0

عذرخواهی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

عذرخواهی

دوستان

می خواهیم چندسئوال رودرموردعذرخواهی ازتون داشته باشم:

1- معمولا"چه موقع عذرخواهی می کنید؟

2- آیااین امربراتون آسونه؟

3- ارتباطش  بادل شکستن چیه؟

اگرنظریاپیشنهادی درباره این موضوع داریدمطرح نمایید.

منتظرتونم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 4 مرداد 1393  12:03 PM
تشکرات از این پست
fatemexry ravabet_rasekhoon mehdi0014 siryahya alifanoodi kamrantak
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:عذرخواهی

1- معمولا"چه موقع عذرخواهی می کنید؟ زمانی که مقصر من باشم

2- آیااین امربراتون آسونه؟ در بعضی مواقع بله در بعضی مواقع خیر

3- ارتباطش  بادل شکستن چیه؟

آزار و اذيت مومن در اسلام حرام است و به طور كلي شكستن دل انسان مؤمن كه به تعبير روايات، احترام او از كعبه بيشتر است، داراي آثار وضعي و جانبي فراواني است و دلي كه شكست به سادگي التيام نمي يابد و جبران آن دشوار است، پس در مرحله اول بايد انسان مراقب باشد دل كسي را نشكند و قلبي را جريحه دار نسازد و اگر خداي ناخواسته اين اتفاق افتاد بايد به سرعت جبران و تلافي كند و دل شكسته را التيام بخشد و آن را به دست آورد و تنها استغفار و آمرزش كافي نيست مگر اين كه آن فرد از انسان دور باشد و انسان قدرت جبران نداشته باشد كه در اين صورت علاوه بر استغفار و طلب آمرزش از درگاه الهي بايد در حق آن فرد دعاي خير كرد و خير دنيا و آخرت او را از خداوند درخواست نمود و با اين كار انشاءالله قلب او در باطن از شما راضي و خشنود مي گردد.
در حديث آمده است كه خداوند مي فرمايد: «انا عند المنكسره قلوبهم؛ من همدم قلب هاي شكسته هستم» يعني انسان دل شكسته در پيشگاه خداوند داراي جايگاه ويژه اي است و مورد توجه خداوند مي باشد و دعا و نفرين انسان دل شكسته خيلي زود اثر مي بخشد.
امام زين العابدين(ع) در حديث شريفي مي فرمايد: پدرم در لحظات آخر عمر عزيزش، در آن شرايط سخت روز عاشورا در حالي كه خون در رگ هايش مي غلطيد مرا در آغوش گرفت و به من فرمود تو را به آن چه پدرم نزديك وفاتش به من فرمود وصيت مي كنم و آن اين كه: «يا بني! اياك و ظلم من لا تجد عليك ناصرا الا الله؛ پسر عزيزم! از ظلم و ستم به كسي كه يار و ياوري جز خدا ندارد بپرهيز» (منتهي الامال، ج 1، ص 713، انتشارات هجرت).
شكستن دل انساني و ناراحت كردن او از گناهاني است كه داراي عواقب بدي است و بايد خيلي سريع از آن توبه كرد و در اين مورد فقط پشيمان شدن و طلب آمرزش از خداوند كافي نيست بلكه بايد به نحوي دل آن فرد را به دست آورد و او را از خود راضي و خشنود نمود و با عذرخواهي و جبران كردن به وسيله احسان و يا هديه اي و يا كلمات دلنشيني اندوه و گرفتگي را از آن فرد برطرف نمود چون دل شكستن آثار بدي به دنبال دارد و شكستگي او در اعمال و زندگي و آسايش ما تأثير منفي دارد و اگر جبران نشود،علاوه بر اینکه ناخشنودی الهی و عذاب اخروی را در پی دارد.

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

شنبه 4 مرداد 1393  12:35 PM
تشکرات از این پست
farshon alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بیشتردوست دارم دوستان درموردمطلبی که ارائه میشه بحث نماینداگرنظرمخالفی داریدمطرح کنیدوبدینگونه است که راحتتربه نتیجه خواهیم رسید

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 5 مرداد 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
smart_boy
smart_boy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 853

سلام

عذرخواهی خیلی سخته واسه همین تمام سعیمو میکنم ک دل هیچکیو نشکنم...

همه ما تو این دنیا وظیفه ای داریم...

ظهور نزدیک است...

یک شنبه 5 مرداد 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
farshon alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول smart_boy

سلام

عذرخواهی خیلی سخته واسه همین تمام سعیمو میکنم ک دل هیچکیو نشکنم...

حالااگه این اتفاق براتون بیوفته چطورازاین سختی عبورمی کنید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 مرداد 1393  9:34 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

گاهی آدم سرکاریکه اشتباه کرده می خوادعذرخواهی کنه اماخجالت میکشه .

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 13 مرداد 1393  9:02 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام

اگه تقصیر من باشه، خیلی راحت میرم عذر خواهی میکنم ولی اگه تقصیر نداشته باشم عمرا cheeky

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 15 مرداد 1393  9:17 PM
تشکرات از این پست
farshon alifanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام

اگه تقصیر من باشه، خیلی راحت میرم عذر خواهی میکنم ولی اگه تقصیر نداشته باشم عمرا cheeky

ممنون ازمشارکتت درگفتگوی آزادواین پست.خوشحال شدم یحیی جان.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 16 مرداد 1393  8:27 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

شوخی حرمت ها را از بین می برد ،وباعث تشویش فکر طرف مقابل می شود ،همچنین عذر خواهی مهم نیست مهم این است که مثلا کسی بدون اجازه شماره موبال کسی را از کسی با اصرار نگیرد .افسوس که انسان ها نمی دانند با شوخی ها زیادشون چقدر یه کسی را زننده وناراحت می کنند ،به خصوصص طرفی که شماره موبایل طرف دیگری را به آن داده ،آن هم در اولین برخوردش از شوخی های ۀن ناراحت می شود

خدا می فرماید ،با چیزی به عنوان شوخی که من خوشم نمی آید وباعث ریختن حرمت وحیا می شود خودداری کنیسد که باعث غضب من می شود ،بنده از طرفی که شماره موبایل مرا دارد واز کسی گرفته خوشم نمی آید ارتباط داشته باشد ،چون اصولا حسم ومحتاطم در روابط دوستانه واصلا از طریق حق الله راضی نیستم که کسی بدون اجازه شماره موبایل مرا داشته باشد .پس از آن طرف مقابل خواهشمندم شماره موبایل مرا در گوشی حذف ودور تماس گرفتن وپیامک زدن به گوشی همراه مرا خط بکشد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 21 مرداد 1393  12:10 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi farshon
mehdi_sahrakar
mehdi_sahrakar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2000

معذرت خواهي از كار زشت و ناپسند خوب است

سه شنبه 21 مرداد 1393  7:54 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

اولا"سلام ثانیا"سعی کنیدحول محوروموضوع مطرح شده نظرتونوبیان نماییدنه اینکه اختلافات شخصی روپیش بکشیدهرچندکه مسبب این اختلاف هم ازسوی خودتون بوده مطمئن باشیدبنده شماره شمارووخصوصا"اینکه بدینصورت ازم پذیرایی نمودیدحذف وروی نام کاربریتون خط بطلان خواهم کشید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 21 مرداد 1393  9:00 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول farshon

نقل قول hossein201273

اولا"سلام ثانیا"سعی کنیدحول محوروموضوع مطرح شده نظرتونوبیان نماییدنه اینکه اختلافات شخصی روپیش بکشیدهرچندکه مسبب این اختلاف هم ازسوی خودتون بوده مطمئن باشیدبنده شماره شمارووخصوصا"اینکه بدینصورت ازم پذیرایی نمودیدحذف وروی نام کاربریتون خط بطلان خواهم کشید.

کاردرست را شما کردید ،یادتون باشد دوست عزیز شوخی های شما حرمت ها را از بین می برد ،فکری به حال این شوخی هاتون که انجام می دهید باشید

سپاس

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 21 مرداد 1393  10:44 AM
تشکرات از این پست
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

1- معمولا"چه موقع عذرخواهی می کنید؟مواقعی که برام مسجل میشه اشتباهی مرتکب شدم و قراره عذاب وجدان بگیرم

2- آیااین امربراتون آسونه؟ وقتی به نتیجه اش فکر می کنم برام راحت تر میشه. و اینکه از عذاب وجدان اشتباهی که انجام دادم خلاص میشم

3- ارتباطش  بادل شکستن چیه؟خوب دل شکستن جزو یکی از اون هزاران اشتباهیه که می تونم مرتکب بشم و باید مثل مرد اشتباهم رو قبول کنم و بگم ببخشید، حلالم کن

یاعلی

دوشنبه 3 شهریور 1393  11:01 AM
تشکرات از این پست
farshon
tayalev
tayalev
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 222

درروایات اهل بیت میفرمایند که مومن نباید کاری کند که عذرخواهی در پی آن باشد بلکه اگر مرتکب شد عذر خواهی پیشه کند واز گردنکشی دوری کند.
شنبه 3 آبان 1393  6:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها