0

ناگفته هایی از حرم شهدای گمنام کهف الشهدا/گزارش تصویری اختصاصی راسخون

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ناگفته هایی از حرم شهدای گمنام کهف الشهدا/گزارش تصویری اختصاصی راسخون

بسم رب الشهدا و الصدیقین

گزارش و تصاویر تهیه شده توسط همراه همیشگی راسخون کاربر گرامی noora
با هـــمکاری مــدیــر محترم تالار گفتگوی آزاد کـاربـر گرامی tahmores و zaahra

ناگفته هایی از حرم شهدای گمنام کهف الشهدا

کهف الشهدا

به گزارش خبرگزاری راسخون به نقل از رجا نیوز : در سال 86 عده ای از جوانان مومن خیابان ولنجک با هماهنگی بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس تصمیم می گیرند در مکانی که قبلا در نظر گرفته‌اند، 5 شهید گمنام را دفن کنند. برای اینکه آن زمین را از آلودگی ها پاکسازی کنند، برنامه چله خوانی زیارت عاشورا را برپا می کنند. برخی از اهالی محل از کار تعجب می کنند و پیگیر موضوع می شوند.
برخی وقتی متوجه ماجرا می شوند به خاکسپاری شهدا اعتراض می کنند، ولی جوانان بر کار خود اصرار می کنند. این کشمکش ها به حدی می رسد که سردار باقرزاده (رییس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس) نیز وارد ماجرا می شود.
با هماهنگی سردار باقرزاده اهالی معترض به تدفین شهدا و جوانان در حسینیه محل جلسه ای را برگزار می کنند. گفت و شنودهای نتیجه ای به دست نمی دهد. در نهایت سردار باقرزاده به قرآن متوسل می شود و آیه 16 سوره کهف در مقابل چشمانش پدیدار می شود: (وبه آنها گفتیم هنگامی که از آنان و آنچه جز خدا مپرستند کناره گیری کردید، به غار پناه برید، که پروردگارتان سایه رحمتش را بر شما میگستراند و در این امر آرامشی برای شما فراهم میسازد
.) .
با پرس وجو به غاری مخروبه می رسند که مربوط به موسسه زلزله نگاری بوده و در بالای خیابان البرز 2 قرار داشته است. انگار همه چیز جور شده بود. غار و اصحاب غار آماده بودند تا در آنجا آرام بگیرند
.
و اما کهف... 
در انتهای بلوار دانشجو خیابان ولنجک، به راحتی می توان نام بزرگ کهف الشهدا را که بر روی کانکس نصب شده، دید. جاده منتهی به کهف الشهدا خاکی است و برای زائرین مشکل آفرین.
کهف الشهدا
در مسیر دو زوج جوان در حال پایین آمدن هستند. انگار این غار زائرین ثابتی نیز دارد. قسمت ورودی مزار سنگ فرش شده و دو تابلوی زیارت شهدا و زیارت وارث در ورودی قرار دارد.
و در سردر مزار شهدا آیه 16 سوره کهف به چشم می آید و یاد بودی نیز کنار در ورودی از طرف بنیاد حفظ و نشر آثار به جای مانده است..

فضای داخل غار آنقدر معنوی است که هر کس وارد آن می شود دوست دارد سکوت کند. در گوشه غار چند مفاتیح و قرآن برای استفاده زائران قرار داده شده؛ دفترچه خاطراتی در کنار مزار شهدا خودنمایی می کند، تا زائران حرف های ناگفتنی خود را روی آن بنویسند. خواندن این جملات انسان را به فکر فرو می برد
....
- ای شهدای گمنام از امام زمان بخواهید که ما را هم گمنام کند تا جسمی که ارزشی ندارد برای کسی نماند و این روح است که متعلق است به او....
یک خاطره جالب به نقل از خدام شهدا " بعد از مراسم خاکسپاری شهدا اتفاق جالبی افتاد. فرزند یکی از اهالی که از مخالفان تدفین شهدا بود به بیماری لاعلاجی مبتلا می شود. همسر او به شهدای کهف متوسل می شود و فرزندش شفا می گیرد. تا جایی که می دانم آن خانم هر هفته برای زیارت شهدا می آید"

از او می پرسم چرا به خود سختی می دهد و به اینجا می آید؟ در جواب می گوید:"حقی که شهدا به گردن ما دارند، باعث می شود به اینجا بیاییم. آنها بهترین چیزشان را برای ما فدا کردند. می توانستند مثل خیلی های دیگر به جبهه نروند."
همراهش می گوید:"برای بر طرف کردن شرمندگی خود به اینجا می آییم. به خدا وقتی یاد آن بی حرمتی ها به شهدا می افتم، مو به تنم راست می شود

غار شهدا رازهای زیادی دارد. چیزهایی که جایی برای گفتن آنها نیست. شهدای گمنام این غار خیلی مظلوم هستند و هیچ نام و نشانی از آنها ثبت نشده است.
...  
 مراسم های مختلف در کهف الشهدا برگزار می شود. تا قبل از سرد شدن هوا، هر صبح جمعه دعای ندبه در محل کهف برگزار می شد و امسال برنامه شب های قدر در کنار شهدا برقرار میباشد.

خدام میگویند: 
وقتی می خواستیم برای اولین سالگرد تدفین شهدا مراسم بگیریم، به دنبال جمله ای برای سردر غار می گشتیم. یکی از دوستان جمله ای که شهید آوینی انگار برای همین زمان گفته بود را پیشنهاد کرد؛ « تقدیر حقیقی جهان در کف مردانی است که پروای نام ندارند. آنان از گمنامی خویش کهفی ساخته اند و در آن آرمیده اند. کهفی که آنان را از تطاول دهر مصون داشته است.
کهف الشهدا رازهای مگوی زیادی دارد. از دیدار سرزده رهبر فرزانه انقلاب تا ماجرای شفا گرفتن فرزند یکی از اهالی محل...
امیدوارم قسمت همگی بشه که به زیارت این شهدای عزیز مشرف شوند.
خدایا به حق سوز و دعای شهدا و به حق نماز و نماز شب های شهدا و به حق گریه ها و مظلومیت هایشان ما را کربلایی و سرباز نیکویی برای آقا امام زمان (عج) قرار بده... 
الهی آمین

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

کهف الشهدا

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

روش های کسب امتیاز در راسخون

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  10:41 AM
تشکرات از این پست
qodrat tahmores salma57 s4d3gh mina_k_h AliFanoodi mehdi0014 fazli1184r132 bolbolz a_sadri zaahra NightClawler aliaghahastam only_n85 szahrafaghani mohsen_nasseh kamrantak shokraneh majnon313 ebrahim_67 alirezajafari isar1342 papeli
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:ناگفته هایی از حرم شهدای گمنام کهف الشهدا/گزارش تصویری اختصاصی راسخون

سلام   اینجا پاتوق منه وقتی دلم میگیره   دیروز وقتی داشتیم اینجا عکس میگرفتیم یک دفعه  بادو طوفان گرفت و بارون شدید نمیدونید چه قدر روحانی شده بود  

ای کاش میشد یه روز همه جمع بشیم اینجا  

کسی از راسخونی ها  تا حالا به کهف الشهدا رفته ؟ 

صبح زود تنها برید دیگه دل نمیکنید   عاشقانه  ترین جاست برای حرف زدن با  خالق

اهالی تهران اگه این مکان رو از دست بدن  برای همیشه حسرت میخورن 

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
salma57 s4d3gh mehdi0014 nooora ravabet_rasekhoon sayyed13737373 a_sadri yasbagheri zaahra only_n85 09303495228 shokraneh papeli
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

surprise اصلن نمیدونستم کهف الشهدا در تهرانه . تصاویر رو به مادرم نشون دادم . گفت واجب شد حتما یبار بریم ، جریان جالبی داره این محل ... :(

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  11:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi mehdi0014 nooora ravabet_rasekhoon sayyed13737373 a_sadri yasbagheri zaahra only_n85 09303495228 shokraneh
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام

ضمن تشکر از دوستانی که این عکسها را مهیا کرده اند، اجرتان با خدا

من هم هنوز متاسفانه نتوانسته ام این مکان مقدس را زیارت کنم

امیدوارم روزی بتوانم این حس روحانی را از نزدیک لمس کنم

درود و سلام خدا بر شهیدان

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  12:05 PM
تشکرات از این پست
salma57 nooora ravabet_rasekhoon sayyed13737373 a_sadri zaahra s4d3gh only_n85 saeedakh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

سلام اجی

میدونستم کجاست ولی تا حالا توفیق زیارت این مکان مقدس برای بنده مهیا نشده انشاالله یک روز به دیدن این مکان مقدس میرم

حتما رفتید من رو هم دعا کنید

التماس دعا

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  4:01 PM
تشکرات از این پست
zaahra salma57 s4d3gh tahmores nooora only_n85 mehdi0014 ravabet_rasekhoon 09303495228 shokraneh
NightClawler
NightClawler
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 270

ما که توفیققشو تا حالا نداشتیم ایشالا خدا قسمت هممون کنه sad
اونایی هم که میرن التماس دعا 
crying

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  5:11 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh tahmores nooora only_n85 mehdi0014 ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 zaahra 09303495228 shokraneh
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول tahmores

سلام   اینجا پاتوق منه وقتی دلم میگیره   دیروز وقتی داشتیم اینجا عکس میگرفتیم یک دفعه  بادو طوفان گرفت و بارون شدید نمیدونید چه قدر روحانی شده بود  

ای کاش میشد یه روز همه جمع بشیم اینجا  

کسی از راسخونی ها  تا حالا به کهف الشهدا رفته ؟ 

صبح زود تنها برید دیگه دل نمیکنید   عاشقانه  ترین جاست برای حرف زدن با  خالق

اهالی تهران اگه این مکان رو از دست بدن  برای همیشه حسرت میخورن 

سلام راستش من تا حالا نرفتم اما خیلی دوست دارم برم . دلم یه جای خلوت میخاد ... .

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  5:33 PM
تشکرات از این پست
tahmores nooora only_n85 mehdi0014 ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 zaahra 09303495228 shokraneh
aliaghahastam
aliaghahastam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

جالب بود برام

امیدوارم طوری نشه که بگن دارین خیلی چیزا رو شبیه سازی میکنین و از این حرفا ک زودی واسه این حرکتا در میارن:( ولی خیلی باحال باس باشه

یا علی

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  9:08 PM
تشکرات از این پست
tahmores nooora s4d3gh only_n85 mehdi0014 ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 zaahra 09303495228 shokraneh
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

بار اولی که رفتم کهف الشهدا چون بالای کوه بود سختم بود وقتی رسیدم بالا اونقدر  فضا عوض شد اونقدر معنوی بود که  فراموش کردم با چه مشقتی تا بالا اومدم 

کاربر نورا با دستمال تمام قبر ها رو تمیز کردن   خاک قبرها روی  دستمال موند شاید باور نکنید که این دستمال چه  بوی عطری گرفته

تقریبا 3  یا 4 بار قسمتم شده و رفتم ان شا الله قسمت شما هم  بشه

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  9:47 PM
تشکرات از این پست
nooora s4d3gh only_n85 mehdi0014 szahrafaghani ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 zaahra aliaghahastam kamrantak shokraneh
nooora
nooora
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 447

آدرس کهف الشهدا برای عزیزانی که میخوان به این مکان مقدس برن:

بزرگراه شهید چمران - بعد از نمایشگاه بین المللی - ولنجک - انتهای بلوار دانشجو - خیابان البرز دوم - کهف الشهدا

التماس دعا...

¯°•º¤¤º•°¯
رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند

¯°•º¤¤º•°¯

تماشاخانه اسعدی                                  

ツ tค๓คŞhค khคຖē ツ                                                                                                              

چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392  10:15 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh only_n85 tahmores mehdi0014 szahrafaghani ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 zaahra aliaghahastam kamrantak shokraneh
only_n85
only_n85
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 66
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  9:55 AM
تشکرات از این پست
tahmores yasbagheri s4d3gh salma57 mehdi0014 zaahra nooora shokraneh ravabet_rasekhoon
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول nooora

آدرس کهف الشهدا برای عزیزانی که میخوان به این مکان مقدس برن:

بزرگراه شهید چمران - بعد از نمایشگاه بین المللی - ولنجک - انتهای بلوار دانشجو - خیابان البرز دوم - کهف الشهدا

التماس دعا...

سلام اجی

رفتید من رو هم دعا کنید

التماس دعا

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh salma57 mehdi0014 zaahra tahmores nooora shokraneh ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

عشق یعنی  یه پلاک که زده بیرون  از دل خاک  عشق یعنی یه شهید  با لبای تشنه سینه چاک 

کاش تو این شب عزیز   کهف الشهدا بودیم  

لیله الرغائب یعنی   رغبت به عبادت   چه سعادتیست عبادت در حرم شهیدان

پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  8:34 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh kamrantak nooora shokraneh mehdi0014 only_n85 ravabet_rasekhoon
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

نامردا کی رفتین .خوب یه فراخوان می ذاشتین کاربرای راسخون هر کی می تونه بیاد.اینجور جاها خیلی بهتره تا همایش و سالن و...برای دیدار کاربران

واقعا دلم هوایی شد.همیشه هر وقت برم تهران حرم حضرت عبدالعظیم رو میرم اینجا هم واجب شد برم.البته اگه بتونم پیدا کنم

عکساش هم آدم رو به گریه میندازه.... ممنون

یاعلی 

پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  9:37 PM
تشکرات از این پست
nooora tahmores shokraneh s4d3gh mehdi0014 ravabet_rasekhoon
mohsen_nasseh
mohsen_nasseh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

یکبار یکی از بچه ها ماجرای پیدا کردن این مکان را برای تدفین شهدا برای من تعریف کرد ، خیلی عجیب بود.

همون سالی که شهدا را می خواستند بیاورند مکانی در ورودی ولنجک برای این کار مناسب دانستند ولی وقتی می خخواستند مکان را آماده کنند ، بعضی از مردم اون ناحیه مانع می شدند ، از خوابیدن جلوی بلدوز بگیر تا تحصن و تجمع و خرابکاری ، با این حرف که ما نمی خواهیم اینجا رو گورستان کنید.

خلاصه توی این موقعیت سردار باقر زاده که مسئول تدفین شهدای گمنام بود ، استخاره ای می زند برای مکان تدفین ، و آیات سوره ی کهف آمد ، این آیات که به غار پناه بردند ، سردار باقر زاده وقتی این آیات را دید ، شروع کرد به  گشتن توی کوههای همون منطقه تو ولنجک ، جالب اینجا بود که بالاخره  پس از کلی گشتن یک غاری در همون منطقه پیدا شد و قرار شد در اونجا شهدا به خاک سپرده شوند ، بعد از تدفین شهدا در اون غار طبیعی ، حتی حضرت آقا در همون موقع ها بعد از تدفین برای پایان دادن به صحبتها که چرا اینکارو کردید و .... ، یک روز صبح به این غار برای زیارت شهدا می آیند و پس از زیارت عکسی از ایشان گرفته می شود که همان عکسی است که همه دیدن و اون عکس وقتی پخش شد دیگه حرفی در این مورد زده نشد و جای شهدا تثبیت شد. جالب آن است که  معلوم شد  چندسال قبل می خواستند برای مطالعات زلزله نگاری تهران از اون استفاده کنند ولی هرکاری کردند ، جور نمی شد ، حتی وسایل را هم مستقر کردند ولی هرکاری می کردند نمی شد از اونجا استفاده کرد بنابر این منصرف شدند و از آنجا رفتند ، یکی از مهندس های همون پروژه وقتی جریان تدفین را شنید تازه به این پی برد که عجب ، پس چون قرار بود این مکان آرامگاه و مزار شهدای گمنام باشد ، کارهای ما جور نمی شد ، و خدا این زمین را برای آنها نگه داشته بود .

ارادتمند

پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  10:05 PM
تشکرات از این پست
nooora tahmores shokraneh s4d3gh mehdi0014 only_n85 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها