0

تایپیک انتقادات و پیشنهادت تالار همسفران

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

تایپیک انتقادات و پیشنهادت تالار همسفران

با سلام واحترام  حضور کاربران محترم سایت معظم راسخون 

خواهشمند است هرگونه پیشنهاد و یا انتقادی جهت هرچه بهتر شدن  تالار همسفران

و زیر تالارهای آن دارید، در این تایپیک ارائه نمائیدتا انشاءالله در حد توان اقدام گردد.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 16 بهمن 1391  10:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon fatemeh35
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

پاسخ به:تایپیک انتقادات و پیشنهادت

پیشنهادات یا انتقادات قبلی در این تایپیک درج گردیده است :

اعلانات تالار همسفران

دوشنبه 16 بهمن 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon fatemeh35
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام  خدمت شما مدیر تالار

با توجه به بحث های پیش امده در تالار من دیگر درمسابقه ایـــرانـــگـردی و جــهـانـــگـــردی شرکت نمی کنم.بعضی از کاربران اصلا اطلاعی از نحوه شرکت در مسابقه را ندارند و جانب داری شما از ایشان هم ،دلیل بر این می شود که ایشان اعتراضشان درست بوده.کاش این تالار هم مانند تالارهای دیگر سایت مانند تالار گفتگوی ازاد بود که مدیریت ان به عهده کاربر محترم tahmores عزیز بود تا همه با جان و دل در ان تالار فعالیت می کردند .من یاد دوران کودکی ام افتادم زمانی که با دوستان بزرگتر از خودم بازی اسم و فامیل را میکردیم و چون من کوچک بودم و بلد نبودم زود و درست بنویسم دوستان صبر می کردند و وقتی من نوشتم آنها تازه شروع به نوشتن می کردند.صحبت شما و این کاربر برای من تداعی این موضوع بود

ولی به هر حال من دیگر در این مسابقه شرکت نمی کنم چون من نتوانستم این را بقبولانم که این یک مسابقه است و هر کسی که زودتر شرکت میکند برنده است . نه اینکه منتظر باشیم تا ببینیم چه وقت این کاربر شرکت می کند تا بقیه هم شرکت کنند.و نفرات بعدی فقط امتیاز از بابت پست دریافت می کنند و مزیت دیگری ندارد.به هر حال تالارهای دیگر سایت بسیار است و فعالیت در هر کدام از آنها افتخار بنده است

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  2:55 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mohammad98 ravabet_rasekhoon mohammad_43
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیر تالار

با توجه به بحث های پیش امده در تالار من دیگر درمسابقه ایـــرانـــگـردی و جــهـانـــگـــردی شرکت نمی کنم.بعضی از کاربران اصلا اطلاعی از نحوه شرکت در مسابقه را ندارند و جانب داری شما از ایشان هم ،دلیل بر این می شود که ایشان اعتراضشان درست بوده.من یاد دوران کودکی ام افتادم زمانی که با دوستان بزرگتر از خودم بازی اسم و فامیل را میکردیم و چون من کوچک بودم و بلد نبودم زود و درست بنویسم دوستان صبر می کردند و وقتی من نوشتم آنها تازه شروع به نوشتن می کردند.صحبت شما و این کاربر برای من تداعی این موضوع بود

ولی به هر حال من دیگر در این مسابقه شرکت نمی کنم چون من نتوانستم این را بقبولانم که این یک مسابقه است و هر کسی که زودتر شرکت میکند برنده است و نفرات بعدی فقط امتیاز از بابت پست دریافت می کنند و مزیت دیگری ندارد

با سلام دوست عزیز

بنده هم به مانند شما عطا را به لقایش  بخشیدم

مسابقه بود هرکه زودتر جواب میداد

به هرحال به نظر بنده هم این سایت تالارهای دیگری هم دارد که میتوان دران فعالیت داشت که شرکت در ان مایه افتخار بنده است

خداحافظ

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  3:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohammad98 ravabet_rasekhoon mohammad_43
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

yasbagheri عزیز

به خاطر یه بحث کوچیک زیاد ناراحت نشوید لطفا . شما برگردین و در تایپیک مشارکت نمایین . البته بازم نظر نظر شماست.

من مطمنم  کاربر عزیز nazaninfatemeh هم امروز حتما مشکلی براشون پیش اومده بوده که یه کم صریح صحبت کردن و از ایشون هم دعوت به ادامه شرکت در مسابقه رو دارم . 

البته به عتوان یه برادر کوچیک تر ها !

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  4:10 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon mohammad_43
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

yasbagheri عزیز

به خاطر یه بحث کوچیک زیاد ناراحت نشوید لطفا . شما برگردین و در تایپیک مشارکت نمایین . البته بازم نظر نظر شماست.

من مطمنم  کاربر عزیز nazaninfatemeh هم امروز حتما مشکلی براشون پیش اومده بوده که یه کم صریح صحبت کردن و از ایشون هم دعوت به ادامه شرکت در مسابقه رو دارم . 

سلام

بنده همیشه سعی کردم در تمام تاپیکها شرکت کنم در هر تالاری ولی فکر میکنم ادامه در این تالار ممکن نباشه چون همینطور که دیدم با خارج شدن ما از مسابقه دوباره مسابقه به روال قبل برگشته ولی کسی اعتراضی نداره

بنده سعی میکنم در تالارهای دیگر شرکت کنم

از همدردی شما برادر بزرگوار خیلی ممنونم

او هم بنده تو بود

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  4:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mohammad_43
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول mohammad98

yasbagheri عزیز

با سلام خدمت شما برادر راسخونیwinklaugh

چرا فکر می کنید من مشکلی داشتم و ناراحت بودم برعکس  ،ولی فکر میکنم آدم باید بعضی وقتا قاطع و صریح صحبت بکنه .اینکه یه نفر بیاد و ندانسته صحبتی را بکنه و کسی هم پشت حرف آن را بگیرد برای آدم دشوار است قبول کنید.و الا خود جناب مدیر هم میدانند که من هر ماه کاربر برتر این تالار میشوم پس دوست دارم مشارکت کنم ولی گویا خودشان نمی خواهند.ولی این جزو اصول مدیریت نیست.من بچه نیستم که ناراحت شوم فقط خواستم زمان به این دو بزرگوار بدهم ببینم که چقدر زمان میخواهند در مسابقه شرکت کنند.الان من توجه میکنم میبینم که رونق تالار شما کم شده و کسی شرکت نمی کند بعد از ان قضیه .ولی مثل اینکه اینطور بهتر است.اتفاقا من فکر می کنم که کاربر مورد نظر و مدیر مشکل داشتند که بی هوا وسط پست ها آمدند و الا ما همه داشتیم به کار خود ادامه می دادیم و مشکلی نداشتیم.از این به بعد هم در این تالار شرکت نمیکنم تا وقت به دیگران هم داده شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  4:54 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon yasbagheri mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:تایپیک انتقادات و پیشنهادت تالار همسفران

همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

اینجانب تاپیک مسابقه را بطورکامل بررسی کردم، تا قبل از ارسال پست مدیریت محترم تالار همه چیز به روال معمول و صحیح در حال انجام بوده است، برخی پست های نامربوط که ناشی از عدم اطلاع از فرآیند مسابقه بود نیز مشاهده نمودم که آنهارا حذف کردم، اما متوجه نشدم بحث چه چیزی بوده است و پست جناب مدیر یک دفعه وسط پست های دیگر چکار می کرد، خواهشمندم با بروز مسائلی که در یک فضای تعاملی پویا و گسترده اجتناب ناپذیر است ناراحت نشده و به فعالیت ارزنده خود و دوستان ادامه دهید.

البته اگر احساس می کنید حقی از شما یا دوستان بطور ناخواسته ضایع شده است، مشتاقانه آماده دریافت کلیه نقطه نظرات شما هستم، پیشنهاد می شود در راستای حفظ آرامش و پویایی انجمن ها که با زحمات شبانه روزی شما همراهان همیشگی و ما فراهم شده است، موضوع را از طریق ایمیل forum@rasekhoon.net پیگیری فرمایید.

باتشکر فراوان

منتظر استمرار حضور شما هستم

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  5:27 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

اینجانب تاپیک مسابقه را بطورکامل بررسی کردم، تا قبل از ارسال پست مدیریت محترم تالار همه چیز به روال معمول و صحیح در حال انجام بوده است، برخی پست های نامربوط که ناشی از عدم اطلاع از فرآیند مسابقه بود نیز مشاهده نمودم که آنهارا حذف کردم، اما متوجه نشدم بحث چه چیزی بوده است و پست جناب مدیر یک دفعه وسط پست های دیگر چکار می کرد، خواهشمندم با بروز مسائلی که در یک فضای تعاملی پویا و گسترده اجتناب ناپذیر است ناراحت نشده و به فعالیت ارزنده خود و دوستان ادامه دهید.

البته اگر احساس می کنید حقی از شما یا دوستان بطور ناخواسته ضایع شده است، مشتاقانه آماده دریافت کلیه نقطه نظرات شما هستم، پیشنهاد می شود در راستای حفظ آرامش و پویایی انجمن ها که با زحمات شبانه روزی شما همراهان همیشگی و ما فراهم شده است، موضوع را از طریق ایمیل forum@rasekhoon.net پیگیری فرمایید.

باتشکر فراوان

منتظر استمرار حضور شما هستم

سلام خدمت برادر بزرگوار جناب آقای نجاران

بنده به خاطر همکاران و کاربران بزرگواری که در این سایت فعالیت دارند سعی میکنم حضوری هرچند کوتاه داشته باشم

به هرحال بنده موضوع را تمام شده فرض کرده ام و اگر هم حقی ضایع گردیده بنده از ان گذشتم

از شما برادر بزرگوار تشکر میکنم که تمامی مسائل را بررسی و پیگیری میفرمایید .

او هم بنده تو بود

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  5:34 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

از مدیر محترم تالار همسفران درخواست می شود نسبت به پاسخگویی به تاپیک های انتقادات و پیشنهادات اقدام فرمایند.

با تشکر فراوان از زحمات ارزنده مدیر محترم تالار

دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh yasbagheri mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

سلام حضور جناب اقای نجاران عزیز

اگر مدیر نتواند در میان تایپیک ها پست بزند پس مدیر نیست . وقتی در تالار تحت نظر یک مدیر  میان کاربران بحث پیش میاد کی باید دخالت کنه ؟ ظاهرا تو این تایپیک همه میتوند پست بزنند غیر از مدیر تالار ؟! پست هایی جهت جلوگیری از تشنج در تایپیک زدم وبعدا بخاطر اینکه سیستم تایپیک بهم نریزه بعدا حذف کردم .

من اگه بیجا پست زدم بفرمائید  تا دیگه پست نزنم . واگه بعد از سالها مدیریت تالار لایق مدیریت نیستم اون هم بفرمائید تا فردی از کاربران جدید و صاحب اندیشه بیاند . 

ضمنا اگه دیر جواب دادم بخاط اینه که ، اولا برام ایمیل نمیاد که مشکل راسخونه ثانیا من در 24 ساعت نمیتونم همیشه تو سایت باشم هرچند خودتون و خدای بزرگ شاهده که چقدر وقت برای سایت میذارم با حدود پنجاه سال سن و مشکلات روزمره خودتان قضاوت کنید .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392  2:10 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 ravabet_rasekhoon ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

اگر مدیر نتواند در میان تایپیک ها پست بزند پس مدیر نیست . وقتی در تالار تحت نظر یک مدیر  میان کاربران بحث پیش میاد کی باید دخالت کنه ؟ ظاهرا تو این تایپیک همه میتوند پست بزنند غیر از مدیر تالار ؟! پست هایی جهت جلوگیری از تشنج در تایپیک زدم وبعدا بخاطر اینکه سیستم تایپیک بهم نریزه بعدا حذف کردم .

من اگه بیجا پست زدم بفرمائید  تا دیگه پست نزنم . واگه بعد از سالها مدیریت تالار لایق مدیریت نیستم اون هم بفرمائید تا فردی از کاربران جدید و صاحب اندیشه بیاند . 

ضمنا اگه دیر جواب دادم بخاط اینه که ، اولا برام ایمیل نمیاد که مشکل راسخونه ثانیا من در 24 ساعت نمیتونم همیشه تو سایت باشم هرچند خودتون و خدای بزرگ شاهده که چقدر وقت برای سایت میذارم با حدود پنجاه سال سن و مشکلات روزمره خودتان قضاوت کنید .

دوست عزیز و همراه بزرگوار

به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ایم، همواره و همیشه سعی شده است قدردان زحمات و حضور فعال جنابعالی در انجمن های تحت مدیریت باشیم، لازم به ذکر است در مواقعی از شبانه روز که ما هم در سایت حضور نداریم شما به امر مدیریت و نظارت بر کاربران مشغول بوده اید و این حضور صادقانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. مسلما جنابعالی لایق و شایسته فرآیند مدیریت بوده و هستید و همکاری با شما افتخار ماست.

موضوع پیش آمده در ارتباط با تغییر قوانین بوده است، اینجانب به بررسی پست ها پرداختم و از آنجا که پست های مربوط به بحث های پیش آمده همگی حذف و نه غیر فعال شده بودند، در وسط مسابقه با پست شما مواجه شدم و اصلا متوجه موضوع نشدم، لذا همین موضوع را صادقانه به کاربران مسابقه عرض نمودم و متذکر شدم قانونی که در بدو طراحی یک مسابقه طرح می شود قابل تغییر و نوسان نمی باشد و مسابقه به مفهوم سرعت است و اگر کاربری قادر به پاسخگویی سریع و حرکت در مسیر مسابقه نیست، عیب از آن کاربر است نه سایرین. درخواست پاسخگویی به انتقادات نیز، پس از عدم پاسخگویی 24 ساعته جنابعالی و با توجه به حضور مستمر شما در انجمن ها و بمنظور اطلاع رسانی انجام گردید که موارد ذکر شده توسط جنابعالی نیز در آن دخیل هستند.

با تشکر فراوان

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  8:07 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 mohammad_43
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mohammad_43

دوست عزیز و همراه بزرگوار

به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته ایم، همواره و همیشه سعی شده است قدردان زحمات و حضور فعال جنابعالی در انجمن های تحت مدیریت باشیم، لازم به ذکر است در مواقعی از شبانه روز که ما هم در سایت حضور نداریم شما به امر مدیریت و نظارت بر کاربران مشغول بوده اید و این حضور صادقانه بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. مسلما جنابعالی لایق و شایسته فرآیند مدیریت بوده و هستید و همکاری با شما افتخار ماست.

موضوع پیش آمده در ارتباط با تغییر قوانین بوده است، اینجانب به بررسی پست ها پرداختم و از آنجا که پست های مربوط به بحث های پیش آمده همگی حذف و نه غیر فعال شده بودند، در وسط مسابقه با پست شما مواجه شدم و اصلا متوجه موضوع نشدم، لذا همین موضوع را صادقانه به کاربران مسابقه عرض نمودم و متذکر شدم قانونی که در بدو طراحی یک مسابقه طرح می شود قابل تغییر و نوسان نمی باشد و مسابقه به مفهوم سرعت است و اگر کاربری قادر به پاسخگویی سریع و حرکت در مسیر مسابقه نیست، عیب از آن کاربر است نه سایرین. درخواست پاسخگویی به انتقادات نیز، پس از عدم پاسخگویی 24 ساعته جنابعالی و با توجه به حضور مستمر شما در انجمن ها و بمنظور اطلاع رسانی انجام گردید که موارد ذکر شده توسط جنابعالی نیز در آن دخیل هستند.

با تشکر فراوان

مدیر بزرگوار جناب آقای نجاران عزیز  ، سلام

با احترام و ضمن تشکر از لطف و عنایت جنابعالی و قدردانی از زحمات شما ، من خودم را شایسته خوبیها نمیدانم و مسلما اگر احیانا فعالیتم در این چند سال مثمر ثمر بوده بخاطر راهنمایی ها شما و سایر همکارانتان ، و استفاده از دانش و فکر کاربران محترم راسخون بوده .

تا زمانیکه بتوانم در خدمتم و هر زمان که دیگر اندک توانایی فعلی را هم نداشته باشم ویا  مسئولین بزرگوار راسخون امر بفرمایند به عنوان یک کاربر خدمتگزاری میکنم .

امیدوارم اگر کار کوچک و مفیدی  کردم مورد رضایت حق تعالی و همه راسخونیهای عزیز قرار گرفته باشد . و اگر مدیر یا کاربری از من رنجیده طلب عفو میکنم .

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  8:47 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

با سلام خدمت جناب آقای محمد 43

برادر بزرگوار بنده به شخصه ادم کینه ای نیستم و هیچ رنجش خاطر از کسی ندارم و امیدوارم شما از ما ناراحت نباشید  این روز عزیز را خدمت حضرتعالی تبریک عرض میکنم

امیدوارم که انشاالله هرچه زودتر حضرتعالی و دختر گرامیتان بهبودی حاصل نمایید .

او هم بنده تو بود

چهارشنبه 1 خرداد 1392  3:33 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام بر مدير محترم تالار همسفران. مثل اينكه مسابقه ايرانگري و جهانگردي چند روزيه تعطيل شده و ديگه كسي به اون سر نمي زنه. لطفا جهت بررسي و اهداي امتياز اقدام كنيد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 22 خرداد 1392  8:45 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 fatemeh_fnp_1997 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها