سلام
نرم افزار خیلی خوبی بود خیلی ممنون
فقط جسارتاً این اشکالات رو داشت:
در قسمت احکام و مناسک حج همه مراجع درج نشده اند مثلاً: آیت الله العظمی آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی وجود ندارد.
در قسمت ادعیه: تقریباً تمام دعاهای مورد نیاز قرار گرفته که خیلی خوب است و خیلی ممنون ولی در قسمت اعمال مدینه منوره و مکه مکرمه منابع ذکر نشده برای اطلاع بیشتر مفید است.
در قسمت احادیث هم همینطور، اینکه احادیث به صورت عربی و ترجمه فارسی ذکر شده خیلی خوب است ولی منبع ذکر نشده، شماره داده شده ولی جایی از شماره استفاده نشده.آیات هم همینطور شماره آیه و نام سوره مربوطه ذکر نشده.
در کل مطالب همین مسئله وجود دارد: نه آیات نه احادیث و نه مطالب دیگر منبع و مأخذ ندارد.
اگر منابع ذکر شود هم برای اطلاعات بیشتر و اطمینان بیشتر مفید است هم اینکه می توان برای انجام تحقیقات از این نرم افزار استفاده کرد.
در خود نرم افزار اگر با اشاره بر روی علامت نام آنها و کاری که انجام می دهد مشخص شود خیلی خوب است مثلاً دکمه بازگشت. الآن باید روی آن کلیک کرد تا بفهمیم کدام دکمه برای چیست.
اینکه امکان نشانه گذاری وجود دارد هم خیلی خوب است ولی امکان حذف نشانه گذار شده وجود ندارد.
در قسمت نما ها: من روی علامت (فلش کوچه به سمت راست) کلیک کردم اتوماتیک عکس ها رد می شد موقع خارج شدن مجبور شدم دکمه بازگشت گوشی رو بزنم چون هر کاری کردم نتونستم نگهش دارم. در این حالت اسامی اماکن هم وجود نداشت فقط تصاویر بود.
ببخشید، البته با کلیک کردن و کشیدن به حالت اول بازگشت.
قسمت آوا: خیلی خوب بود و خیلی ممنون. فقط با صدای کیه؟ امکان جلو و عقب بردن وجود نداره. و اگر زمان کل هم وجود داشته باشد خیلی خوب می شود.
در نرم افزار جاهایی که بصورت فهرست متنی است دو تا دکمه یک کار را انجام می دهد. وقتی وارد چند فهرست می شویم دکمه (به شکل کتاب باز) و دکمه (فلش به سمت چپ) هر دو کار برگشت به فهرست قبلی را انجام می دهند. که متوجه شدم علامت (به شکل کتاب باز) بر می گردد به فهرست اصلی و علامت (فلش به سمت چپ) برمی گردد به فهرست قبلی که زیرشاخه فهرست اصلی است.
درمورد دکمه جستجو: من وارد متنی شدم و کلمه را وارد کردم برای جست و جو وقتی روی جستجو کلیک کردم به فهرست برگشت، چطوریه؟
همه این موارد نظر بنده حقیر بود و شاید اشکالاتی که در مورد استفاده از این نرم افزار داشتم، اگر این طور است خوشحال می شوم مرا راهنمایی بفرمایید تا بتوانم بهترین استفاده را از آن بکنم.
منظورم از دکمه همان علامت هاست و منظورم از کلیک کردن هم همان اشاره کردن است.
گوشی من اندروید است و نرم افزار روی آن نصب شد برای گوشی های جاوا هم مناسب است؟
خیلی ممنون