تو دوران تحصيل اكثرا جزء گروه سرود مدرسه بودم. كلاس ما معمولا تو اينجور كارها اول بود البته تو مدرسه. نمايش بازي مي كرديم و سرود اجرا مي كرديم. يكي از همكلاسيهام هميشه سرود مي آورد و آهنگ مي ذاشت روش. خودش تك خوان بود و مي خوند. معلم پرورشي هم هميشه تا مناسبتي مي شد ما رو خبر مي كرد كه مثلا براي دو روز ديگه يا يك هفته ديگه در مورد فلان مناسبت سرود مي خواهيم و بايد اجرا كنيد.
خلاصه بگم.... گروه سرود مدرسه ما بوديم.
يك روز خانم معلم پرورشي اومد و گفت بچه ها من يادم رفته بود بهتون بگم. دو هفته پيش به من گفته بودن و من حواسم نبود دو روز ديگه مسابقه سرود بين مدارسه. بايد سرود آماده كنين. دو سرود بايد باشه. تكراري نباشه و .....
ما رو مي گي كارد مي زدي خونمون در نمي اومد. با هزار بدبختي يكي از سرودهاي قبلي رو همون روز تمرين كرديم و فرا دوستم يك شعر آورد و يك آهنگ خيلي قمر در عقرب هم گذاشت روش و گفت اينو حفظ كنيد. جالب اينجا بود كه از بس عجله كرده بود بدخط نوشته بود شديد و وقتي مي خواست به ما بگه چند تا كلمه رو عوضي به ما گفت و گفت بايد حفظشون كنيد.
دقيق يادمه شعرش اين بود
باز مي رود بر زبان من قصه زبان سوز عاشقان
....
اي دل اي خزان گوي زردگون كي نهي قدم زين قفس برون
....
بعد ما مي خونديم
اي دل اي خزان گوي زردگونِ آبي نهي قدم زين قفس برون
الان حفظم اون موقع هر كاري كردم نتونستم حفظش كنم
از جمع 14 - 15 نفري ما فقط يك نفر اين دو بيت رو تونسته بود حفظ كنه. نفر جلو(صف مثلثي بود. رديف اول يكي رديف دوم 2 نفرو....). فردا مثلا مسابقه بود.
روز بعدهمين دو بيت رو روي كاغذ نوشتيم و برديم تو صف وايساديم و مشغول خوندن شديم. تازه مربي پرورشي هم همراهمون نبود. يكي از داوران مسابقه متوجه شد و اومد وسط خوندنمون كاغذها رو از ما گرفت .....
ما همه ساكت شديم به جز نفر اول كه حفظ كرده بود. كه البته بعد كه ديد تنهاست اون هم ساكت شد. همه هاج و واج همديگه رو نگاه مي كرديم و بعد اشكامون سرازير شد..... بعد از كلي حرف و خواهش قبول كردن كاغذهامون رو پس بدن ولي امتياز ازمون كم كنن.
اينقدر ناراحت شده بوديم كه همگي زديم زير گريه. خدا مي دونه چه آبروريزي بود.... دلمون شكسته بود و آبرومون هم رفته بود. كلي به خانم پرورشي بد و بيراه گفتيم. ......
البته تقصير ما نبود ولي فردا مربي پرورشي نمي دونم تو خونه ش بود، بيرون بود. نمي دونم چي شد پاش شكست.
اين بود انشاي من. حالا نمره من چنده؟؟