0

nazarianali روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

nazarianali روی صندلی داغ!!!

دوستان عزیز راسخونی سلام

با کسب اجازه از مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها جناب Qolameali

میهمان این هفته صندلی داغ  کاربر محترم جناب " nazarianali " می باشد. با توجه به درخواست و علاقه مندی میهمان جاری و بنابر صلاحدید روابط عمومی و هماهنگی با مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها، میهمان این هفته توسط روابط عمومی سایت انتخاب شد.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. آیا فکر می کردید میهمان این هفته صندلی داغ شما باشید؟

3. اگر شما مجری برنامه صندلی داغ بودید برای پیشرفت آن چه کاری انجام می دادید؟

4. آخرین مطلبی که در سایت راسخون مطالعه کردید چه بود؟

5. در ماه قبل (مهر ماه) در کدام یک از انجمن ها فعالیت بیشتری داشتید؟

موفق باشید.

شنبه 20 آبان 1391  9:03 AM
تشکرات از این پست
qolameali nazarianali iman_karbala siasport23 reza_rasekhekhoon mehdi0014 bivafa fatemeh313 javid1000 mohammad_43 nezarat_ravabet majid68 hamid_h doctor114 saeid63 alipaidar aligh1372 AliFanoodi
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:nazarianali روی صندلی داغ!!!

نقل قول ravabet_rasekhoon

دوستان عزیز راسخونی سلام

با کسب اجازه از مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها جناب Qolameali

میهمان این هفته صندلی داغ  کاربر محترم جناب " nazarianali " می باشد. با توجه به درخواست و علاقه مندی میهمان جاری و بنابر صلاحدید روابط عمومی و هماهنگی با مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها، میهمان این هفته توسط مجری برنامه انتخاب شد.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. آیا فکر می کردید میهمان این هفته صندلی داغ شما باشید؟

3. اگر شما مجری برنامه صندلی داغ بودید برای پیشرفت آن چه کاری انجام می دادید؟

4. آخرین مطلبی که در سایت راسخون مطالعه کردید چه بود؟

5. در ماه قبل (مهر ماه) در کدام یک از انجمن ها فعالیت بیشتری داشتید؟

موفق باشید.

1- بنده "علی نظریان" هستم. بیش از 23 سال از خدا عمر به امانت گرفتم. 2 سالش  رو در سبزوار برای گرفتن کاردانی برق گذراندم. کمتر از 2 سال هم در مشهد برای کارشناسی مخابرات در حال گذراندن هستم. در کنکور کارشناسی ارشد هم یکی از صد ها هزار شرکت کننده هستم که البته تعداد برقی ها رو نمیدونم.

2- نه، اصلاً. چون اکثراً مدیران روی صندلی داغ بودند و کم پیش میومد که کاربری روی صندلی داغ باشه. ضمن اینکه من بعد از مهلت مققر کاندید شدم.

3- نمی دونم. باید فکر کنم. به قول آقای قرائتی، رادیو نیستم که هر موقع روشنم کنید براتون صحبت کنم.

4- توی انجمنها بودم. تالار مربوط به رشته خودم.

5- همه انجمنها سرای من است، ولی بیشتر دین پژوهی، مهندسی برق، انگلیسی و گفتگو و روابط عمومی و از این جور چیزها

شنبه 20 آبان 1391  10:27 AM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon iman_karbala siasport23 reza_rasekhekhoon fatemeh313 javid1000 mohammad_43 majid68 hamid_h saeid63 aligh1372 AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خداقوت

از سوتی های مسئول محترم روابط عمومی (قبلا یک پست را در چندین صندلی داغ گذاشتند و ....) که بگذریم سوتی های مسئول محترم انجمن ها خوش است. منظورم نوع سوالاتشون بود که جای بسی تامل دارد (البته سوالات ویرایش شد!!).

اما سوالات:

1- از برق گرفتگی می ترسید؟

2- مزایا و معایب برق گرفتگی برای جسم انسان چیه؟

3- در مواجه با فردی که دچار برق گرفتگی شده است، چکار باید کرد (جریان همچنان برقرار باشد)؟

4- خبری که شما را در حد برق گرفتگی تکان داده باشد، شنیده اید؟ چی بوده؟

5-  اگر تعیین سال عمر بدست خودتان بود، چه سن و سالی را کافی و جامع می دونستید؟

موفق باشید.

شنبه 20 آبان 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon nazarianali iman_karbala siasport23 reza_rasekhekhoon mehdi0014 nargese_montazer fatemeh313 javid1000 mohammad_43
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

با سلام و تشکر

کاربر عزیز راسخونی با اینکه مدت است فعالیت شما را زیر نظر دارم باید خدمتتان عرض کنم که در جمع کاربران خوب ما قرار دارید و از اینکه می بینم قبول زحمت نموده و در صندلی داغ حضور یافته اید خوشحالم .

سوال خاصی ندارم فقط خواستم پست بنده تکراری نباشه و سوتی محسوب نشه .موفق باشید .

شنبه 20 آبان 1391  1:14 PM
تشکرات از این پست
siasport23 reza_rasekhekhoon nazarianali mehdi0014 nargese_montazer fatemeh313 ravabet_rasekhoon javid1000 mohammad_43 qolameali hamid_h saeid63 samsam AliFanoodi
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

نقل قول nikbakht88

سلام و خداقوت

از سوتی های مسئول محترم روابط عمومی (قبلا یک پست را در چندین صندلی داغ گذاشتند و ....) که بگذریم سوتی های مسئول محترم انجمن ها خوش است. منظورم نوع سوالاتشون بود که جای بسی تامل دارد (البته سوالات ویرایش شد!!).

اما سوالات:

1- از برق گرفتگی می ترسید؟

2- مزایا و معایب برق گرفتگی برای جسم انسان چیه؟

3- در مواجه با فردی که دچار برق گرفتگی شده است، چکار باید کرد (جریان همچنان برقرار باشد)؟

4- خبری که شما را در حد برق گرفتگی تکان داده باشد، شنیده اید؟ چی بوده؟

5-  اگر تعیین سال عمر بدست خودتان بود، چه سن و سالی را کافی و جامع می دونستید؟

موفق باشید.

1- منو تا بحال 2 بار برق گرفته اون هم در عالم بچگی و نوجوونی. البته چند بار هم به طور لحظه ای دستم به سیم برق خورده که شانس آوردم.. برق مثل گاز نیست که نامرئی باشه و به طرف شخص حمله کنه، هر شخصی با چشم میتونه ببینه که به کجا دست میزنه. پس ترسی هم نداره. در ضمن برخورد سیم برق با بدن انسان باعث برق گرفتگی نمیشه، بلکه عبور جریان برقه که باعث برق گرفتگی میشه. یعنی برق باید از یک نقطه از بدن توسط یک سیم وارد بشه و از نقطه ای دیگر توسط سیم دیگری یا زمین یا هرچیز دیگه ای خارج بشه.

2- از مزایاش اینه که طرف یاد می گیره که دفعه بعد مواظب باشه. از معایبش هم اول سوختگیه و بعد ممکنه گرفتگی عضلاتی باشه که از اونها برق عبور کرده مثلاً اگه برق از قلب انسان عبور کنه، ممکنه عضلات قلب منقبض بشه.

3- اولویت اول قطع فیوز است. اولویت دوم جدا کردن فرد از نقاط برقدار با وسایلی مثل چوب خشک یا پلاستیک

4- یادم نمیاد تا این حد خبر تکان دهنده ای شنیده باشم. اما شاید تکان دهنده ترین خبر برام دیدن عکس دوستم بود که توی مسجد همراه با یک ربان مشکی زده بودند.

5- هر کسی یک عمری براش خوبه که کمتر یا بیشتر شدنش میتونه به ضررش باشه.به نظر بنده هیچ کس نمیتونه عمری رو مشخص کنه و بگه این مقدار بهتر از هر مقداریه یا به قول شما کافیه و جامع هست

ببخشید اگه جواب ها طولانیه، یه مقداری هم تقصیر سوالاتتونه.
شنبه 20 آبان 1391  2:27 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala fatemeh313 ravabet_rasekhoon nikbakht88 siasport23 javid1000 mohammad_43 qolameali
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت دوست گرامی راسخونی

1- اگر همین الان بهتون بگن کجا دوست داری سفر کنی چی میگی؟ هم سفر داخلی را بگو هم خارجی را

2-اگر بهتون بگن یک پیشنهادی بدهید تا در راسخون اجراییش کنیم چه پیشنهادی میدی؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

موفق باشید.

شنبه 20 آبان 1391  3:16 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer iman_karbala fatemeh313 ravabet_rasekhoon javid1000 labeik_ya_khameneei siasport23 mohammad_43 qolameali flatrone1940
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

علیک سلام خدمت mehdi0014

1- داخلی: قله دماوند یا دنا و خارجی: مکه و مدینه

2- یک موتور جستجو گر برای جستجو در کل اینترنت بذارید و از اون مهمتر امکان ایجاد پست الکترونیکی برای هر کاربر بزارید.

3- انرژی هسته ای هم مثل فناوری نانو، مثل علم پزشکی، مثل علم سلولهای بنیادی و... هست با 2 تفاوت. یکی اینکه در آینده از نداشتن فناوری نانو، ضعف در علم پزشکی و... را تا حدودی میشه چشم پوشی کرد، ولی نداشتن سوخت هسته ای بسیار گران تمام خواهد شد بطوری که نبض کشورمان در دستان کشورهایی است که به ما سوخت را با قیمت گزافی می فروشند. و دوم اینکه کشورهای قدرتمند دنیا همیشه آخرین گزینه برای مقابله با کشوری را جنگ نظامی می دانند و در جنگ آخرین گزینه مقابله را سلاح هسته ای.  هر کشوری قبل از اینکه به علم انرژی هسته ای برسد، به علم ساخت سلاح هسته ای می رسد. آنها که هزاران کلاهک هسته ای دارند می دانند که ایران سلاح هسته ای ندارد ولی از این می ترسند که ایران هر لحظه می تواند سلاح هسته ای بسازد. بنابراین از گزینه آخر خود نمی توانند استفاده کنند. مشکل آنها این نیست که یکی به غیر خودشان سلاح هسته ای دارد، مشکل آنها این است که کشوری که حکومت آن اسلامی است و شعار مبارزه با استکبار را دارد در حال پیشرفت است. این کشور ها وقتی گزینه نظامی را به عنوان آخرین گزینه ناکارآمد دانستند به دنبال خلق گزینه های جدیدی شدند که مذاکرات هسته ای یکی از آنهاست. اما هیچ گاه طرف حق از مذاکره نتزسیده و نخواهد ترسید که باطل این را نمی داند.

4- بهترین: داشتن آداب معاشرت به سبک زندگی اسلامی بدترین: نداشتن آداب معاشرت به سبک زندگی اسلامی

5- راسخون: محفل اینترنتی - روابط عمومی: رئیس محفل - فروشگاه: مرکز خرید راسخونی ها - جناب خواجه: نمی شناسم - جناب نجاران: بازم نمیشناسم - mehdi0014: امضای انجمنش به خاطر متحرک بودن کاربران رو اذیت می کنه - حسنه: کار نیک توی محفلمون - کاربر طلایی: کسی که موهاش رو توی راسخون سفید کرده.

شنبه 20 آبان 1391  6:01 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala fatemeh313 ravabet_rasekhoon mehdi0014 labeik_ya_khameneei siasport23 javid1000 mohammad_43 qolameali flatrone1940 titishjun
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

سلام بر دوست راسخونی

1.از 1 تا 10 به خودت نمره بده  ....

صداقت :
آشپزی :
جنبه :
cleaning :
رفاقت :
ورزش :
هوش :
مطالعه :
ولخرجی :
عبادت:
مدیریت:

استرس:

2.به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟ چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟

3.pc یا لپ تاپ ؟ استفاده خودتان ؟ چه برندی ؟

4.اولین کلمه ای که در مورد حیوانات زیر به ذهنت میرسه بگو

سگ:

روباه:

دلفین:

گرگ:

کبوتر:

دایناسور:

خوک :

مار :

بلبل :

عقرب :

سوسک:

اسب:

عقاب :

5.چند زبان بلدی؟ کدومش رو مثل زبان خودت فول بلدی؟

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 21 آبان 1391  1:10 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 siasport23 mohammad_43 qolameali iman_karbala majid68 fatemeh313
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نقل قول nazarianali

علیک سلام خدمت mehdi0014

1- داخلی: قله دماوند یا دنا و خارجی: مکه و مدینه

2- یک موتور جستجو گر برای جستجو در کل اینترنت بذارید و از اون مهمتر امکان ایجاد پست الکترونیکی برای هر کاربر بزارید.

3- انرژی هسته ای هم مثل فناوری نانو، مثل علم پزشکی، مثل علم سلولهای بنیادی و... هست با 2 تفاوت. یکی اینکه در آینده از نداشتن فناوری نانو، ضعف در علم پزشکی و... را تا حدودی میشه چشم پوشی کرد، ولی نداشتن سوخت هسته ای بسیار گران تمام خواهد شد بطوری که نبض کشورمان در دستان کشورهایی است که به ما سوخت را با قیمت گزافی می فروشند. و دوم اینکه کشورهای قدرتمند دنیا همیشه آخرین گزینه برای مقابله با کشوری را جنگ نظامی می دانند و در جنگ آخرین گزینه مقابله را سلاح هسته ای.  هر کشوری قبل از اینکه به علم انرژی هسته ای برسد، به علم ساخت سلاح هسته ای می رسد. آنها که هزاران کلاهک هسته ای دارند می دانند که ایران سلاح هسته ای ندارد ولی از این می ترسند که ایران هر لحظه می تواند سلاح هسته ای بسازد. بنابراین از گزینه آخر خود نمی توانند استفاده کنند. مشکل آنها این نیست که یکی به غیر خودشان سلاح هسته ای دارد، مشکل آنها این است که کشوری که حکومت آن اسلامی است و شعار مبارزه با استکبار را دارد در حال پیشرفت است. این کشور ها وقتی گزینه نظامی را به عنوان آخرین گزینه ناکارآمد دانستند به دنبال خلق گزینه های جدیدی شدند که مذاکرات هسته ای یکی از آنهاست. اما هیچ گاه طرف حق از مذاکره نتزسیده و نخواهد ترسید که باطل این را نمی داند.

4- بهترین: داشتن آداب معاشرت به سبک زندگی اسلامی بدترین: نداشتن آداب معاشرت به سبک زندگی اسلامی

5- راسخون: محفل اینترنتی - روابط عمومی: رئیس محفل - فروشگاه: مرکز خرید راسخونی ها - جناب خواجه: نمی شناسم - جناب نجاران: بازم نمیشناسم - mehdi0014: امضای انجمنش به خاطر متحرک بودن کاربران رو اذیت می کنه - حسنه: کار نیک توی محفلمون - کاربر طلایی: کسی که موهاش رو توی راسخون سفید کرده.

با سلام

دوست گرامی امضای انجمن را اصلاح کردم اگر باز اذیت شدید بفرمایید.

با تشکر

یک شنبه 21 آبان 1391  1:29 PM
تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei siasport23 nazarianali javid1000 mohammad_43 qolameali iman_karbala flatrone1940 fatemeh313
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

خیلی ممنون آقای mehdi0014

به نظر من امضای الان نسبت با قبلی هم نظم داره، هم حواس کاربر رو موقع خوندن مطالب پرت نمی کنه.

باز هم دستت درد نکنه.

یک شنبه 21 آبان 1391  3:00 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mohammad_43 siasport23 qolameali mehdi0014 iman_karbala flatrone1940 fatemeh313
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

علیک سلام به آقای جاوید هزاری

1.از 1 تا 10 به خودت نمره بده  ....

صداقت : 9
آشپزی : 6
جنبه : 7
cleaning : 4
رفاقت : 7
ورزش : 8
هوش : 9
مطالعه : 8
ولخرجی : 3
عبادت: 6
مدیریت: 5

نداشتن استرس: 9

2.به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟ چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟ (این 2 تا سوال اصلاً ربطی بهم نداشت ولی شماره هاشون یکیه-ای کلک) بله میاره، رد کردن لباس در عاشورای 61 بی حکمت نیست. - علی

3.pc یا لپ تاپ ؟ استفاده خودتان ؟ چه برندی ؟ pc، به قول ما مشهدی ها پول ندرم ...بوووق... بندازم. - فقط خودم (و داداشم اگه مشهد باشه) - 

4.اولین کلمه ای که در مورد حیوانات زیر به ذهنت میرسه بگو

سگ: فقط بدرد نگهبانی میخوره

روباه: نامرد

دلفین: قواص

گرگ: وحشی

کبوتر: کفتر

دایناسور: غول جنگلی

خوک : گُنده

مار : دونده بی پا

بلبل : خواننده

عقرب : نیش

سوسک: اَه . حالم بهم میخوره

اسب: دونده

عقاب : تیز

5.چند زبان بلدی؟ کدومش رو مثل زبان خودت فول بلدی؟ مثل بقیه مقداری انگلیسی و مقداری عربی که هیچ کدومش به پای فارسی نمیرسه

یک شنبه 21 آبان 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mohammad_43 siasport23 qolameali iman_karbala majid68 hamid_h fatemeh_75 fatemeh313
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور کاربر گرامی و مهمان عزیز صندلی داغ

سوال :

1- زادگاهتون را به اختصار توصیف کنید ؟

2- به چه مناطقی از ایران سفر کرده اید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟

3- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....

4- نظرتون در باره :     تالار همسفران      

امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شما در سایت راسخون و انجمن ها باشیم و همسفر ما در تالار همسفران باشید .

با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 21 آبان 1391  9:25 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nazarianali qolameali javid1000 mehdi0014 iman_karbala majid68 hamid_h saeid63 fatemeh_75 fatemeh313 aligh1372
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

سلام  خدمت جناب mohammad-43

1- من توی مشهد به دنیا اومدم و بزرگ شدم. یه شهر شلوغ پلوغ، هرکی به هرکی، مخصوصاً تابستون و عید نوروز که جمعیت شهر ما گاهی اوقات تقریباً 2 برابر میشه. چیزی که شهر ما رو جزء کلان شهر های ایران کرده اول از همه مجاورت با امام رضا علیه السلام هست. این عامل باعث شده تا مردم این شهر از نظر مذهبی یه سر و گردن بالاتر از فرضاً مشهد بدون امام رضا باشند. البته مشهد یک مشکلی داره، اون هم اینکه از مرکز کشور دوره. مشهد قبل از انقلاب کوچکتر از الانش بود ولی بعد از انقلاب بخاطر رشد جمعیت و دوری از کشور عراق، پر جمعیت شد. شهر های دیگه رو نمی دونم ولی شهر ما اکثر جمعیت اون مهاجر هستند از روستا ها و شهر های اطراف، یک مقدار کمی هم از افغانستان.

2- من شمال رفتم. تهران رو گشتم. قم و جمکران رو بوسیدم. اردو جهادی روستای طسوج شهر چرام استان کهکیلویه رو گذروندم. قله سبلان اردبیل رو فتح کردم. کرمان یک سرکی کشیدم. در قاین و روستاهاش صله رحم کردم. اصفهان رو هم درک کردم............. هرجا که طبیعی باشه رو دوست دارم.................. خاطره جالبی که میتونم مختصر بگم راه رفتن روی یخ های دریاچه قله سبلان در تیر ماه 91 

3- طبیعت و البته آثار زندگی پیشینیان رو هم خیلی دوست دارم

4- دانستن درباره سرزمین هایی به غیر از زادگاه ، خیلی خوبه . امیدوارم هرکدوم از راسخونی ها که به سفر میروند یک سوغاتی هم برای تالار همسفران بیارن. سعی میکنم خودم هم از این به بعد این کار رو بکنم.

در پناه حق

یک شنبه 21 آبان 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23 qolameali mehdi0014 iman_karbala mohammad_43 majid68 hamid_h saeid63 fatemeh_75 fatemeh313 aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام بر میهمان گرامی

1. آخرین باری که به زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) مشرف شدید چه موقع بوده؟

2. از کراماتی که از امام رضا(علیه السلام) دیده اید و یا شنیده اید برایمان بیان بفرمایید؟

موفق باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 21 آبان 1391  11:57 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mehdi0014 nazarianali iman_karbala mohammad_43 siasport23 fatemeh_75 fatemeh313 aligh1372
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3

سلام خدمت مدیر گرامی  qolameali

1- همین جمعه با بَرو بَچ رفتیم نماز جمعه بعد یک سلامی به آقا عرض کردیم.

2- می گویند که شیخ بهایی معمار ساخت اماکن متبرکه بوده و تصمیم داشته تا برنامه ای را اجرا کند که فقط افراد صالح به حرم تشریف بیاورند. اما ناخودآگاه سفری برایش پیش می آید و بعد از برگشتن می بیند که برنامه اش را به هم زده اند، قضیه را که بررسی می کند می فهمد که عنایت امام رضا علیه السلام بوده که هرکسی، چه صالح و چه ناصالح می تواند به زیارت بیاید .................. بارها شنیده ام که بیمارانی که در حرم چشم انتظار شفاء بوده اند، شفا گرفته اند.

دوشنبه 22 آبان 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali mohammad_43 siasport23 fatemeh_75 fatemeh313
دسترسی سریع به انجمن ها