0

وبلاگ "عاشق رضا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وبلاگ "عاشق رضا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام دوستان

دومین  وبلاگ با عنوان وبلاگ عاشق رضا زیر نظر کاربر محترمی که در جدول زیر اسم آن آمده شروع خواهد شد .لذا از تمامی کاربران دعوت می شود که با دیدن وبلاگ عاشق رضاسه انتقاد وسه پیشنهاد که شامل سه مشکل وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را با زدن نقل قول وبیان آن به این کاربر وبلاگ نویس کمک کنند .

عنوان وبلاگ :  عاشق رضا
مالک :  nazaninfatemeh
آدرس وبلاگ : http://asheghereza.rasekhoonblog.com
تاریخ ایجاد وبلاگ:

پنج شنبه 13 تیر 1392

قوانین

1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد . 

2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم ودوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .

3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 400 امتیاز (2000 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

شروع ذره بین وبلاگ عاشق رضا

شنبه 8 شهریور

تا

جمعه 14 شهریور

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 7 شهریور 1393  12:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon salma57 namebaran amirhossein1392 mrezass sayyed13737373 rasekhoon_weblog borkhar onehamed zare58 farnaz_s
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به: وبلاگ "عاشق رضا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

پیشنهادات:
1- در قسمت نویسنده وبلاگ باید نام نویسنده یا مدیر وبلاگ درج گردد. خوب است که این کاربر نام کاربری خود را در این قسمت وارد نماید.
2- جشنواره ملی هم نگاران که به پایان رسیده است فکر کنم کد ش رو از قالب بردارید بهتر باشه.
3- بهتر است فونت و رنگ تمامی پستهای یکی باشد! من توجه کردم که در هر پست از یک رنگ استفاده شده است.
انتقادات:
1- قالب وبلاگ خیلی سنگین است و تا لود شدن کامل وبلاگ زمان زیادی میگیرد.
2- لینک سایت nikiemandegar.ir اصلاً باز نشد. نمی دونم سرعت نت بنده کم بود یا کلاً باز نمیشود!
3- قسمت پست الکترونیکی خالی است!
4- عکسهای استفاده شده برای هر پست هر کدام اندازه های مختلف می باشد. در یک وبلاگ بهتر است عکسهای استفاده شده با توجه به قالب وبلاگ همگی در یک سایز انتخاب شوند.
5- متن هر پست بصورت چپ چین درج شه است. برای زیبایی هر پست وبلاگ بهتر است از قابلیت justify استفاده شود.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 8 شهریور 1393  8:50 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 mrezass sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh onehamed
mrezass
mrezass
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2073

من فقط یک نقد دارم اون هم اینه که قالب وبلاگ خیلی سنگینه و تا لود بشه خیلی طول میکشه

شنبه 8 شهریور 1393  9:19 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh onehamed salma57
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول namebaran

پیشنهادات:
1- در قسمت نویسنده وبلاگ باید نام نویسنده یا مدیر وبلاگ درج گردد. خوب است که این کاربر نام کاربری خود را در این قسمت وارد نماید.
2- جشنواره ملی هم نگاران که به پایان رسیده است فکر کنم کد ش رو از قالب بردارید بهتر باشه.
3- بهتر است فونت و رنگ تمامی پستهای یکی باشد! من توجه کردم که در هر پست از یک رنگ استفاده شده است.
انتقادات:
1- قالب وبلاگ خیلی سنگین است و تا لود شدن کامل وبلاگ زمان زیادی میگیرد.
2- لینک سایت nikiemandegar.ir اصلاً باز نشد. نمی دونم سرعت نت بنده کم بود یا کلاً باز نمیشود!
3- قسمت پست الکترونیکی خالی است!
4- عکسهای استفاده شده برای هر پست هر کدام اندازه های مختلف می باشد. در یک وبلاگ بهتر است عکسهای استفاده شده با توجه به قالب وبلاگ همگی در یک سایز انتخاب شوند.
5- متن هر پست بصورت چپ چین درج شه است. برای زیبایی هر پست وبلاگ بهتر است از قابلیت justify استفاده شود.

با سلام و عرض ادب

پیشنهادات :

1- انتخاب نام نویسنده وبلاگ تا جایی که بنده اطلاع دارم کاری است که سلیقه ای و شخصی است و چون بنده میخواستم که در فضای مجازی ناشناس فعالیت کنم ترجیح دادم که نام کاربری خودم را ذکر نکنم البته با کمی جستجو مشخص میشود که وبلاگ متعلق به چه کسی است

2-در مورد پیشنهاد دوم کاملا حق باشماست .دلیل اینکه تا الان این کد باقی مانده ان است که داوری جشنواره تمدید شده بود و متاسفانه اطلاع رسانی نکردند که نتایج چه شد به همین خاطر این کد هنوز باقی مانده است.ولی چشم حتما این کد برداشته میشود

3- بنده به عمد رنگ فونت ها را تغییر میدهم تا خواننده از یکنواختی مطالب خسته نشود

انتقادات :

1-در مورد لود شدن صفحه باید عرض کنم که دلیل اول سرعت نت هست و دلیل بعدی شاید به خاطراندازه عکس هایی که در هرپست گذاشته شده است

2-در مورد لینک سایت هم نگاران، بررسی شد و ایرادی وجود نداشت

در مورد انتقادات 3و4و5 باید عرض کنم که تنها علاقه و دلیل شخصی دخیل بوده است

ممنون از انتقادات و پیشنهادات.در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 8 شهریور 1393  11:21 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirhossein1392 namebaran rasekhoon_weblog onehamed hossein201273 mrezass meysam001
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول mrezass

من فقط یک نقد دارم اون هم اینه که قالب وبلاگ خیلی سنگینه و تا لود بشه خیلی طول میکشه

با سلام وعرض ادب و تشکر از اینکه وقت گذاشتید

در پست قبلی توضییح دادم علت دیرلود شدن صفحه ، اول از سرعت نت است وعلت بعدی شاید به دلیل سایز عکس هایی که در هر پست گذاشته میشود باشد

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

شنبه 8 شهریور 1393  11:23 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirhossein1392 rasekhoon_weblog onehamed hossein201273 mrezass
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام

فرق انتقاد و پیشنهاد چی هست ؟ :) خب بعد هر انتقاد یک پیشنهادم ارائه میشه دیگه !

1- اول اینکه سایز صفحه کمی بزرگه ، یعنی اکثر سایت ها سایز صفحشون با رزولوشن 1024 * 768 هست که وبلاگ عاشق رضا بزرگ تر از این سایز طراحی شده

2- یک سری امکانات به وبلاگ اختصاص داده شده مانند بخش زنده ، اوقات شرعی و ... اگه این امکانات هر کدام داخل بلوک باشه بهتر و شکیل تر هست

دیگه پیشنهاد یا انتقادی نیست ، فقط همینا :) موقق باشید

شنبه 8 شهریور 1393  6:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 rasekhoon_weblog mrezass
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام

فرق انتقاد و پیشنهاد چی هست ؟ :) خب بعد هر انتقاد یک پیشنهادم ارائه میشه دیگه !

1- اول اینکه سایز صفحه کمی بزرگه ، یعنی اکثر سایت ها سایز صفحشون با رزولوشن 1024 * 768 هست که وبلاگ عاشق رضا بزرگ تر از این سایز طراحی شده

2- یک سری امکانات به وبلاگ اختصاص داده شده مانند بخش زنده ، اوقات شرعی و ... اگه این امکانات هر کدام داخل بلوک باشه بهتر و شکیل تر هست

دیگه پیشنهاد یا انتقادی نیست ، فقط همینا :) موقق باشید

با سلام و عرض ادب

در مورد اندازه صفحه باید عرض کنم که در سیستم بنده هیچ مشکلی وجود ندارد و تازه صفحه کوچکتر هم هست،ولی چشم هم این مورد و هم مورد شماره دو که در مورد ظاهر وبلاگ بود حتما بررسی خواهد شد

ممنون از انتقاد و پیشنهادی که داشتید.در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

یک شنبه 9 شهریور 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 rasekhoon_weblog sayyed13737373 onehamed
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

انتقاد

فکر می کنم بیشترین موردی که مورد نقد باشه سرعت لود شدن وبلاگ شما باشه.

من با اینترنت پرسرعت بودم و البته لود صفحه اصلی وبلاگتون خیلی طول کشید.

من فقط یکی از عکس ها رو ذخیره کردم حجمش نزدیک به 500 کیلوبایت بود. و این برای یک وبلاگ که هشت پست در صفحه اولش هست کمی زیاد به نظر میرسه. یعنی در حقیقت کسی بخواد صفحه اول وبلاگ شما رو باز کنه باید زمانی تقریبا برابر با زمان دانلود 4 مگابایت منتظر بمونه و این برای افرادی که اینترنت پرسرعت ندارند عملا غیر ممکنه. 

اندازه قالب وبلاگتون برای من هم بزرگتر از صفحه نمایش هست.

اندازه هدر شما با عرض 1050 طراحی شده و البته قالب وبلاگ از هدر در نظر گرفته هم بزرگتر به نظر می رسد. و من چون صفر کیلومترم نمیدونم چکار باید انجام بدین. 

پیشنهاد:

1- نهایت اندازه عکسی که شما در وبلاگ میتونید نمایش بدین با عرض 600 پیکسل هست. میتونید دو عکس انتخاب و بارگذاری کنید.

یک عکس ویرایش شده و کم حجم برای نمایش در صفحه اصلی با اندازه نهایت 600 پیکسل در عرض و یک عکس در اندازه واقعی. 

عکسی که در وبلاگ نمایش میدین همون عکس کوچیک باشه و عکس کوچیک رو به عکس بزرگتر لینک کنید. که بازدیدکنندگان وبلاگ شما در صورتی که بخوان از عکس با کیفیت و ادازه بهتر هم استفاده کنند مشکلی نداشته باشند. و همچنین سرعت لود وبلاگتون بالا بره.

2- در مورد ادامه مطلب هم بهتر است مطالبی که کوتاه هستند در همان صفحه اصلی نوشته بشن و ادامه مطلب را حذف کنید. بعضی پست های وبلاگ شما حدود چند پاراگرف کوتاه هست و قراردادنش در صفحه اول مشکلی ایجاد نمی کنه. به نظرم بهتر هست در همان صفحه اصلی همه مطالب را نمایش بدین. در عوض بعضی مطالب طولانی هستند که شما فقط چند خطی از اون رو نمایش دادین. همراه با عکس. به نظرم لااقل دو یا سه پاراگراف از مطلب را در صفحه اصلی قرار بدین تا خواننده برای مطالعه و خواندن ادامه مطالب پربار وبلاگ شما ترغیب شود. و بقیه را در ادامه مطلب بنویسید. 

در پناه امام رضا

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 9 شهریور 1393  7:30 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog sayyed13737373
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

انتقاد

فکر می کنم بیشترین موردی که مورد نقد باشه سرعت لود شدن وبلاگ شما باشه.

من با اینترنت پرسرعت بودم و البته لود صفحه اصلی وبلاگتون خیلی طول کشید.

من فقط یکی از عکس ها رو ذخیره کردم حجمش نزدیک به 500 کیلوبایت بود. و این برای یک وبلاگ که هشت پست در صفحه اولش هست کمی زیاد به نظر میرسه. یعنی در حقیقت کسی بخواد صفحه اول وبلاگ شما رو باز کنه باید زمانی تقریبا برابر با زمان دانلود 4 مگابایت منتظر بمونه و این برای افرادی که اینترنت پرسرعت ندارند عملا غیر ممکنه. 

اندازه قالب وبلاگتون برای من هم بزرگتر از صفحه نمایش هست.

اندازه هدر شما با عرض 1050 طراحی شده و البته قالب وبلاگ از هدر در نظر گرفته هم بزرگتر به نظر می رسد. و من چون صفر کیلومترم نمیدونم چکار باید انجام بدین. 

پیشنهاد:

1- نهایت اندازه عکسی که شما در وبلاگ میتونید نمایش بدین با عرض 600 پیکسل هست. میتونید دو عکس انتخاب و بارگذاری کنید.

یک عکس ویرایش شده و کم حجم برای نمایش در صفحه اصلی با اندازه نهایت 600 پیکسل در عرض و یک عکس در اندازه واقعی. 

عکسی که در وبلاگ نمایش میدین همون عکس کوچیک باشه و عکس کوچیک رو به عکس بزرگتر لینک کنید. که بازدیدکنندگان وبلاگ شما در صورتی که بخوان از عکس با کیفیت و ادازه بهتر هم استفاده کنند مشکلی نداشته باشند. و همچنین سرعت لود وبلاگتون بالا بره.

2- در مورد ادامه مطلب هم بهتر است مطالبی که کوتاه هستند در همان صفحه اصلی نوشته بشن و ادامه مطلب را حذف کنید. بعضی پست های وبلاگ شما حدود چند پاراگرف کوتاه هست و قراردادنش در صفحه اول مشکلی ایجاد نمی کنه. به نظرم بهتر هست در همان صفحه اصلی همه مطالب را نمایش بدین. در عوض بعضی مطالب طولانی هستند که شما فقط چند خطی از اون رو نمایش دادین. همراه با عکس. به نظرم لااقل دو یا سه پاراگراف از مطلب را در صفحه اصلی قرار بدین تا خواننده برای مطالعه و خواندن ادامه مطالب پربار وبلاگ شما ترغیب شود. و بقیه را در ادامه مطلب بنویسید. 

در پناه امام رضا

سلام و عرض ادب

در مورد انتقادی که مطرح کردین باید بگویم که من چون دوست داشته و دارم که عکسی که مربوط به اقا امام رضاست  اول برای خودم و بعد مخاطب قابل لمس باشد همیشه دوست داشتم که عکس را بزرگ قرار بدهم ولی چشم حتما برای این عکس ها یک راه حلی پیدا میکنم.در مورد اندازه قالب و هدر هم باید از اقای سجادی سوال کنم چون زحمت درست کردن هدر با ایشان بوده است.

انتقاد اول به نظرم فنی هست ولی انتقاد دوم یک نظر شخصی است مثلا من به شخصه از وبلاگ هایی که پست طولانی میزنند خوشایندم نیست و برایم خسته کننده است .همین که مخاطب چند خطی از موضوع پست را بداند به نظرم کافی است و اگر بخواهد موضوع را دنبال کند حتما به ادامه مطلب میرود ودر غیر اینصورت به پست بعدی مراجعه میکند و دنبال مطلب مورد علاقه خود میرود

ممنون از انتقاد و پیشنهادی که مطرح کردین .در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

یک شنبه 9 شهریور 1393  10:50 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 sayyed13737373 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

امتیازات اهدایی به ذره بین وبلاگ "عاشق رضا"

با سلام وسپاس از وبلاگ عاشق رضا ،در اولویت اول بر خود واجب می دانم عرض تبریکی به وبلاگ عاشق رضا بگویم که تو نهمین جشنواره بین المللی وبلاگ نویسی امام رضا برگزیده شد .

در پایان از همه دوستان متشکرم که در ذره بین این وبلاگ شرکت کردند .

خداراشکر تا حدودی مشکلات وبلاگتان رفع شده ،برایتان آرزوی موفقیت در وبلاگ نویسی دارام ولی پیشنهادات ،1-اگر لطف کنید آهنگ وبلاگتان را یه آهنگ ملایم یگذارید بهتره-2-المان های گرافیکی هر پست یا مطلب زیاد اندازه اش بزرگ است آن را به نظر من کوچک کنید 3-یک وبلاگ باید لوگو داشته باشد ،برای وبلاگتالن لوگو بسازید 4-به وبلاگ های مختلف بروید ونظر بگذارید تا نویسندگان آن وبلاگ ها به وبلاگ شما بیایند واز مطالب شما استفاده وبازدید وبلاگتان را افزایش دهند5-طرح حفظ موضوعی قرآن را خوبه که بنرش را بردارید .

سپاس

پی نوشت :باید به شما کاربر گرامی تبریک عرض کنم که با رعایت کردن چند اصول در وبلاگ نویسی به یک وبلاگ نویس حرفه ای تبدیل می شوید ،با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما

امتیازات به شرح زیر است

nazaninfatemeh""""""400

salma57"""""""200

namebaran"""""""""200

mrezass""""""""""50

onehamed"""""""100

meysam001............200

منتظر شما در ذره بین وبلاگ دین همیار زندگی هستیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 13 شهریور 1393  8:19 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب

پیشاپیش تولد اقا امام رضا (ع) را خدمت همه تبریک عرض میکنم

ممنون ازهمه بزرگوارانی که در این یک هفته وقت گذاشتند و از وبلاگ دیدن کردند و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.ان شاءالله به زودی قالب جدید وبلاگ عاشق رضا جایگزین قالب قبلی خواهد شد و کمی و کاستی قالب قبل را نخواهد داشت

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

جمعه 14 شهریور 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon hossein201273
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

انتقادات:

• قالب سایت خیلی بد رنگ طرایحی شده منظورم اینه که تقریبا هیچ کدوم از نگ ها در سطح همدیگه نیستند.
  • قالب سایت در کل به هم ریخته هستش یا شاید چشای من اینطوری میبینه.چون یه کمی از حاشیه ی سایدبارها کم شده و ... این قالب رو خودم پارسال ترجمه کردم به اضافه یه سری تغییرات ولی ایشون هم رنگ بندی رو به هم ریختند هم خود قالب رو
  • از ابزارهای جاوا اسکریپت خیلی استفاده شده و این کمی وبلاگ رو شلوغ میکنه.
  • فکر کنم اکثر مطالب کپی باشه بهتره کمی هم وبلاگ نویس خودش نویسنده باشه.

پیشنهاد:

• قالب رو تصحیح و در صورت امکان از رنگ بندی مناسب تری استفاده بشه.
  • سعی کنن قالب رو خیلی سبک و زیبا طراحی کنن.
  • از تصاویر بهتر با سایز متناسب و یکدست استفاده کنن

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

جمعه 14 شهریور 1393  8:20 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon hossein201273 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها