0

بارش شدید باران جان کارگر ساختمان را گرفت/ آب رودخانه چالوس به داخل شهر سرریز شده است

 
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 8348
محل سکونت : تهران

بارش شدید باران جان کارگر ساختمان را گرفت/ آب رودخانه چالوس به داخل شهر سرریز شده است

 

مدیر کل مدیریت بحران مازندران گفت: بارندگی شدید موجب فرو ریختن آوار و مرگ یک تن در عباس آباد شد.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، مدیر کل مدیریت بحران مازندران گفت: سه کارگر ساختمان که در ساختمانی قدیمی استراحت می کردند بر اثر بارش شدید باران دیوار ساختمان دچار آبگرفتگی و آوار شد و یک کارگر اهل ارومیه جان باخت و 2 نفر دیگر نجات یافتند.

زرودی افزود: بارندگی شدید دیشب ، باعث طغیان رودخانه های نوشهر و چالوس شد و در 5 روستای پنجکول ، مزگاء ، چلندر ، دزدک و بهجت آباد نوشهر در محاصره سیل قرار گرفته اند.

وی گفت: مناطق بخش مرکزی چالوس شامل 17 شهریور ، اشکار دشت ، خیابان فرهنگ ، خیابان کوروش ، شهر هچیرود و روستاهای سنگ وارث و بورس منطقه کلارستان این شهرستان نیز دچار آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی حاشیه رودخانه ها و نهرها شد.

مدیر کل مدیریت بحران مازندران همچنین گفت: آب رودخانه چالوس به داخل شهر سرریز شد و میزان بارش نیز در نوشهر و چالوس 90 میلی متر گزارش شد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به تداوم شدت بارندگی تا عصر امروز دراستان گفت: امدادگران هلال احمر نیز از دیشب تاکنون برای مهارکردن آبها و خارج کردن آب از منازل مسکونی در تلاشند.

وبلاگ شیعه 12 امامی

 

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

 

دوشنبه 28 مهر 1393  3:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها