0

نرم افزار ویژه حج (نسخه آزمایشی) /با امتیاز ویژه

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نرم افزار ویژه حج (نسخه آزمایشی) /با امتیاز ویژه

بنام خالق دانا

نرم افزار ویژه حــــج (نسخه آزمایشی)

دانلود نرم افزار ویژه حج

نسخه جاری صرفا جهت آزمایش بر روی دستگاه های اندرویدی طراحی شده است تا اشکالات احتمالی آن کشف و جهت رفع به برنامه نویسان ارجاع داده شود.

لطفا جهت تکمیل و ارتقاء نرم افزار ، اشکالات نرم افزار را در همین تاپیک ارسال نمائید و امتیاز کسب کنید.

(ارسال تصویر اشکالات یافت شده مثمر ثمر خواهد بود)

خصوصیان نرم افزار:

متن کامل مناسک و استفتائات ویژه حج از 9 مرجع

تصاویر جدید و قدیم مکه مکرمه

متن ادعیه حج همراه با صوت

معرفی اماکن تاریخی مکه و مدینه

احادیث مرتبط با حج

آداب زیارت حرمین شریفه

و پاسخ به شبهات

دانلود نرم افزار ویژه حج

پنج شنبه 6 شهریور 1393  11:06 AM
تشکرات از این پست
s4d3gh omiddeymi1368 mehdi0014 sayyed13737373 salma57 bigharar alifanoodi nazaninfatemeh sadeghfafi alirezanabi2006 nargesza mohsen_alavi fifi_reza f3080h517 kordabadi fatemexry asheq1hazrat mamadbayat 3talari rasekhoon_m noorsms tachberdee hossein201273 yarabyarabyarab farnaz_s mahdy1 rbahar91 mrezass pixel1 lvnhkd fadaeimandana h10101010
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:نرم افزار ویژه حج (نسخه آزمایشی) /با امتیاز ویژه

با سلام و عرض ادب؛

این نرم‌افزار بسیار خوب و زیبا طراحی شده. امّا چند عیب کوچک به نظر من وجود داره:

- سرعت رد کردن و بالا-پایین کردن صفحات خیلی کُنده.

- در قسمت دعاها(کلاً جاهایی که متون عربی وجود داره) تداخل اعراب باعث ناخوانی و عدم وضوح نوشته‌ها شده. اگر بین خطوط این متون فاصله باشد، بهتر است. در مورد متون فارسی هیچ مشکلی نیست و واضح خونده میشن.

- پس از نشانه‌گذاری یک قسمت، امکان حذف آن وجود ندارد(شاید هم من نتونستم!!!) {در ضمن، پس از نشانه‌گذاری، پیغام ".این صفحه نشانه گزار شد" در کادری سبز رنگ ظاهر می‌شود که بایستی به صورت "این صفحه نشانه‌گذار شد." اصلاح شود.}

با عرض پوزش و همچنین تشکّر از شما

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 6 شهریور 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.خدمت دست اندرکاران تهیه این برنامه هم خسته نباشید میگم. چند مورد دیدم نمیدونم ایراد از،گوشی منه یا کلی،هست. مورد اول اینکه حجم نرم افزار موقع نصب زیاد میشه و این باعث میشه موبایل موقع نصب و اسنفاده از این نرم افزار با مشکل مواجه بشه. مورد بعد اینکه صفحه پشت زمینه برای موبایل من کامل نشون داده نمیشه. یعنی اینکه بزرگتر از صفحه موبایل هسن. بخش نوشناری یعنی استفتائات باز نشد. نمیدونم کامل نشده یا مشکل دیگه ای هست. در بخش نوا فقط پنج نوا برای من نشون داده میشه. و صفحه بالا و پایین نمیره.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 6 شهریور 1393  3:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

الان متون هم برام باز شد. قابلیت بالا و پایین بردن صفحات وجود ندارد. اندازه فونت رو کوچیک و بزرگ میکنم فقط هممون قسمتی که در صفحه اصلی وجود داره میتونم ببینم. ولی صفحه بعد و قبل زده میشه. ان شالله بعدا با تصویر تپضیح میدم. موفق باشید.

پنج شنبه 6 شهریور 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یه مورد دیگه هم الان دیدم. در متن ها شماره گذاری هست مربوط به منابع. ولی خود منابع نوشته نشده.

پنج شنبه 6 شهریور 1393  3:52 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

نرم افزار خیلی خوبی بود خیلی ممنون

فقط جسارتاً این اشکالات رو داشت:

در قسمت احکام و مناسک حج همه مراجع درج نشده اند مثلاً: آیت الله العظمی آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی وجود ندارد.

در قسمت ادعیه: تقریباً تمام دعاهای مورد نیاز قرار گرفته که خیلی خوب است و خیلی ممنون ولی در قسمت اعمال مدینه منوره و مکه مکرمه منابع ذکر نشده برای اطلاع بیشتر مفید است.

در قسمت احادیث هم همینطور، اینکه احادیث به صورت عربی و ترجمه فارسی ذکر شده خیلی خوب است ولی منبع ذکر نشده، شماره داده شده ولی  جایی از شماره استفاده نشده.آیات هم همینطور شماره آیه و نام سوره مربوطه ذکر نشده.

در کل مطالب همین مسئله وجود دارد: نه آیات نه احادیث و نه مطالب دیگر منبع و مأخذ ندارد.

اگر منابع ذکر شود هم برای اطلاعات بیشتر و اطمینان بیشتر مفید است هم اینکه می توان برای انجام تحقیقات از این نرم افزار استفاده کرد.

در خود نرم افزار اگر با اشاره بر روی علامت نام آنها و کاری که انجام می دهد مشخص شود خیلی خوب است مثلاً دکمه بازگشت. الآن باید روی آن کلیک کرد تا بفهمیم کدام دکمه برای چیست.

اینکه امکان نشانه گذاری وجود دارد هم خیلی خوب است ولی امکان حذف نشانه گذار شده وجود ندارد.

در قسمت نما ها: من روی علامت (فلش کوچه به سمت راست) کلیک کردم اتوماتیک عکس ها رد می شد موقع خارج شدن مجبور شدم دکمه بازگشت گوشی رو بزنم چون هر کاری کردم نتونستم نگهش دارم. در این حالت اسامی اماکن هم وجود نداشت فقط تصاویر بود.

ببخشید، البته با کلیک کردن و کشیدن به حالت اول بازگشت.

قسمت آوا: خیلی خوب بود و خیلی ممنون. فقط با صدای کیه؟ امکان جلو و عقب بردن وجود نداره. و اگر زمان کل هم وجود داشته باشد خیلی خوب می شود.

در نرم افزار جاهایی که بصورت فهرست متنی است دو تا دکمه یک کار را انجام می دهد. وقتی وارد چند فهرست می شویم دکمه (به شکل کتاب باز) و دکمه (فلش به سمت چپ) هر دو کار برگشت به فهرست قبلی را انجام می دهند. که متوجه شدم علامت (به شکل کتاب باز) بر می گردد به فهرست اصلی و علامت (فلش به سمت چپ) برمی گردد به فهرست قبلی که زیرشاخه فهرست اصلی است.

درمورد دکمه جستجو: من وارد متنی شدم و کلمه را وارد کردم برای جست و جو وقتی روی جستجو کلیک کردم به فهرست برگشت، چطوریه؟

همه این موارد نظر بنده حقیر بود و شاید اشکالاتی که در مورد استفاده از این نرم افزار داشتم، اگر این طور است خوشحال می شوم مرا راهنمایی بفرمایید تا بتوانم بهترین استفاده را از آن بکنم.

منظورم از دکمه همان علامت هاست و منظورم از کلیک کردن هم همان اشاره کردن است.

گوشی من اندروید است و نرم افزار روی آن نصب شد برای گوشی های جاوا هم مناسب است؟

خیلی ممنون

جمعه 7 شهریور 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
fifi_reza
fifi_reza
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 273

سلام من این نرم افزار رو نصب کردم ولی بعضی از آیتماش باز نمیشه فکر کنم به خاطر حجم بالای برنامه باشه ولی در کل برنامه جامعی است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم

جمعه 7 شهریور 1393  1:53 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

با سلام! سرعت اجرا نرم افزار يكم كند هست! صفحه شروع هم سفيد هست كه اگه مشكي باشه بهتر هست !
جمعه 7 شهریور 1393  11:05 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
only110
only110
کاربر طلایی3

بهتر هنگام كليد كردن يك قسمت از منو رنگ آن تغيير كنه تا مخاطب متوجه بشه كه انتخاب اعمال شده و نبايد دوباره كليد ( لمس) كنه اين نكته براي گوشي هاي مدل پايين خيلي مهم هست 

وقتي به قسمت صفحات نشانه گزاري ميرم سرعت اجرا آن كند هست 

وقتي نرم افزار را اجرا ميكنيم توي هر قسمتش باشي و با لمس صفحه را به چپ و راست هل بدي نرم افزار هم حركت ميكنه در حالي كه بايد صفحه ثابت باشه

بعضي از قسمت هاي نرم افزار مطلب نداره ؟!!!؟؟؟

توي قسمت آوا و نمافايل هاي  صوتي كار نميكنن ! ( شايد فايل ديتا داره) ! عكسها هم كه كليك ميكني بزرگ نميشن !

با چي از صفحه اسكرين شات بگيرم ؟

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

جمعه 7 شهریور 1393  11:39 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
only110
only110
کاربر طلایی3

وقتي يك كلمه مانند " در " را توي يك مطلب مانند عبادت در نظام تكوين را سرچ ميكني نتايجي كه حاصل ميشه اينه كه توي مطالب ساير قسمت ها نيز سرچ ميكنه و ديگه اينكه رو هر عنوان كليك ميكني هيچ تغيير حاصل نميشه 

وقتي كلمه اسلام را توي همين مطلب سرچ ميكني  ميتوي كليك كني  اما از 2 تا كلمه اسلام فقط يكي شون رنگي ميشه

صفحه سرچ يخورده از كادر بيرون ميزنه 

توي هر مطلب بايد يك نشانه گر در كنار مطلب باشه تا نشان بده تا انتهاي مطلب چقدر مونده 

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

شنبه 8 شهریور 1393  12:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام مجدد. نمیدونم نسخه نرم افزار مربوط به چه سیستم هایی هست. ولی در موبایل من مشکلات دیگه ای هم داره. در بخش نما یا تصاویر مکه گزینه های جلو و عقب و کلا گزینه های نمایش عکس کار نمیکنه و غیر فعاله. یه مورد دیگه هم در متن نوشتار. گاهی اوقات در یک صفحه بعضی از پرانتز و گیومه ها برعکس نشون داده میشه. http://upload7.ir/imgs/2014-08/77979365338611743854.png موقع باز کردن یک زیر مجموعه تیتر و موضوع مطالبش پشت زیر مجموعه گم میشه و دیده نمیشه. http://upload7.ir/imgs/2014-08/39498082022770702674.png اگه امکان داره قابلیت کپی و یا اشتراک گذاری متون و تصاویر و آواها در نرم افزار را هم فراهم کنید مورد دیگه در مورد آهنگ ها قابلیت جلو و عقب بردن آهنگ به صورت دستی هم ممکن نیست. یعنی اگه به نوایی داریم گوش میدیم نمیتونیم برش گردونیم. و از اول گوش بدیم. یا اگه بخواهیم از اواسطش گوش بدیم هم غیر ممکنه. باز نمیدونم این مربوط به سیستم موبایل من هست یا نه. در زمان راه اندازی نرم افزار حدود ده ثانیه صفحه موبایلم سیاه میشه بعد صفحه اول باز میشه.

شنبه 8 شهریور 1393  12:31 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
noorsms
noorsms
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

آداب زیارت حرمین ؛شریفه !!!! ؛

درست تر این کلمه!

؛حرمین شریفین؛

است

با عرض معذرت و تبریک دهه کرامت

یا زهرا

شنبه 8 شهریور 1393  5:17 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 136

سلام ممنونم من نصب کردم خیلی خوبه اما احساس میکنم روی اندروید 4کمی کند کار میکنه . اما در کل خوبه متشکرم
یک شنبه 9 شهریور 1393  2:21 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

سلام

نرم افزار رو نصب کردم

رو گزینه اول که آداب زیارت است کلیک می کنیم یک پیغام می داد که لطفا صبر کنید در حال اضافه کردن کتابها به بانک اطلاعاتی می باشد اما یکهو صفحه میرفت و وارد صفحه قبل که لیست مطالب است می شد

4 الی 5 بار روی آداب زیارت زدم ولی وارد نشد بعد از آن وارد مطالب شد

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

یک شنبه 9 شهریور 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

بازم سلام

در نرم افزار وقتی روی چرخدنده کلیک می کنیم (تنظیمات) به صورت یک نوار سایز متن میاد که یک علامت منفی در سمت راست و یک علامت مثبت در سمت چپ داره ولی با زدن روی مثبت و منفی هیچ کاری صورت نمی گیرد؟

نمی دونم اشکال از چیست؟

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

یک شنبه 9 شهریور 1393  11:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon s4d3gh
دسترسی سریع به انجمن ها