0

چرا همسرم با خانواده من رفت و آمد نمی‌کند

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

اختلافات زوجین بر سر رفت و آمد با خانواده دیگری یکی از مسائل شایع و نسبتا معمول در زندگی زناشویی است و کم یا زیاد بین همه خانواده‌ها وجود دارد، اما مهم‌تر از وجود اختلاف، نوع مدیریت و برخورد با این تعارضات است. در این نوشتار برخی از راهکار‌ها و دانستنی‌ها در این زمینه را بخوانید.

اگر همسر ما به خانواده‌مان بدبین است و به آن‌ها سوءظن دارد قدم اول این است که کمی درباره بدبینی و سختگیری او احساس مسئولیت کنیم و از خود بپرسیم آیا گفتار یا رفتاری از جانب خانواده من سر زده که باعث بدگمانی او شده است؟

چرا روابط خانوادگی سرد می شود؟

تعداد زیادی از زوجین به دلایلی که در ادامه می خوانید از رفت و آمد و برقراری تعاملات مرسوم با خانواده همسرشان خودداری می کنند، در حالی که ممکن است به نظر شما امتناع ورزیدن از این ارتباط، تنها به یک بهانه گیری شباهت داشته باشد:

دیدارهای مکرر، غیرضروری و بدون برنامه

در موارد زیادی یکی از زوجین وابستگی زیادی به خانواده خود نشان می دهد و دیدارهای مکرر، غیرضروری و بدون برنامه او باعث می شود تا همسرش زبان به اعتراض بگشاید و با سرسختی زیاد، مانع از رفت و آمد او با خانواده پدری اش شود. بسیاری از زوجینی که از این الگوی رفت و آمد تبعیت می کنند با وجود این که در زندگی شخصی شان مشکلات زیادی دارند که حل نشده باقی مانده است، اما درگیری با مشکلات خانواده پدری شان را بر حل مشکلات زندگی زناشویی خود ترجیح می دهند.

زیاد ماندن یکی از اعضای خانواده به عنوان میهمان

در زندگی زوجینی که از چنین الگویی پیروی می کنند، همسران احساس راحتی در منزل خودشان هم ندارند. از آن جا که حضور دائمی عضو میهمان موجب می شود که او ناخواسته در جریان بسیاری از مسائل خصوصی و یا حتی اختلافات آن ها قرار بگیرد ،در نتیجه مرد یا زن به طور کلی امنیت خود را از دست می دهد و بزودی دچار خستگی روانی می شود.

مکالمات تلفنی مکرر و طولانی مدت با والدین

تعدادی از زوجین در محیط منزل نیز دست از وابستگی شان به خانواده بر نمی دارند و حتی در زمان حضور همسر در منزل هم مشغول مکالمات تلفنی طولانی مدت هستند. یقینا موضوع صحبت نمی تواند چیزی جز بازگوکردن مسائل روزمره باشد و همین امر باعث می شود پای دیگران به حریم خصوصی زندگی باز شود و همسر فرد فکر کند در تصمیم گیری های زندگی مشترکش ردپایی از افکار خانواده همسرش وجود دارد. طبیعی است که تکرار چنین اتفاقاتی در طول زمان به شکل گیری بدبینی در یکی از زوجین نسبت به خانواده طرف مقابل منجر شود.

تجربه احساس حقارت در اثر مقایسه های فامیلی

در تعدادی از خانواده ها معمولا یک داماد، عروس یا خواهر و برادر وجود دارد که از ابعاد مختلف بر دیگر اعضای آن خانواده برتری دارد و مورد تعریف و تمجید خانواده است. به طور مثال یکی از دامادها تحصیلکرده و مرفه است و دیگری از موقعیت اجتماعی، شغلی و مالی پایین تری برخوردار است. در چنین مواردی فردی که در ابعاد مختلف از جایگاه پایین تری برخوردار است چه به صورت واقعی و چه در عالم پنداشت ها و برداشت های خود احساس حقارت و یا حسادت می کند و علاقه ای به تعامل با اعضای خانواده همسرش ندارد زیرا احساس می کند که اطرافیان بین او و دیگری تبعیض قائل می شوند.

و دیگر عوامل

همچنین خودشیفتگی و زخم زبان های اعضای خانواده همسر، حضور عضوی در خانواده همسر که ویژگی های اخلاقی مناسبی ندارد و یکی از زوجین نگران است مبادا همسرش از آن فرد تاثیر منفی بپذیرد، دخالت خانواده ها در مسائل اقتصادی زوجین و تربیت فرزندان آن ها و ... همه وهمه موجب می شود تا همسر شما نه تنها شخصا از خانواده تان فاصله بگیرد بلکه مانع از ارتباط شما با خانواده تان نیز بشود.

یک نکته مهم

البته همیشه این طور نیست که همسرتان صرفا به دلیل رفتارهای نادرست شما یا خانواده تان با آن ها قطع رابطه کند، در واقع گاهی اوقات مشکل از خود اوست. حتی ممکن است خانواده شما خیلی به او محبت کند ولی چون او به طور کلی فرد منزوی و گوشه گیر است باز هم از داشتن روابط اجتناب ورزد.

برای پی بردن به این موضوع باید بررسی کنید که آیا همسرتان برای ارتباط داشتن با دیگران از جمله خانواده و دوستان خود نیز بی انگیزه است یا فقط برای رفت و آمد با خانواده شما مشکل دارد. اگر این مشکل در دیگر ارتباط ها هم دیده می شود، لزوم بهره گیری از مشاوره حضوری لازم است. گاهی اوقات نیز برآورده نشدن برخی توقعات (هرچند غیرمنطقی) باعث ایجاد دلخوری و قطع رابطه می شود. به عنوان مثال ممکن است همسرتان توقع حمایت مالی از خانواده شما داشته باشد، در نظر داشته باشید حتی اگر این توقع را بی جا می دانید باز هم می توانید با گفت وگو این اختلاف و سوءتفاهم را حل و فصل کنید. در کل بهتر است از همسر خود بخواهید تا دلایل این قطع رابطه را بازگو کند.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

دوشنبه 24 شهریور 1393  2:17 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi nargesza mohsen_alavi kordi57 alirezanabi2006 shirdel2 ria1365 alirezaHmzezadh ho3rian mansoor67 ardakan mamas_5924 haj114
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:چرا همسرم با خانواده من رفت و آمد نمی‌کند

سلام

اگه مشکل جدی نباشه با یه کم ملاحظه و مدارا میشه هر رفتاری رو تحمل کرد. ولی اگر .....

پنج شنبه 20 آذر 1393  12:59 PM
تشکرات از این پست
salma57 shirdel2 ailin93 moradi92
far30sms
far30sms
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 181

چون گرفتاریهای روزمره زیاد شده وکسی دیگه نمیتونه رفت آمد کنه.

پنج شنبه 20 آذر 1393  2:11 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 nargesza moradi92
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

بنده با هر دو مطلبی که دوستان قبلی نوشتند موافق هستم یعنی اگر اختلافات زیاد نباشد قابل حل هست و اگرنه.... همچنین اینکه رفت و آمدها کمتر شده....

به نظر بنده اگر هر کدام از طرفین کمی ظرفیت تحمل خود را بالا ببرند و منطقی فکر کنند و با احترام به همدیگر با مشورت و درست تصمیم گرفتن مورد را بررسی و حل نمایند همه چیز حل خواهد شد. ولی متاسفانه بدلایل مختلف از جمله کبر و غرور و حسادت که در ما انسان ها هست همیشه هر کدام از زوجین بعلت منیت و خود بزرگ بینی در زندگی سنگ یک من می شوند و.....

مهمترین مسئله:

زوج‌هاي جوان بايد ضمن عشق و احترامي كه براي والدين‌شان قائل هستند با هم توافق كنند كه به دليل هيچ كس و هيچ حرفي نبايد رابطه‌شان به هم بريزند وقتي اين توافق وجود داشته‌باشد، هر اتفاقي كه در خانواده‌هاي طرفين بيفتد يا هر حرفي كه زده شود، دو طرف شروع به دعوا و جر و بحث درباره آن حرف و اتفاق نمي‌كنند و حساسيت نشان نمي‌دهند. بارها ديده شده ‌است، زوج‌ها خودشان دونفر هيچ مشكلي با هم ندارند و رابطه‌شان هم با هم خوب است اما به دليل حرف‌هاي اطرافيان يا سوءتفاهم‌ها با هم دچار مشكل مي‌شوند يعني دچار حواشي زندگي مي‌شوند. هم زو‌ج‌ها و هم پدر و مادرها بايد بدانند، ارتباط ميان زن و شوهر مهم‌تر از هر چيز ديگري از جمله حرف‌ها و خواسته‌ها و فكرهاي ديگران است و هيچ‌چيزي نبايد به رابطه مثبت آن‌ها خدشه وارد كند.

پنج شنبه 20 آذر 1393  10:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza salma57 moradi92
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

الان ديگه هيچكس از خود گذشتگي نداره!

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

جمعه 21 آذر 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
nargesza salma57 shirdel2 moradi92
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول ahmadfarm

الان ديگه هيچكس از خود گذشتگي نداره!

دوست گرامی

واقعا اینگونه نیست و هنوز هستند افرادی که از خودگذشتگی دارند، اگرچه تعدادشان زیاد نیست.

جمعه 21 آذر 1393  9:27 PM
تشکرات از این پست
moradi92
ailin93
ailin93
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

متاسفانه تو جامعه ما این نهی رفت وآمد از طرف آقایون هستش...خانم ها معمولا صبورتر هستند و بخاطر خواسته شوهر حاضرن بیشتر تحمل کنن...
شنبه 22 آذر 1393  10:27 AM
تشکرات از این پست
moradi92
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

دو روز زندگی  با مهر و  حکمت

صفا و دوستـــــی دوری ز  غیبت

کنــــد فردای مـــار ا باغ و بستان

نکوئی کـــن که  آرد اصـــل عزت

فی البداهه: منصور مقدم  23/9/1393

یک شنبه 23 آذر 1393  3:15 PM
تشکرات از این پست
ailin93 haj114 moradi92
ailin93
ailin93
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71
یک شنبه 23 آذر 1393  4:48 PM
تشکرات از این پست
moradi92
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

دلایل زیادی واسه این که چرا ارتباطات  افراد و خانواده ها مثل قبل گرم و صمیمی نیست میتونه داشته باشه

ولی مهمترینشو همچنان که ذکر کردید میتونه مشکلات زندگی و کار و البته ماشینی شدن و پیشرفت ارتباطات میتونه باشه قبلا موبایل نبود اینترنت نبود همین باعث میشد زود بزود بهم سر بزنیم ولی امان از این پیشرفت........................

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 23 آذر 1393  5:54 PM
تشکرات از این پست
moradi92
mamas_5924
mamas_5924
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 271

به نام خدا

گاهی اوقات رفتارهای ناشایست خانواده ها و طرفداری ناحق از رفتارهای غلط سبب کاهش و حتی قطع رفت و آمد خانوادگی می شود .

دوشنبه 24 آذر 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها