0

محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

 
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 16034
محل سکونت : -

محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

 

خمیر مرغ ماده اصلی و پایه بسیاری از فرآورده‌های گوشتی کشور است که از حدود 15 سال پیش به صورت جدی وارد صنعت فرآوردهای گوشتی کشور شده است و رفته رفته جایگزین گوشت قرمز شد. اما واقعا خمیر مرغ چیست و چگونه تهیه می‌شود؟

ممنوعیت استفاده از این ماده در فرآورده‌های گوشتی باعث شد تا پارسینه به به بررسی چگونگی تولید ماده اولیه سوسیس و کالباس بپردازد.

 

به گزارش ایسنا، پارسینه در ادامه می‌نویسد: در حقیقت خمیر مرغ همان گوشت مرغ است که با روش مکانیکی و به وسیله دستگاه بادر بصورت مایع استحصال می شود. اما واقعا خمیر مرغی که امروزه توسط صنایع فرآوردهای گوشتی کشور، مراکز قطعه بندی مرغ، کشتارگاه ها و یا در مراکز غیرمجاز تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد از مرغ کامل تهیه می شود؟ (براساس استاندارد ملی و ضوابط کشورخمیر مرغ باید ازمرغ کامل استحصال شود.)

 

حقیقتا باید گفت خیر زیرا خمیر مرغی که در کشور تهیه می شود مایعی است حاصل از بادر اسکلت باقیمانده از مرغ هائی که ران وسینه آنها جدا شده است ویا از رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهرجمع آوری می شود که دیگر نباید به آن خمیرمرغ بگوئیم و بهتر است خمیر اسکلت یا ضایعات نامیده شود. آن بخشی هم که از مرغ کامل استحصال می شود متاسفانه از مرغ های تخمگذاری (در صنعت به آنها مرغ هلندی یا مادر می گویند) تهیه می شود و به دلیل چثه ریزی و آلودگی که دارند کشتارگاها قادربه خروج کامل امعاء و احشای این مرغ ها نیستند و متاسفانه خمیر حاصل از این مرغ ها سرشار از باقیمانده امعاء و احشاء حفره بطنی و صدری است.

 

به همین دلیل است که دکتر رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآورده‌های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس، گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی می‌شود.

 

در ادامه جهت درک بیشتر موضوع ضمن ارائه گزارش تصویری نحوه استحصال خمیر مرغ و خمیر اسکلت به مشکلات فنی و بهداشتی خمیر مرغ و دستگاه بادر می پردازیم.

 

تصویرشماره 1 دستگاه بادر، ساخت ایران

 

تصویر شماره 2 مرغ هلندی موجود در دهانه بادر

 

تصویر شماره 3 امعاء و احشاء موجود در مرغ‌های هلندی که قبل از بادر شدن از بادر خارج شد

 

تصویر شماره 4 نمونه از امعاء و احشائی که در مرغ هلندی حتما وجود دارد

 

تصویر شماره 5 اسکلت‌هائی که جهت استحصال خمیر جمع آوری شده است

 

تصویر شماره 6 اسکلت‌هائی که بر اثر ماندگی دچار فساد شده است

 

تصویر شماره 7 ضایعاتی که جهت استحصال خمیر جمع آوری شده‌اند

 

تصویر شماره 8 دهانه یک بادر که امعاء و احشاء در آن به وضوح دیده می‌شوند

 

تصویر شماره 9 خمیر استحصال شده توسط دستگاه بادر

منبع: خبرگزاری ایسنا

نشانی: www.isna.ir

 

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 29 شهریور 1393  12:36 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 namebaran mmehrdad83 nargesza yarabyarabyarab borkhar alifanoodi rasekhoon_m kingboy kamyabiha hosseinbmi rashid_63 tachberdee alirezanabi2006 mrezass arkhsha ravabet_rasekhoon
mmehrdad83
mmehrdad83
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1393 
تعداد پست ها : 8
محل سکونت : لرستان
شنبه 29 شهریور 1393  11:55 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi ravabet_rasekhoon
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

وای خدا حالم بد شد.ما که سوسیس و کالباس نمی خوریم بیچاره اونهایی که می خورن.

اینا چطور می خوان اون دنیا جواب خدا و مردم رو بدن؟

شنبه 29 شهریور 1393  12:01 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi ravabet_rasekhoon
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

سلام هیچ با خودتون پرسیدین چرا به سوسیس کالباس ادویه های بو دار وطعم دار زیادی میزنن .....تحقیق کنید به این نتیجه میرسین که به جهت بوی نامطبوعی که از خمیر اونا بدست میادپس چاره ای جز اضافه کردن پودر سیریا موسیر وزیره زردچوبه فلفل و... نیست .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

شنبه 29 شهریور 1393  12:24 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi ravabet_rasekhoon
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 3583
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

ما که علاقه ای به اینگونه مواد نداریم . اما هستند تعداد زیادی از خانواده ها که تازه با این مواد کلاس هم می گذارند.  خدا همه ی ما را از آفات و بلایای ارضی و سمائی محفوظ بدارد.

شنبه 29 شهریور 1393  12:44 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi ravabet_rasekhoon
mrrasool
mrrasool
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1391 
تعداد پست ها : 156
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

در سلف سرویس اکثر دانشگاه‌های کشور، هر هفته و یا هر دو هفته یک بار (به عنوان شام) ساندویچ کالباس توزیع می‌گردد. متأسفانه کالباس‌های توزیع شده کیفیت بسیار پایینی دارند. آدم وقتی کالباس ذکر شده را می‌خورد احساس ضعف و بیحالی می‌کند. البته در دانشگاه‌ها هفته‌ای یک یا دو بار تن ماهی توزیع می‌گردد (به عنوان شام یا نهار) بنده بعضی اوقات که میخورم( از چند دانشگاه مختلف) حالم به هم میخورد که باعث می شود چند ساعتی را در هوای آزاد قدم بزنم تا بلکه بهتر شوم. شما نیز اگر این نوع تن ماهی را بخورید نظرتان اندکی نسبت به کالباس مثبت می‌شود.

نتیجه: تن ماهی، سوسیس و کالباس دانشگاه را شارژ نکنید و سلامتی خود را به خطر نیندازید و بجای آن خودتان غذاهای دانشجویی (مثل املت) درست کنید.

البته در دانشگاه ها غذاهایی مثل چلو مرغ، خورشت قیمه و چلوکباب نیز توزیع می‌شود که کیفیت نسبتا مطلوبی دارد.

با سپاس

 

50 امتیاز طرح صالحین شماره 100 )94/5/5

شنبه 29 شهریور 1393  3:39 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
kamyabiha
kamyabiha
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

خدا لعنت کنه کسایی که با جون مردم بازی میکنن.

مسئولین محترم ما هم که بنده خداها ظاهرا از همه چی بی اطلاع هستند

شنبه 29 شهریور 1393  7:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hosseinbmi
hosseinbmi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 266
محل سکونت : قم

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

بیچاره مجردا!

تو خوابگاه بچه ها هی میخوردن هی میخوردن  با عشق هم میخوردن !

کاشکی اینارو ببینن بلکه کمتر بخورن!

ممنون از پست

شنبه 29 شهریور 1393  10:27 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
alirezanabi2006
alirezanabi2006
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1391 
تعداد پست ها : 258
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر

خدا رو شکر دیگه خیلی کمتر سوسیس میخورم!!!!!!!!!!!!!

alireza yadollahnabi

 

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:14 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها