتی گذاشته شده اما در وبلاگ مقابل نظرات عدد صفر قرار گرفته ( هرچند اگر روی آن کلیک کنیم نظرات باز شده و قابل مشاهده هست ) در ضمن با اضافه شدن نظرات جدید به شماره نظرات در قسمت آمار وبلاگ اضافه نمیشود.

امیدوارم این مشکلات زودتر برطرف شود.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

سه شنبه 2 آبان 1391  7:20 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول zolqarnin

سلام

لینک قسمت مشاهده ی وبلاگ در پنل مدیریت بهتره به صورت پنجره ی جدید باز بشه ، الان برای اینکه از پنل مدیریت خارج نشیم مجبوریم با کلیک راست مشاهده رو در صفحه جدید باز کنیم

با سلام و تشکر از نظرات و پیشنهاداتتان

در مورد دکمه مشاهده وبلاگ صحبت شما صحیح است و برای فونت ها، باید آن را با بخش فنی در میان بگذاریم و در صورت امکان، اعمال می کنیم.

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:11 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064

با سلام

قبل از هرچیز از لطف و مسئولیت پذیری شما تشکر میکنم. در اولین فرصت ایمیل را براتون ارسال میکنم.

با صحبت دوستمون در مورد فونت ها موافق هستم انشاا... امکانی ایجاد بشه که بتونیم از فونت های فارسی بیشتر و قشنگ تر در سامانه وبلاگ نویسی استفاده کنیم.

مورد دیگر به نظرم سامانه ی نظرات دچار مشکل هست. برای بعضی از پست های من در وبلاگم نظراتی گذاشته شده اما در وبلاگ مقابل نظرات عدد صفر قرار گرفته ( هرچند اگر روی آن کلیک کنیم نظرات باز شده و قابل مشاهده هست ) در ضمن با اضافه شدن نظرات جدید به شماره نظرات در قسمت آمار وبلاگ اضافه نمیشود.

امیدوارم این مشکلات زودتر برطرف شود.

با سلام و تشکر

در مورد نظرات، فقط شمارنده آن فعال نیست که جهت اصلاح به بخش فنی انتقال داده ایم.

اگر موارد دیگری نیز مشاهده کردید، حتما اطلاع دهید. 

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
zolqarnin
zolqarnin
کاربر برنزی

پست ثابت

سلام

لطفاً امکان ایجاد پست های ثابت با امکان تعیین محل قرارگیری و اولویت ( به عنوان مثال در بالای تمام پستها ) را هم فراهم کنید.

برای قرار دادن پست بسم الله و خوش آمدگویی لازمه.

به نزد نبی و علی گیر جای

چهارشنبه 3 آبان 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog pro_aliamini architect0811 takbal
دسترسی سریع به انجمن ها